Nora

dugi, nokti, noktici, ceskanje, grebanjeIme: Nora

Mesto: Negotin

Godište: 1992.

Zanimanje: Kozmetičarka

Fetiš: Dugi Nokti

Opis: Lezi na stomak… opusti se… ne budi u grču… ne brini, u sigurnim si rukama. Samo ću polako da prelazim svojim dugim oštrim noktima preko tvoga tela. Diši duboko, osmehni se, znam koliko to voliš. Znam koliko te to izluđuje koliko ti se koža ježi kada prelazim noktima preko tvojih nogu, butina, prepona, preko tvoje sočne guze… preko tvojih leđa, tvojih ruku.

Mmmm voliš ih na svome vratu zar ne? Počeo si da predeš koliko ti prija. Okreni se na leđa sada. Prvo želim da mi sisaš svaki jebeni prst jedan po jedan. Želiš moje prste i moje nokte oko svog kurca, osećam to. Želiš da češkam njima tvoje užarene testise… ja ti ih češkam a kita ti se sve brže i brže diže.

Ne brini imaš i šta da gledaš… dok ti jednom rukom mazim jaja, noktima štipkam svoje grudi i bradavice. Uhhhh kako jebeno curiš, prosto mamiš moja usta da se nataknu na tu ukusnu pečurku. Sve želim da ti radim svojim dugim lakiranim noktima… budi moj… samo moj.

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Nora i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.