Iskusna

Guzata i napaljena mamica uvek željna mladih momakaIme: Iskusna

Mesto: Kruševac

Godište: 1970.

Zanimanje: Zavođenje

Fetiš: Uske Helanke

 

Opis: Guzata i napaljena mamica uvek željna mladih momaka koji vole da imaju za šta da se uhvate. Mamim ih veoma lako i to ne samo svojim seksi telom i bujnim oblinama nego i pogledom kojim vas obuzimam. Obožavam da se utegnem u uske tanke helankice. Ispod njih najčešće veoma male i sitne tangice a ponekada čak i bez njih pa na taj način mi se helanke skroz useku u moju sočnu pizdu i oko mojih oblih guzova. Prizor je neprejebiv!

Uhhh kako je samo lako sa vama klincima. Dovoljno je samo malo da razdvojim noge dok sedim u nekom kafiću i pravim se da vas ne primećujem i da sam hladna a zapravo spretno izazivam izbočine na vašim pantalonama. Dok se diskretno usput diram i mazim preko butina i oko pice mmmm kako volim da se igram sa vašim mladim napaljenim umovima. Mnogi ne izdrže i pobegnu u prvi toalet jer moraju da izdrkaju svoje kurčine na mene! Kada se udalje ja posetim to mesto i udišem predivan miris mlade sperme u vazduhu.

Uvek utegnuta, uvek zanosna uvek spremna za zavođenje, za flertovanja, i šaputanja prljavih reči na uvce… na SVE sam spremna samo da dobijem taj mladi tvrdi kurac!

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Iskusna i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.