Bombonica

prava kučka sa stopalimaIme: Bombonica

Mesto: Smederevo

Godište: 1989.

Zanimanje: Prodavačica

Fetiš: Stopala

 

Opis: Iskreno, nisam nikada svoje noge i stopala smatrala nešto jako seksi. Negujem ih i brinem o njima, posebno pošto mi je posao takav da dugo vremena provodim stojeći. Prvi put kada sam dobila kompliment bilo je to jednog leta, ja bosa, noge gole jer sam imala samo kratak šorc, i jedan prijatelj me je gledao… pomalo mi je bilo čudno 😀 Pitala sam ga, i on se izvinio i rekao da su mi stopala preslatka.

Stopala? Ma daj… međutim nisam pala sa kruške i svesna sam da su stopala veliki fetiš za mnoge. Počela sam da gledam porniće sa tom tematikom i bila sam oduševljena snimcima ali i komentarima muškaraca. Prošlo je nekoliko godina od toga i sada mogu reći da sam prava kučka sa stopalima 😀 Nije da se hvalim ali savršeno sam spretna i u stanju sam sjajno da drkam kurac njima i da te dovedem do vrhunca bez da te dodirnem rukama.

Takođe obožavam da mi masiraju, ližu i ljube noge, a posebno da mi svršavaju po njima. Ne vidim sebe kao neku dominatnu ribu koja će da gazi, ali možemo i to da probamo 😉

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Bombonica i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.