Lena

vlazne, nosene, gaciceIme: Lena

Mesto: Bor

Godište: 1989.

Zanimanje: Domaćica

Fetiš: Nošene Gaćice

Opis: Voliš da se igraš sa ženskim iznošenim gaćicama, zar ne? Hmmm nemoj da se praviš nevin sada, znam ja vrlo dobro šta muškarci vole i šta ih veoma pali 😉 Sram vas bilo, ne može jedno druženje u mojoj kući da prođe bez da mi barem neko od gostiju ne zaviri u korpu za veš. Ne brini, nemoj misliti da mi to smeta, naprotiv… imponuje mi 😉 Žele znati da li mnogo vlažim, da li sam bila nevaljala i natopila ih svojim sokovima… žele da osete miris moje sočne pičke…

Uhhh to me zapravo tako JEBENO loži! Kada ih uzmu u ruke, pa gledaju, mirišu, ližu to uvek mokro mesto… a potom obgrle mojim gaćicama svoj nabrekli organ i počnu snažno da drkaju njima dok im je drugi par mojih gaćica na licu!

Obožavam kada ih posle nađem ulepljene i mirisne… mmmm ništa lepše nego lizati tu osušenu spermu sa njih dok nabijam prste u sebe i stenjem! Pozovi me da ti ispričam kakve sve gaćice imam i da ti opišem koliko su ove na meni trenutno mokre!

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Lena i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.