Klara

jebanje, muskarca, dildo, dildomIme: Klara

Mesto: Brus

Godište: 1974.

Zanimanje: Domaćica

Fetiš: Pegging (jebanje muškarca dildom)

Opis: Natakla sam ogromni gumeni strap-on kurac oko struka i nauljila sam ga onako kako najviše voliš. Spreman je za tebe i tvoj željni čmar. Raširi noge što više možeš jer prvo želim da ga obližem i okusim! Da pljunem na njega i da nabijam jezik što dublje mogu u taj tvoj uzani ulaz. Nisi svestan kakva sam pervezna jebačica ima da ti razvalim dupe da ne možeš danima normalno da šetaš! Oooo da, naišao si na ozbiljno iskusnu droljetinu koja ne voli samo da ga prima već obožava i da ga daje… da ga nabija, posebno u takve muške kurvetina kakva si TI!

Izjebala sam na stotine muškaraca tako da znaš da si u sigurnim rukama. Kada završim sa tobom ima da me moliš za još… za jače… za dublje tucanje! Ne moraš ništa da radiš igračko moja muška, samo se lepo namesti i raširi noge a ja ću ostalo! Dok te rastavljam na komade svojim gumenim kurcem, usput ti ga drkam svojim spretnim rukama… ima da prskaš na sve strane ali najbolje bi bilo po meni. Gutaću ti spermu u slast ne prestajući da ti punim dupe! Pozovi me da saznaš šta sam sve spremila za nas!

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Klara i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.