napokon jebe suprugu u čmar

Anal je Ono što Želim 2. Deo

Otrčala sam u spavaću sobu sa Milošem koji je bio odmah iza mene. Prišla sam Milošu i skinula svu odeću. Miloš se svukao sa mnom. Videla sam kako njegov penis, pomalo vlažan i čvrst kao kamen, pokazuje na mene. Privukla sam ga k sebi i snažno poljubila. Bio je to poljubac želje, požude, pohote.

Miloš i ja smo se tako ljubili još deset minuta puštajući da se naša tela dodiruju i da se naša toplota meša. Napokon sam osetila kako Miloš prebacuje ruku na moju pulsirajuću picu. Masirao je samo nekoliko trenutaka i prekinuli smo poljubac. Zamolila sam Miloša da legne na krevet. puši kurac svome mužu

Naslonila sam mu guzu na jastuk i počela polako lizati njegov penis da ga uzbudim. Istovremeno sam podmazala manji analni čep i ubacila mu ga u guzu. Zastenjao je dok mu se čep uklapao među uske mišiće.

Dok se njegovo guza nije malo opustila, nisam mogla ništa da učinim. Zato sam ga zamolila da uzme najveći analni čep i podmaže ga. Predala sam mu ga i rekla mu da ga gurne u moju guzu jednim potezom.

Probledeo je, ali uradio je kako je rečeno. Guza mi je bilo u plamenu i osećala sam se sjajno. Spustila sam se na kolena i ponovo počela sisati Milošev kurac. Nakon nekoliko trenutaka nisam mogla izdržati pa sam skočila na njega i zajahala njegov tvrdi penis. Moji sokovi procurili su kroz krilo i čak mu se spuštali do guze.

Sišla sam i očistila ga ustima. Miloš još uvek nije svršio. Bio je čvrst, a penis mu je pulsirao. Rekla sam mu da mi se naguzi i jednim potezom gurnula sam mu većinu igračke u njegovo dupe. Počela sam polako da mu ga zabijam.

jebe muža dildom u guzuBorio se sa mnom, a da to nije znao. Nije opuštao guzu. Napokon sam se zasitila njegovog otpora i krenula ponovo da mu ližem penis. Čim sam osetila da se malo opustio, gurnula sam mu ostatak čepa u guzu.

Zaurlao je od bola. Spremao se da ustane, ali nije mogao da prebrodi osećaj udara čepa u prostatu. Da, bolelo ga je, ali osećalo se i dobro. Još uvek je bio jebeno čvrst. Opet sam se popela na njega i odjahala do svog drugog orgazma. Čim sam osetila da je i on spreman, pičku sam zamenila čmarem i nasela na tvrdu alatku.

Sve sam to primila u jednom potezu i mogla sam da osetim kako pulsira u mom trzajućem šupku. Jahala sam mu penis, ali postalo mi je neprijatno u toj pozi. Miloš je ustao, prebacio me u pseći stil i gurnuo mi penis u guzu. Takav položaj je bio božanstven. Bio je duboko u meni, i napravio je samo malu pauzu kako bi dodao još maziva, a zatim se ponovo počeo žestoko nabijati u mene.

Sa svakim potiskivanjem, njegov sopstveni čep se pritiskao na njegovu prostatu. Cvileo je i gunđao. Osećao je emocije kao nikada pre. Dok me je tucao ja sam trljala svoj klitoris. Ubacio mi je potom nekoliko prstiju u moju picu i jebao me njima.

Nakon ne više od pet minuta, svršavala sam. Moje guza je stegnula njegov penis, a moja maca se stezala oko njegove ruke. Ubrzo, njegova sperma poplavila mi je šupak i kapala je u moju već natopljenu picu. Niko od nas se nije pomerio nakon orgazma. Njegov mi je penis i dalje bio u guzi, a ja sam još bila na sve četiri. napokon jebe suprugu u čmar

Spustio se nada mnom, a ja sam ga podupirala leđima. Napokon se izvukao iz mog čmara uz glasan mokar zvuk. Njegov kurac je bio ljigav i sjajnog izgleda. Legao je na krevet, a ja sam stala na njega u pozi šezdeset i devet.

Polizala sam mu kurac i očistila nered koji mu je bio u guzi. Polako je počeo da mi liže picu. Kada sam to osetila, pomerila sam se tako da mu priđem guzom. Nisam sigurna da li je bio svestan da je njegova sperma još uvek u mom šupku.

Izvukla sam čep iz njega i videla kako zjapeći šupak zuri u mene. Bio je iscrpljen, ali bila sam tako blizu da mu ga nabijem opet… morala sam da probam.

Ustala sam, stala iza njega i rekla mu da se sagne nad stolom. Učinio je kako je rečeno. Gurnula sam mu penis u guzu i započela vrlo polagan ulaz / izlaz. Rekla sam mu da se dotakne. Počeo je da dodiruje penis i klizi rukama po njemu. Ubrzo je trljao i drkao kurčinu dok sam ga analno jebala sa igračkom.

Miloš je uvek bio glasan kao i ja tokom seksa, a sada je pričao prljavo i govorio mi kako je ovo super. „Volim taj kurac u dupetu. Jebi me jače. Nabij ga žestokooo. Svršiću.“

Ubrzo je stenjao i vrištao kad je te večeri nastupio njegov drugi snažni orgazam. Pucao je svojim tovarom po čitavom stolu i podu.

Nakon tuša i nežnog pranja, oboje smo se popeli u krevet u gostinskoj spavaćoj sobi. Moja soba je bila previše neuredna da bih tamo mogla da spavam. Miloš me privukao k sebi i poljubio me polako i slatko. Rekao je, „Kada sam te zamolio da me naučiš, nisi mi rekla koliko si dobra učiteljica.“

Takođe se izvinio što je kurac držao dalje od moje guze i rekao mi je da od sada mogu da biram gde ću mi staviti kurac. Samo sam se nasmešila i namignula mu.

 

KRAJ

jebanje guze prstima

Anal je Ono što Želim 1. Deo

Miloš i ja upoznali smo se na jednom od onih smaračkih poslovnih piknika na kojima su zaposleni obavezni da prisustvuju. On je bio zadužen za roštilj na suprotnoj strani parka, a ja sam se bavila alkoholom trudeći se da budem prva pijana usled neopisive dosade koju sam osećala.

Posle dva sata ćaskanja sa saradnicima koje prezirem, sela sam za ručak. Našla sam se preko puta solidno atraktivnog muškarca. Kažem “solidno”, jer da nije nosio kecelju sa natpisom „Ja sam najbolji kuvar“, izgledao bi mnogo bolje. Koliko god mi bilo mrsko to reći, smatrala sam ga duhovitim i šarmantnim.

Radili smo u istom menadžmentu ali u drugim odeljenjima. Alkohol me je hvatao tako da sam jela ko prase na brzinu. Posle ručka planirala sam da se iskradem i na moje iznenađenje, Miloš me je dočekao na pola puta izvan parka. Tražio je moj broj pod izgovorom da sam mu se svidela, ali nisam mu ga dala uz “ucenu” da ili uđe sada odmah u moja kola, ili da više nikada ne pita za moj broj.

Naravno, nije se premišljao i uleteo je sa mnom u automobil. Naterala sam ga da skine tu glupu kecelju koju sam zatim bacila u kantu za smeće. Miloš je ćutao dobrih par minuta vožnje pre nego je pitao kuda smo krenuli. Rekla sam mu da idemo u moj stan da se sredimo i operemo. slatka droljica u peškiru

Ostatak dvadeset minuta vožnje sedeo je nečujno. Po dolasku u stan uskočila sam pod tuš i izašla deset minuta kasnije samo u peškiru. Zahtevala sam da se i on istušira. Pokušao je da se bori sa mnom jer nije imao rezervnu čistu odeću. Uverila sam ga da ću naći nešto za njega i nakon tuširanja krenuli smo ka mom omiljenom kafiću.

Uspeli smo čak i da ćaskamo. (Da, počeo je da govori… napokon)… uglavnom, da skratim priču – od tog dana Miloš i ja smo postali par. Naš seksualni život je bio mnogo bolji nego što sam mislila da će biti.

Ali jednu stvar koju nisam dobila od Miloša bio je analni seks za kojim sam žudila. (Volim u vezama da konzumiram anal više puta nedeljno.) Već sam mu to iznela kao ideju, ali Miloš je bio tipičan momak iz polu religioznog doma i osećao je da je analni seks ipak možda previše taboo.

pušenje kurca uz analOdlučila sam da ću polako raditi na njemu kako bi mu oborila gard. Počela sam tako što sam mu povremeno dodirivala guzu prilikom oralnog seksa. To je prošlo u redu i nakon dve nedelje prstima sam ga tucala u čmar dok mi je svršavao u usta. Ovo je postala aktivnost koju sam radila svaki put kad bih mu pušila kurac.

Posle mesec dana zamolila sam ga da mi vrati uslugu. Započeo je jednog dana ližući moju pičku gore-dole (kao i obično). Onda je polako počeo lizati do mog uskog šupka. Polizao je polako, okvirno i ujednačeno. Nakon što me nekoliko minuta lizao po guzi, gurnuo mi je kažiprst u rupicu. Izvijala sam se i stenjala pod njegovim dodirom. Molila sam ga da ubaci još jedan prst. On je to ubrzo i uradio.

Prstom me je analno jebao nekoliko minuta, ne prestajući da mi liže i sisa klitić. Eksplodirala sam mu u usta mnogo žešće nego što je ikada osetio. Napokon je analna igra ušla u naš seksualni život. Miloš nije bio previše željan da ide mnogo dalje od lizanja čmara ili analnog jebanja prstima ali ja sam počela da žešće napadam njegov zadnji ulaz.

Mesec i po nakon mog prvog dodirivanja njegove guze uspela sam da mu uđem sa tri prsta bez mnogo problema. Lizala sam i sisala njegov penis sve dok nisam shvatila da mu rukom nasilno jebem čmar. Svršio je duboko u moje grlo, a onda je vikao na mene da sam previše gruba. Bio je nekako besan… ili se možda plašio što toliko uživa u analnim igricama?

Objasnila sam da me to veoma pali. Takođe, spomenula sam da je njegov orgazam bio toliko jak da me je njegov prvi mlaz sperme pogodio u grlo brzinom svetlosti. Počeo je da se smeje i rekao da je bolelo, ali bilo je veoma uzbudljivo. jebanje guze prstima

Zatim me preokrenuo i nabio mi prste u čmar na isti način kao što samja njemu činila. Tog dana sam svršila iz analne stimulacije.

Kasnije te noći, u krevetu, pitala sam Miloša da li bi želeo da me jebe u guzu. Nekoliko minuta je sedeo i razmišljao o mom pitanju. Napokon me je pogledao i rekao: „Slušaj, ja zaista nemam iskustva u tome… ako te loži, ako iskreno to želiš, moj odgovor je – Da, aliiii pod uslovom da ćeš me naučiti.“ Osmeh na mome licu sve mu je rekao.

Posle posla sutradan, Miloš i ja smo se zaustavili u prodavnici za odrasle sakrivenoj u jednoj malenoj slepoj uličici. Ušli smo i krenuli pravo po analne igračke. Pronašla sam tri čepa različite veličine. Najveći čep je bio za mene. Dva nešto manja čepa bila su za Miloša. Takođe sam pronašla dildo koji je bio prilično blizu Miloševe dužine i širine. Ako ću ja dobiti njegov penis u svoje dupe, mogao bi i on dobiti sličnu veličinu.

Takođe smo kupili veliku količinu lubrikanta. Mislim da sam prešla 20 km/h preko ograničenja kako bi brže stigli kući. Miloš i ja smo ušli na ulazna vrata i zaključali ih. Gaćice su mi bile vlažne i videla sam Milošovu izbočinu u pantalonama. U glavi sam raspravljala da li prvo proći kroz „normalnu“, ali vruću jebačinu ili ići direktno na analnu igru. Analna igra je naravno pobedila.

KRAJ 1. Dela

Don`t copy text!