Ljilja

visoke štikle i udobne jebozovne čarapeIme: Ljilja

Mesto: Beograd

Godište: 1980.

Zanimanje: Sekretarica

Fetiš: Štikle, Čarape

 

Opis: Posao sekretarice zahteva da uvek budem uredno i poslovno obučena. Mislim da je to pravi posao za mene jer mi omogućava da uvek nosim svoje visoke štikle i udobne jebozovne čarape. Voliš ih i ti, znam da ih voliš 😉 Ima nešto dominantno u tome, zar ne? Nešto što te tera da klekneš, nešto što te mami da budu predmet tvog obožavanja, nešto što te tera da me zamisliš kako šetkam i lupkam po podu, i svaki udar štikle odzvanja u tebi i još te više uzbudi. Poželiš da te gazim sa njima… priznaj – diže ti se kurac na osećaj mojih hladnih štikli na tvome telu.

Želiš da prelaziš jezikom od vrha moje pete sve do prstiju pa preko mojih čarape do moje užarene pizde. Želiš da me jebeš dok sam u njima, znam da to želiš. Ooo šefe moj, biću tvoja stroga sekretarica jebačica, jer sada nismo na poslu i sada sam JA gazda. A sada lezi, uhvati kurac i drkaj ga snažno jer želim da prekriješ moje štikle sa svojom spermom, jel jasno!? 😛

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Ljilja i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.