Maja

stopala, mirisna, gricni, lizniIme: Maja

Mesto: Bela Crkva

Godište: 1995.

Zanimanje: Vaspitačica

Fetiš: Stopala

Opis: Osećaš? Priđi, pomiriši ih, poljubi, poliži… divna su mi stopala zar ne? Eh kad bi samo znao koliko sam spretna sa njima. Nekada kad sam sama volim da ih ližem, da sisam prst po prst… ali naravno mnogo više volim kada mi ih neki napaljeni jebač liže, ljubi i divi im se 🙂

Neverovatan je osećaj kada te mazim nogama po licu i telu i gledam kako ti se kurac diže malo po malo… ošamarim te stopalom i onda ti nabijem prste u usta… odmah poludiš! Pljuni mi na stopala snažno, rado ću oblizati tvoju pljuvačku dok me gledaš i stežeš kurac preda mnom.

A kada mi budu skroz izbalavljena tada ih obgrlim oko tvog tvrdog organa i počnem da ti drkam dok te gledam u oči. Trljam pičkicu, drkam ti i gledam te u oči dok jedva dolaziš do daha usled uzbuđenja i tog divnog osećaja mojih hladnih stopala oko tvog vrelog kurca. Svrši na njih, isprskaj ih svojom spermom koju želim da skupim, obližem i gutam pred tobom.

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Maja i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.