Kata

Voliš masivne sise i veliko dupeIme: Kata

Mesto: Kikinda

Godište: 1984.

Zanimanje: Učiteljica

Fetiš: Bucka

 

Opis: Voliš kada se imaš za šta uhvatiti? Voliš masivne sise i veliko dupe? Voliš više da ljulja nego da žulja? Voliš masnu i mekanu, sočnu picu? Voliš slatke mlade mame takozvane MILF? E pa dragi, ja onda ispunjavam sve tvoje fetiše i kriterijume. Jer ja kada ti sednem na kitu ima sva da vibriram, sise mi svuda lete i skaču a tvoje je da uživaš u mojoj toploj i dubokoj pici.

Muž kaže da sam se previše ubucila i retko me tuca, nisam mu privlačna… ali iskreno nikada nije ni bio dobar ljubavnik tako da ću rado da mu se jebem iza leđa, pa nek misli šta hoće. Čak to i ne krijem od njega a on jadan puca od ljubomore. Imamo otvoren brak tako da nemam potrebe da se krijem. I on serenda kako jebe koleginice, ali provereno znam da nije ni jednu pojebao.

Ne spadam u one koje imaju predrasude u sexu ali anal nisam probala (nikada nije kasno). Volela bih sve da probam što nisam, pa čak i da me tucaju više njih zajedno. Picu nisam okusila ali čak i to bih probala, dakle nemam nikakve osude, samo zabava. Eto… toliko o meni, a sada se javi da i ja saznam nešto o tebi.

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Kata i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.