Mara

Iskusna i napaljena mamicaIme: Mara

Mesto: Sremska Mitrovica

Godište: 1975.

Zanimanje: Domaćica

Fetiš: Squirt- Prskanje

Opis: Iskusna i napaljena mamica želi da joj se jave tvrdi i kurati momci kako bi ušli što dublje u moju razvaljenu pizdu, žestoko me jebali… sve dok ne izgubim kontrolu i počnem da prskam po tvom mladom napaljenom organu. Obožavam da te okupam svojim sočnim, ukusnim, toplim ejakulatom. Da te gledam tako mokrog kako me sve jače i snažnije tucaš, želeći da prskam uvek i još više, da prskam ZAUVEK! Okusi me jebaču moj mladi… gutaj moje divne tečnosti, deli ih sa mnom.

Liži me dok sam tako mokra, želim te musavog, natopljenog… nema nežnosti sa mnom jer ja sam iskusna kučka koja voli isključivo snažnu i grubu jebačinu, duboko… do kraja… da mogu jako i obilno da svršavam i prskam svojim nepresušnim izvorom.

Pljeskaj me po guzi što jače možeš jer tada su mi i orgazmi jači i prskam još više! Veruj mi, posle mene ti ni jedna neće biti toliko napaljiva jer će moji sokovi uvek da budu u tvojoj glavi, čak i kada si sam i kada ga drkaš mislićeš samo na mene.

Stalno sam kući, sama, usamnjena… tako da javi se kada god poželiš da zajedno prskamo 😉

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Mara i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.