Naše male igrice

Rekao si mi da te dočekam na krevetu, da ništa ne pitam, i da uradim kao što je napisano na ceduljici. Ceduljica se nalazi ispod pepeljare na stolu.
Probudio si sve lepritiće u mom stomaku, jurili su kao pomanhitali. Volim igrice sa tobom, uvek nam otkrivaju nove dimenzije u seksu, kao i u našoj vezi.

Skinula sam haljinu koju sam imala na sebi, ostavši tako samo u brusu, belim pamučnim gaćicama i čarapama sa seksi čipkicom koje si mi ti kupio. Sinoć sam ti njima drkala, izuzetno iskustvo, napunio si ih spermom i naredio da ih tako nosim ceo dan.
Prišla sam stolu, i već sam bila poprilično napaljena. Poruka je bila više nego jasna:
“Skini SVE sa sebe, čarape stavi pored sebe, raširi noge, i čekaj me. NEMA KUPANJA! 21h!!!!”

Kako je sada 20h, imala sam dovoljno vremena da uživam u iščekivanju. Sinoć je bilo brutalno. Znala sam da voliš najlonke, ali toliku strast nisam očekivala. Probudile su životinju u tebi, jebao si me žestoko dok nisam svršila, a onda sam tako ranjiva i raščepljena stomalima ti drkala. Gutao si me pogledom, tek ponekad prekinuvši to uživanje snažnim sisanjem nožnih prstiju. I sad osetim jezu kada se setim.

Iako sporo, vreme je prošlo. U osam i 50 otišla sam da piškim, vlažna sam bila poprilično. Kada sam se obrisala na papiru je ostala ogromna količina lepljive, tegljive sluzi. Jooooooj, koliko sam napaljena, prosto osećam da boli koliko sam željna.

dominantno, vezivanje, orgazam, piss, urinNamestila sam se baš po uputstvu… Nedugo zatim, došao si. Tačan u  minut, kao i uvek.

Ne pozdravljas me, odlaziš u kupatilo, umivaš se, peres ruke… Izlaziš samo u tamno sivim boksericama, vidno napaljen. Pogledala sam to nežno lice, tu crnu kosu, da, volim te…

Krenuo je glavom ka mojoj željnoj pizdi. Ponjušio je, osmehnuo se, a onda je šljapnuo. Vrisnula sam, više od iznenadjenja, nego od jačine boli.

Namestio si mi noge tako da sam bila skroz raščepljena, izložena, kao najobičnija dronfulja. Ruke si mi svezao najlonkama za krevet, ne jako, ali sasvim dovoljno da mi onemogućiš da bilo sta dodirnem, pa i tebe samog. Izvadio si ga i počeo blago da ga drkaš … Šetao si oko kreveta, go, napaljen, kao da sam ja tvoj plen. Došao si do glave, lupnuo me par puta po obrazu, ustima .. kako bih krenula da ga liznem, tako bi ga odmah sklonio.

Vratio si se na početnu poziciju, polako glavicem mazio moje butine. Kako je balavio, ostavljao je po meni trag koji sam osećala. Svaki njegov pokret i dašak vetra izazivao je jezu i sve veću napaljenost.

Gurnuo si prst u nju… Karlica je automatski počela da se uvija, meša, bila sam gladna dodira. Kako si osetio, izvadio si ga i liznuo, zatim tim prstom mazio svoj glavić koji je sada već bio kompletno mokar.

Približio si se, nadala sam se da će to biti kraj mukama. Bila sam ga tako željna. Stavio si ga na ulaz i ni makac. Prstom si mi dirao klitoris, drugom rukom bradavicu … Da si ga samo gurnuo – eksplodirala bih. Pokušala sam da se nabijem na njega, ali si sve dobro smislio, nisam mogla … tako  blizu, a tako daleko. Počeo si da ga trljaš preko nje. Svuda je bio od klice koji je vrištao do guze koja je bila dobro podmazana od mojih i tvojih sokova. Ali ne, očigledno da ti to nije bila namera … Pomerio si se u nazad i počeo jako da drkaš. Bio si  blizu, baš kao i ja… Na moje zaprepaštenje, počeo si da svršavaš… po njoj… osetila sam spermu kako klizi po meni, zadovoljno si se nasmejao i počeo kurcem da razmazuješ. Igrao si se mojom napaljenošću toliko da je cela unutrašnjost počela da me boli…

Ništa mi nije bilo jasno. Zašto me ne pojebeš, svestan si koliko mi treba ovaj orgazam koji od početka visi u vazduhu…

Uzeo si stopalo, masirao ga nežno, lickao, grizao, a ja, ja sam bila na samoj ivici. Tako sam ga želela … Moja željna pica zjapila je tako raširena, izložena, a ja sam bila željna i postidjena.

Ostavio si mi nogu … prišao sasvim blizu, i na moje opšte iznenadjenje, počeo da piškiš po meni. Oštar miris, topla tečnost, mlaz koji kao da je šarao po njoj …

“Morao sam da te operem, bila si tako prljava, droljo jedna, mirisala si na seks, pozivala si na žestoko jebanje…” – zatim si šakom uzeo da umrljaš sve to … Mešavina sokova, sperme i urina … Trljao si me, bila sam tako blizu …. A onda si spustio jezik i počeo besomučno da me ližeš .. kao da sam najsladji mogući kolač, kao da sam nešto najlepše na svetu. Osetila sam ga bukvalno svuda, želeo si da sve pokupši .. I uspeo si .. Svršavala sam u naletima, puštala sam za tebe još svojih sokova koje obožavaš .. lizao si sve, guzu, pičkicu, butine ..

Kako me je talas orgazma popuštao, okrenuo si me na stomak, uhvatio za kosu i počeo žestoko da se nabijaš … divlje, jako .. bolelo me je, jauknula sam, žuljale su me vezane ruke, žuljao me je tvoj mladi tvrdi napaljeni kurac koji me je razdirao jako … Životinjski seks, kao da je u pitanju borba za život ili smrt …Iiii osetila sam kada si počeo da svršavaš, osetila sam toplinu, osetila sam grčenje …

Vratio si me na ledja, odvezao ruke, raširio noge … srednjim prstom pokupio spermu koja je curila … i stavio mi je na usta …

“Poliži, preukusno je” Šljapnuo me po guzi i otisao da se okupaš ….