Jasna

Mlada sam, lepa, slatka pametna i rečitaIme: Jasna

Mesto: Čačak

Godište: 1989.

Zanimanje: Glumica

Fetiš: Trudnice

 

Opis: Zdravo, ja sam Jasnica 🙂 Možda buduća poznata glumica 😀 Inače, u odmakloj sam trudnoći. Nažalost, slušala sam priče i ispostavilo se da su istinite – mom mužu više nisam privlačna 🙁 Nije mi to otvoreno rekao ali već mesecima nemamo seks. Tužna sam zbog toga… Hormoni mi bujaju, napaljenija sam nego ikada ali nemam nikoga ko bi me razumeo i uslišio moje seksualne želje koje su svakim danom sve veće. Kako zatvorim oči tako čujem muški glas, osetim miris i želju napaljenog momka koji bi mi radio sve ono što sanjam noćima.

Mlada sam, lepa, slatka pametna i rečita 🙂 Molim te da mi se javiš da budeš ti taj koji će da pomogne usamnjenoj trudnici da snažnim orgazmima povratim osmeh na lice. Da jebeno mleko iscuri iz mene koliko snažno budem svršavala!

Treba mi muški glas koji će da mi kaže da sam savršena ovako trudna, nabrekla i obla, da sam predivna, privlačna, jebozovna… i da bi me rado posedovao i punio u sve moje oplođene, nezasite i željne rupice. Budi baš ti taj 🙂

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Jasna i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.