Ako imate manje od 18 godina, a nemate dozvolu roditelja/staratelja, odmah prekinite sa korišćenjem usluge

Pravilnik i uslovi korišćenja SMS chat servisa.

Servis je namenjen isključivo punoletnim korisnicima! Korišćenjem servisa korisnik potvrđuje da ima najmanje 18 godina, da je pročitao i razumeo uslove korišćenja i da ih u potpunosti i neuslovljeno prihvata.

Ovaj servis je isključivo zabavnog karaktera i svi podaci objavljeni na sajtu (fotografije, opisi, lični podaci), kao i prilikom dopisivanja sa animatorima ne moraju biti tačni.

Sa korisnicima SMS chata se dopisuju operateri koji nisu obavezni da otkrivaju svoje lične podatke, ne smeju pristati na ostvarivanje ličnih kontakata i mogu da koriste više različitih nadimaka u okviru SMS chata.

Korisnici servisa se obavezuju da će poštovati pravila korišćenja servisa po kojima se zabranjuje:
– Svako kršenje autorskih prava ili bilo kojih prava definisanih Zakonom,
– Svako širenje informacija i poruka koji krše bilo koje zakonske odredbe,
– Pokušaji uznemiravanja ili vređanja putem SMS chata,
– Javno publikovanje pristiglih SMS poruka,
– Svako pokušaj širenja rasne i verske netrpeljivosti.

Korisnici, kao i operateri, ni u kom slučaju nisu obavezni dati svoje lične podatke ili se tačno predstaviti.

Korisnici nisu obavezni odgovarati na SMS poruke pristigle tokom komunikacije, kao ni na poruke koje povremeno dobijaju od animatora.

U slučaju da korisnik želi da se odjavi sa SMS chat servisa, potrebno je da nas kontaktira putem kontakt forme ili e-maila hotmatorke@gmail.com, i pošalje broj telefona na koji ne želi više da dobija poruke.

Cena svake poruke koju korisnik pošalje je

cena

. Poruke koje korisnici primaju se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćaju se samo poslate poruke.

Slanjem SMS poruke, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.

Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija odnosno korišćenjem pogrešnih i nepotpunih informacija u osnovi su isključeni, ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku.

Ukoliko ne želite više da primate dopisivanje sms poruke od devojaka i žena prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP HEJ i pošaljite na broj 6292.

Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050

Chat je virtualno-zabavnog karaktera!

Da biste razgovarali sa našim devojkama potrebno je ste iz Srbije i da imate ili fiksni telefon ili mobilni telefon sa 064 mreže ili Vip mrežu (Telenor još uvek nije podržan).

Pozovite već poznati broj 

0906/444-808

i kada se veza uspostavi izaberite lokal , javice vam se ljubazna sekretarica kojoj cete reci sa kojom devojkom sa sajta zelite razgovarati.

Ovaj servis je isključivo zabavnog karaktera i svi podaci objavljeni na sajtu (fotografije, opisi, lični podaci), kao i podaci dobijeni prilikom razgovora sa animatorima ne moraju biti tačni. Sa korisnicima hotlajna razgovaraju operateri koji nisu obavezni da otkrivaju svoje lične podatke, ne smeju pristati na ostvarivanje ličnih kontakata i mogu da koriste više različitih nadimaka u okviru servisa. Korisnici servisa se obavezuju da će poštovati pravila korišćenja servisa po kojima se zabranjuje:
– Svako kršenje autorskih prava ili bilo kojih prava definisanih Zakonom,
– Svako širenje informacija i poruka koji krše bilo koje zakonske odredbe,
– Pokušaji uznemiravanja ili vređanja putem hotlajna,
– Javno publikovanje hotlajn razgovora,
– Svako pokušaj širenja rasne i verske netrpeljivosti. Korisnici, kao i operateri, ni u kom slučaju nisu obavezni dati svoje lične podatke ili se tačno predstaviti.
Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani fiksnih i mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija odnosno korišćenjem pogrešnih i nepotpunih informacija u osnovi su isključeni, ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku.

Sa njima naravno možete o svemu da pričate, i naravno da možete da vodite hot-line razgovore! Devojke su tu samo zbog vas, opustite se i zapocnite razgovor sa devojkom , tema ne mora da bude isključivo vezana za sex nego to moze biti neka vaša tema o kojoj bi vi rado popričali.

Cena je 60 din za POLA minuta razgovora (uključen pdv). Cena se odnosi na fiksnu telefoniju, MTS i A1. Razgovor se plaća putem telefonskog računa na kraju meseca.

Servis je POTPUNO anoniman, sve devojke na chatu su punoletne. Sajt je isključivo za punoletne osobe, ukoliko ste maloletni, napustite sajt!

Pruzalac usluge 064/045-41-42 MediaSMS

Ukoliko imate nekih nejasnoća, kontaktirajte nas putem forme koju možete naći na Kontakt strani.