Avantura Ispunjena Fetišima 1. Deo

Lebdela mu je nad licem tako da oseti toplinu koja zrači iz njenog mokrog, mirisnog međunožja. Debele, mesnate usmine prekrivaju mu vrh nosa. Gust sekret uzbuđenja sleti mu na ugao usta. Žudi da svoj jezik pritisne na nju, da je okusi, nabije svoj jezik u onu lepu pičku uokvirenu urednim dlačicama, ali ne može. Mora da drži širom otvorena usta, pridržavi se svih uputstava … ili će video biti poslat njegovoj ženi!

Nije ovako očekivao da to putovanje završi na taj način.
***
Prošla je cela godina. Nije se žalio, ali nekim ljudima je godina veoma duga. Možda će se Silvanin libido vratiti. Možda je pak zauvek nesto. Ali Kosta je imao svoju ruku, nekoliko igračaka i pornića i naravno svoje omiljene porno priče.

Njegove fantazije su se, međutim, previše ponavljale i postale su monotone – Uvek je bilo varanje. Bez obzira na scenario, ma koliko senzualni ili grubi bili, uzbuđenje je bilo u varanju. Zašto? Sve vreme se pitao dok je nesramno pisao svoje priče upravo o toj stvari. Bilo je nekoliko odgovora, naravno, ali izdvojila su se dva razloga.

Varanje je bilo opasno, nestašno. Baš kao što analni seks može biti pomalo opasan i nestašan. Ali baš kao i analni seks, Kosta to nikada ne bi učinio ako bi nekome naštetio, posebno Silvani, posebno zbog dece. Priče pak nikome nisu naudile. A ni maštarije.

Naravno, drugi razlog zbog kojeg su se Kostine maštarije uvek temeljile na varanju? To je bio jedini način da ponovo oseti seksualni kontakt sa nekom drugom osobom. Usamljena je stvar toliko želeti takvu vezu, doživeti taj emotivni trenutak i znati da mu se nikada neće uzvratiti. Nije se zaista brinuo hoće li to predaleko otići. Onog trenutka kada bi imao orgazam, Kosta bi bio oslobođen fantazije. A Silvana i deca bi ponovo bili u prvom planu njegovih misli, njegove porodice koju voli. Varanje jednostavno nije vredno toga.

Ali. Izazivao je đavola. Uzbuđenje „samog razmišljanja o tome“ nije ga više dovoljno uzbuđivalo. To je stvar sa fantazijama. One ili eskaliraju ili se menjaju, ali ne mogu ostate isti. Uskoro se Kosta našao u situaciji da traži “nemoralne dame” preko interneta, samo zamišljajući kako bi bilo provoditi vreme s nekim ko se bar pretvarao da ga želi.

Ipak, Kosta je znao da prostitutke nisu pravi odgovor za njega. Nije mogao biti siguran da će njegova izabrana partnerka biti dobra za njega, ili da će ona biti zadovoljna njim.

Inače, svaki put ga je na te fantazije dovodio jedan detalj. Seks i poze su često bile drugačije, ali osoba je uvek bila ista. Zvala se Natalija. Bila je nekoliko godina mlađa od Koste, ali dok su još bili mladi, njena mentalna oštrina lako je nadmašila zrelost.

Natalija je bila emocionalna, privlačma, i tokom svih sati dok su razgovarali i plesali, čak su se zaljubili. Bilo je kratko. Bilo je glupo. Natalija je tada imala šesnaest godina, a Kosta je završavao fakultet i nije bilo šanse da će ikada iskoristiti svoju poziciju uticajnog ‘zrelog’ momka da istraži vezu sa impresivnom maloletnicom.

Plus … šta se desilo kad je postala zrela i legalna? Šta se dogodilo kad su oboje shvatili da je on nezreo, a Natalija izgubila interes? Stupili bi u kontakt na svakih nekoliko godina. Kosta se oženio, osnovao porodicu. Natalija je postala žena karijere i nabavila psa.

Živeli su na odvojenim delovima države, ali posao i šira porodica bi ih istovremeno postavila na isto mesto. Natalija je bila u Kostinoj kući, upoznala njegovu ženu i sina. Kosta je bio u Natalijinom stanu i upoznao njenog psa. A sada je počeo da uključuje Nataliju u svoje fantazije gde bi bio neveran prema Silvani baš sa njom, sa Natalijom.

U početku bi je samo zamišljao dok je stvarao svoje ljubavne scene ili hardcore analne scene ili uvrnute scene “vodenog sporta.” Zatim je počeo da uključuje detalje, išao je toliko daleko da se prisećao na vreme kada su bili legalno punoletni, ali još mladi, ne toliko privrženi, kada je Kosta tokom posete platio Natalijinu hotelsku sobu … i ostavio je tamo obučenu samo u majicu i gaćice, da se pita zašto je tako brzo pobegao. Kukavica. Kosta je tada bio kukavica.

I sada je bio kukavica, skrivajući svoje želje iza gomile anonimnih priča koje njegova bivša devojka i vrhunska partnerka u fantazijama nikada neće pročitati. Nekoliko meseci nakon što je objavio tu priču, kretao je na putovanje. Poslao je poruku Nataliji. Planirali su večeru, kao i uvek, ovog puta kod Natalije, jer nije mogla da priušti da se vozi u grad i nazad zbog obaveza. drka kurac u avionu

Kosta je masturbirao u avionskom toaletu tokom leta. Ne bi imao drugu priliku i zaista mu je bila potrebna brza drkica. Njegov brz orgazam uvek je bio povezan sa mokrenjem. Svršavao je žestoko dok je vizualizovao vreli, gorki nektar kako curi iz Natalijine rupice dok joj je pritiskao bešiku kroz zid vagine. Ipak, nije ga samo mokraća odvela preko ivice već i način na koji ju je zamišljao dok je mokrila, stenjajući da uđe u njen anus.

Napustio je aerodrom i odvezao se direktno na svoj sastanak. Pet sati kasnije, Kosta je upravljao minimalnim razmišljanjima o njoj. Uspeo je da se usredsredi na posao i da zaustavi pritisak na ivici erekcije. Oprostio se u kancelariji i čim je uneo njenu adresu u aplikaciju za vožnju, osetio je treperenje u grudima. Uvek je bilo ovako pre nego što ju je video.

Kombinacija živaca i adrenalina od trenutka kada je bio na putu do prvih dvadeset minuta razgovora sa njom. To su bili čisto živci, nikad uzbuđenje. U stvari, Kostin libido bi ispario u Natalijinom prisustvu. To je bio stari osećaj. Ona koja mu je zabranjivala da gaji osećanja prema njoj kada nisu udaljeni hiljadu i više kilometara.

Onaj koji se raspao one noći kad ju je ostavio u toj hotelskoj sobi. Istina je, Kosta nije morao da brine ni o čemu tako opasnom kao što je varanje, jer je njegov oklop bio deblji od zidova bilo kog trezora. Njegova porodica je na prvom mestu, bio je srećan što je tako. Bio j u poseti prijatelju. Jednostavno i jasno.

Izašavši iz vozila, Kosta je prišao tremu, popeo se na stepenice i zazvonio. Očekivao je da će čuti pseće lavež, ali čuo je samo otključavanje reze na vratima. Vrata se otvoriše. Natalijine darežljive usne na jednom kraju su se savile u krivinu, njen lični potpis. Njena se kosa penjala u okomitom talasu. seksi bivša devojka

I dalje je bila obučena u crne pantalone i upasanu košulju s kragnama od radnog dana, poslednjih par dugmadi otkopčani. Kosta je mogao videti tamni disk i izbočine širokih bradavica. Nije bilo šanse da je otišla na posao bez grudnjaka. Odma mu je u ruku prenela punu široku čašu žestokog pića

„Uđi ovamo“, rekla je. „Moraš nešto da nadoknadiš.“

„Jesi li pijana?“ upita Kosta.

„Ne još“, rekla je Natalija.

Kosta je bacio jaknu i ruksak na kauč. „Gde je mrvica?“

„Oh, ona je u odgajivačnici večeras“, rekla je Natalija, prolazeći kroz malu dnevnu sobu i ispijajući piće dok je ulazila u kuhinju. „Ona se uznemiri kad pravim veliku buku.”

Kukovi su joj se njihali u hodu, pantalone su joj grlile oblik od struka do kolena.

„Kakvu buku?“ upita Kosta. „Očekuješ više ljudi?“

„Ma znaš kako je kad se previše opustiš“.

„Da… Shvatam“, rekao je Kosta sa osmehom. „Šta se igra?“ Nagnuo je glavu prema plejstejšnu. “Midnight Club, a? Vežbao sam, jel znaš?“

„Za ovo ne možeš vežbati“, rekla je. „Popij na eks.“

KRAJ 1. Dela