Mirka

matorka, fetis, najlonke, carapeIme: Mirka

Mesto: Užice

Godište: 1980.

Zanimanje: Prodavačica

Fetiš: Najlon Hulahopke

Opis: Moje divne najlon hulahopke… nosim ih po kući, nosim ih po gradu, nosim ih na poslu… uvek sam u njima 🙂 Taj divni mekani nežni materijal me čini srećnom, u njima se osećam seksi i privlačnom. Najčešće ni ne obučem gaćice, samo mi smetaju jer obožavam osećaj hulahopki na mojoj goloj pičkici. Joooj kako su samo mirisne, posebno kada sam napaljena pa se trljam preko njih ili kada posmatram jebozovne muškarce i nežno curim zamišljajući ih u sebi!

Znaš i sam kako je predivan osećaj kada tvdim kurcem pređeš preko nogu u hulahopkama, preko guze i sočne mace. Kada trljaš mokrim glavićem preko pice koja natapa tkaninu i zove te da uđeš u nju. Tada ih zgrabiš i iscepaš ih onako divlje, grubo i nabiješ se što jače možeš!

Uhhh tucaš me, razvaljuješ me u tako droljastim iscepanim hulahopkama… A na kraju želim da svršiš svuda po njima, da pored mojih sokova na njima bude i tvoje vrele tečnost.

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Mirka i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.