Jelica

tvoja upišana droljicaIme: Jelica

Mesto: Novi Sad

Godište: 1989.

Zanimanje: Konobar

Fetiš: Pišanje

 

Opis: Sećam te večeri, vrćali smo se iz noćnog provoda… mladi, ludi… Stigli smo na after a moja bešika je bila puna! Morala sam da se olakšam. Bila je gužva to veče ali ja nisam mogla da čekam. Dva momka, ja i drugarica, jedan toalet. Nije bilo gde pa sam morala da piškim u kadu. Iskreno, do tada, pišaćka nije bilo nešto što mi je bilo napaljivo, nisam razmišljala o njoj. Ali pogledi tih momaka dok je iz moje dlakave pice curela žućkasta tečnost su me odmah napalili. Postali su tvrdi, gledali me i drkali upišane kurčeve.

Uhhhh kako sam se samo napalila tada! Još jače sam piškila i počela da se trljam, mazeći pritom topao mlaz. Upišane prste sam refleksno gurnula u usta i sisala ih. Zar je potrebno reći da je potom usledila grupna jebačina!? 😉 Pišao je po meni ko god je stigao – i devojke i momci. I to me je jebeno ložilo toliko da sam počela i da gutam njihove zlatne mlazove.

Dok se mazim ja uvek piškim, UVEK! Orgazmi su tada jači, napaljivost prevelika, ne mogu da stanem! Javi mi se da budem tvoja upišana droljica i da zajedno uživamo u vreloj pišaćki.

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Jelica i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.