Nataša

mladi, neiskusni i napaljeni momciIme: Nataša

Mesto: Užice

Godište: 1983.

Zanimanje: Agent za Nekretnine

Fetiš: Najlon Hulahopke

 

Opis: Želim da mi se jave mladi, neiskusni i napaljeni momci, svi oni koji još uvek nisu svesni lepote koju moje najlonke predstavljaju. Želim da vas učim, da vam pokažem kako da volite, cenite… kako da uživate u nogama prekrivenim tim divnim materijalom. Da vam prenesem tu seksualnu energiju koju osećam svaki put kada ih obučem, kada šetam i vlažim u njima dok me vi mladi jebete pogledima. Uhhh kada pređete rukama preko njih da svršite u gaće bez da se dodirnete. Hajde, oseti ih. Sve ću te naučiti samo mi se javi… želim da me slušaš i drkaš svoj tvrdi kurac dok ti stenjem na uvce i trljam picu preko svojih najlonki.

Naravno da ispod njih nemam gaćice jer želim da me uvek maze, da ih natapam sokićima mojim ukusnim, da su uvek slepljene na meni. Kada prođem pored tebe ti me osetiš, udišeš moje arome, zamišljaš me raskrečenu kako te molim da me ližeš preko hulahopki, sve dok ne poludiš i iscepaš ih pre nego me izjebeš! Živa sam vatra kada ih imam na sebi i dovoljno je da te jebozovno pogledam i blago razmaknem noge, tek toliko da ti zagolicam maštu.

Željna sam uvek… spremna sam uvek… pozovi me.

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Nataša i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.