Bilja

Roleplay- Igranje UlogaIme: Bilja

Mesto: Novi Sad

Godište: 1987.

Zanimanje: Seksi Igrice

Fetiš: Roleplay- Igranje Uloga

 

Opis: Poz 🙂 Ja sam Bilja, verena sam, može se reći da imam lepu budućnost aliii fali mi kreativnosti u mom seksualnom životu. Znaš, moj partner je uštogljen nema mašte, bum bum tras tras i na spavanje 🙁 A ono što mene najviše loži jesu igrice, igrice i mašta, igranje uloga i možemo šta god poželiš NEMA GRANICA! Dakle oni koji nisu perverzni, e pa takvi mi ne trebaju 😛

Biću tvoja doktorica koja će detaljno da pregleda svog pacijenta, biću stroga profesorica koja će da te kazni i pljeska dugim lenjirom, ako želiš biću i tvoja mamica koja je tu da se igra sa svojim sinčićem hmmm ma biću i tvoja maca koja će da ti prede na uvce… šta god poželiš!

Biću tvoja pokorna robinja ili pak dominatna gospodarica… tvoja seksi dadilja, napaljena bludna časna sestra ili eto prosto neka prljava droljetina koja je svakog trena željna kurca i jebačine. Dakle maštoviti i kreativni momci javite se, godine su mi nebitne samo zajedničke igrice, uživanja i svršavanja… kiss.

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Bilja i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.