Mila

donji, ves, sexy, rublje, muskoIme: Mila

Mesto: Loznica

Godište: 1989.

Zanimanje: Stjuardesa

Fetiš: Crossdresser, Sissy

Opis: Volim da nosim seksi donji veš… volim tangice, svilene gaćice, pamučne… volim haltere, volim jebozovne najlon čarape… osećam se poželjno i udobno u njima… ali znaš li šta još više volim? Hmmm OBOŽAVAM kada tako jedan nevaljalac kao ti ukrade moje seksi rublje i obuče ih!

Čim vidim izraz tvoga lica kada ti kurac dodirne tu divnu tkaninu prljavih nošenih gaćica uhhhh ovlažim u trenutku! Voliš ih a bezobrazniče? Jel i devojci kradeš najlon čarape i navlačiš ih na sebe pre nego ih napuniš spermom!? Perverznjaku jedan prljavi, kako me samo jebeno ložiš! Ne obaziri se na mene, ti se polako oblači, stavi i brus na sebe, pričaj mi kako se osećaš a ja ću da razvalim prstima svoju pizdu jer me ta slika tebe u ženskom vešu raspamećuje i ne mogu da odolim! Moram da svršavam, da vrištim… Uhhhh mazi kurac preko gaćica, cepaj te čarape na sebi, grizi ih… Pljuni u gaće ti bezobrani dečače, pljuni i razmazuj kurcem pljuvačku, natopi ga … svrši u gaće i ne presvlači se, neka ti se kurac zalepi za tkaninu, neka širi mirise!

Pozovi me da se zajedno igramo… želim da se presvlačiš za mene i želim da prskaš svuda po sebi i tom slatkom donjem vešu!

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Mila i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.