Kaća

dlakava, picaIme: Kaća

Mesto: Loznica

Godište: 1985.

Zanimanje: Advokat

Fetiš: Dlakava Pica

Opis: Želim da mi se jave svi oni koji su ljubitelji prirodne dlakave pizde koja je uvek mokra i natopljena sokovima koji se čuvaju u mojim slatkim dlačicama. Oooo da, nema lepšeg prizora, nema ženstvenijeg prizora, nema jebozovnijeg prizora od dlakave pičke. Ona koja te golica dok je ližeš, ona koja te miluje dok je tucaš, ona koja obožava da je češkaš i ljubiš.

Davno sam prestala da se brijem, samo je povremeno skratim makazicama tek tek, ali je uvek veoma dlakava baš kao što voliš. Zavučeš svoj nos u tu mirisnu šumicu i duboookoo udišeš predivne arome koje se tu kriju. Pica mi je sva osetljiva kada se mazim jer me bocka, nadražuje me i pali kada šetkam, kada gaćice pritiskaju moje dlake i često moram da se poigram makar na kratko kako bih obuzdala taj neizdrživ, napaljujući osećaj.

Naravno, ni gaćice ne mogu da sakriju moje bujne dlake ali neće tebi smetati ako vire sa strana i mame te da ih osetiš. Mame te da ih dodirneš, onjušiš, poližeš… a na kraju i da ih preliješ svojom gustom spermom i da ih slepiš, da ih prekriješ… da učiniš moju dlakavicu još mirisniju u privlačniju. Javi se svojoj dlakavoj pičkici 🙂

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Kaća i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.