Dragana

Treba mi neko da hotuje sa mnom, da prljavo pričaIme: Dragana

Mesto: Niš

Godište: 1990.

Zanimanje: Hoterka

Fetiš: Virtuelni seks- Dirty Talk

Opis: Treba mi neko da hotuje sa mnom, da prljavo priča, da uzdiše, da ga slušam kako drka i svršava. Ne tražim puno 😀 Naravno, seks je predivna stvar, upražnjavam ga ponekada, ali kada pričam sa nekim i kada mi prenosi tu napaljenost kroz razgovor i uzdahe UFFFF! OBOŽAVAM TO!

Zašto me to toliko loži? Pa zato što je tada u našoj mašti SVE moguće! Zato što je emocija iskrena! Zato što jebeno poludim kada znam da neko drka na moj glas dok mu govorim šta bi sve htela da mi radi!

Picu drkam stalno, svaki dan, više puta na dan 😀 I tada maštam o nečijem tihom i jebozovnom glasu kako mi govori šta da radim, kako da se mazim, kako bi da me jebe. Celo vreme sam napaljena, gubim kontrolu i počnem da vrištim i da vulgarnim rečnikom govorim sve svoje tajne fantazije koje želim da probam i da okusim. Nekada ne moraš ni da pričaš, dovoljno je samo da se slušamo dok se trljamo i jecamo.

Pozovi me i uđi sa mnom u svet virtuelnog seksa koji ne poznaje granice! Čekam te 🙂

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Dragana i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.