nabijanje u bakicu

Pomoć Bakinoj Prijatejici 2. Deo

„Izvini. Nisam napravila krevet“, rekla je Marta dok je zatvarala vrata za svojim gostom i zaključavala ih iz bilo kog razloga, ali Nidžin odgovor bio je da nasloni višu ženu na vrata i poljubi je snažno pre nego krene da je svlači.

„Prozor. Mogu li da zatvorim zavese?“

„Niko u vašem dvorištu da nas vidi… a i da nas vide…“, zaključio je Nidžo skidajući bluzu sa ramena udovice i bacajući je u stranu, „Ne bih mogao da te vidim u zamračenoj sobi… Uhhh… sjajne bradavice.“

Nidžo je zgrabio ružičaste bradavice i nežno ih uvijao, navodeći Martu da zastenje. Marta je pocrvenela kada se Nidžo naginjao i ljubio njen pazuh sa mirisom lavande.

„Oh!“ starija je zastenjala dok je drhtala od naklonosti, kao i od diranja pantalona i gaćica i istraživanja njegove ruke. „Imate dlakavu pičku gospođo Stević“, zarežao je Nidžo dok joj je grickao ključnu kost. „To mi se mnogo sviđa.”

Mladić je provukao prste kroz smeđi trougao stidne kose, koji nije bila tako gusta kao nekada, već se širila visoko i široko preko njenog međunožja, a kada mu je ruka kliznula preko njenih vrlo istaknutih usmina, šapnuo je: „Ti si mokra. Zaista jebeno mokra“.

Nidžo je pažljivo pomogao udovici do kreveta, a nakon što ju je poseo na ivicu dušeka, savio se i povukao pantalone i gaćice oko članaka. Dok se uspravio, pustio je ruke da kliznu uz Martine tanke noge, glatke i lepo oblikovane, a zatim je stao ispred žene i skinuo majicu pre nego što je spustio šorc.

Nidžina erekcija se zaljuljala ispred Marte, i dok je organ bio normalne debljine, dužina njegovog kurca bila je nečuvena, posebno s obzirom na lagano telo za koje je bio pričvršćen. Marta je duboko udahnula pre nego što je podigla naboranu desnu ruku i omotala je oko osovine, a nakon što je podigla i levu ruku, nagnula se napred i uzela ostatak njegove muškosti u usta. bakica mu sisa kurčinu

Krenula je usnama gore-dole po tinejdžerskom penisu, obraćajući posebnu pažnju na glavić dok su joj se šake vrtele po vratilu, a usamljenica Marta sisala je sve brže i frenetičnije. Njeni cvrkutavi zvuci odjekivali su u spavaćoj sobi.

„Kao vožnja biciklom, ha gospođo Stević? Moram da te imam“, najavio je Nidžo kad je odmaknuo natečeni penis od nje, a nakon što joj je pomogao da se vrati na krevet, razdvojio je blede butine i kleknuo između njih pre nego što je glavu namestio između podbuhlih usmina.

„Ooohhhh!“ Marta je uzviknula dok je spuštala pogled i videla svog mladog ljubavnika kako trlja glavu svoje muškosti gore-dole po njenomm otvoru, bez da ga ubacuje u nju.

„Molim te – samo budi nežan.“

„Pokušaću, daću sve od sebe“, rekao je Nidžo kad je uronio u nju, ona se uvijala u posteljinu, udarajući se po plahtama dok je polako ulazio sve dublje, a zatim se izvlačio jednako sporo.

„Tako, tako… tako je dobro“, zaplakala je Marta kad je Nidžo počeo brže da se kreće i izlazi, a ubrzo je zabijao duboko i snažno dok su se udovičine oči okretale u njenoj glavi. nabijanje u bakicu

„Ja ću da …“ Marta je gotovo vrisnula kad je svršila, a Nidžo se nije zaustavio sve dok joj se krhko telo nije prestalo tresti.

„Dušo, to je bilo tako …“ Marta je počela da govori kada se Nidžo izvukao i nadvio se nad njom, ali kad je videla da je još uvek uspravan, pustila ga je da se kreće kako je hteo. Nidžo ju je uzeo iz toliko uglova da joj se zavrtelo u glavi, i iako ju je telo zabolelo, ne bi ga zaustavila ni da je mogla.

Kad je konačno svršio duboko u nju, toplina njegovog semena smirila je njezinu opustošenu unutrašnjost, a ona je pogledala i osetila kako mu znoj kapa po njoj.

„Jesi li svršila?“ Pitao je Nidžo dok je klečao nad njom, njegovo dugo oružje je bilo mlitavo i potrošeno, ali Marta je znala da se mali tinejdžer šali jer je znao i jasno osetio da je imala najmanje dva, a možda i tri orgazma.

Marta se nasmešila i prihvatila čašu vode koju joj je doneo, a kad je izašao iz sobe sa svojim polu opuštenim kurcem znala je da – bez obzira na to koliko je bolno bilo – starica je želela još!

KRAJ 2. Dela

hvata bakicu za telo

Pomoć Bakinoj Prijatejici 1. Deo

Starija gospođa koja je pokušavala da održi merdevine stabilnim bila je visoka i vitka žena, koja teško da bi zaista uspela da zadrži merdevine ako bi krenule da se prevrću, ali Marta je želela da pomogne momku koji je postavljao kutije na njen tavan.

Mladić na merdevinama bio je unuk Martine najbolje prijateljice koja je nažalost preminula pre nekoliko meseci. Marta je znala da je Nidžo bio velika podrška za njegovu baku, i kada je odlučila da joj treba malo muške ruke oko kuće, pomislila je na ovog mladog momka i bila je prezadovoljna kad je Nidžo rekao da će joj rado pomoći.

Marta je momka upoznala pre nekoliko godina, ali nije izgledao mnogo drugačije nego tada. Nidžo je bio skromne građe, a pošto je Marta bila gotovo za glavu viša, nije mogao biti viši od nekih 160cm. Marta se sećala svoje drage prijateljice koja je rekla da je Nidžo bio osetljiv na svoju visinu pa nije ništa rekla, ali bilo je teško zamisliti da je on već i krenuo na fakultet.

seksi bakina prijateljicaA opet, u neke stvari koje joj je pokojna prijateljica rekla u vezi sa dečkom takođe je bilo teško poverovati. „Uspevaš li Nidžo?“ Pitala je Marta dok je student podizao ruku, i iako je rekao da je dobro, instinktivno ga je uhvatila za noge. Osećaj laganih dlaka sa nogu na njenim rukama pomalo je ubrzalo srce starije žene, pa nije ni primetila da ga tiho trlja dok nije podigla glavu i skontala da je on začuđeno posatra.

„Izvini dušo “, izvinila se. „Pretpostavljam da malo sanjarim. Moj pokojni muž, Bog da mu dušu prosti, i on je imao ovakve dlake na nogama.“

„U redu je“, odgovorio je Nidžo kad je video da su oči gospođe bile preusmerene na njegove kratke pantalone koje nisu mogle da sakriju efekte dodira.

„Gurnuo sam kutije napred koliko god mogu“.

„To je sjajno, dušo“, objavila je Marta kad je Nidžo sišao sa merdevina. „Sledeći put kada moj sin dođe u posetu, on može da prođe kroz stvari i odluči šta želi. Kladim se da si žedan. Neki sok možda, ili voda?”

„Voda je dobra gospođa Stević“, rekao je Nidžo dok je sledio udovicu do kuhinje, a nakon što mu je dala piće, naslonio se na umivaonik.

„Sigurno si umoran“, uzdahnula je Marta.

„Ne gospođo. Dobro sam.“

„Priznajem da sam se, kad si prvi put stigao ovde, bojala da će sanduci i kutije koje sam želela da premestiš biti preteški jer si prilično …“

„Nizak. Znam…“

„Ne, htela sam reći lagan“, rekla je Marta brzo, „ali kad si počeo da radiš i videla sam koliko si jak – mora da mnogo vežbaš“.

„Igrao sam fudbal u školi.“

„To, plus što moraš da juriš cure “, razmišljala je Marta naglas. „Iako pretpostavljam da devojke zapravo jure tebe jer si takav slatkiš. Ne bih se previše brinula o tvojoj visini, uostalom verovatno još uvek rasteš.“

„Uskoro punim 19 godina.“

“Oh Tako je. Pa, cenim tvoju pomoć “, rekla je Marta dok je posezala za novčanikom na vrhu frižidera.

„Ne hvala, gospođo Stević. To nije potrebno.“

„Pa moram ti nešto dati, Nidžo.“

„Biće mi drago da uzmem ono za šta sam došao.“

„Uh – kako to misliš, dušo?“ Pitala je Marta dok joj se Nidžo približavao.

„Siguran sam da ti je moja baka rekla za mene“, rekao je Nidžo sa osmehom.

„Pa, ona je uvek govorila kako si bio dobar i koliko si uvek bio voljan da joj pomogneš.“

„Imam osećaj da vam je rekla i više od toga“, Nidžo joj se približio tako da su joj leđa završila na frižideru dok je stavljao ruke na njena vitka ramena.

„U redu je. Imam osećaj da znam šta vam je rekla. Verovatno ste me zato zvali.“

„Ja …“

„U redu je. Recite mi šta vam je rekla“, pritisnuo je Nidžo dok ju je mazio po ramenima.

„Baka mi je rekla da si imao – da si uživao u društvu starijih dama“, priznala je Marta.

„Tačno. Devojke mojih godina su glupe i misle samo o trep muzici i Kardašijankama. A šta je još rekla?“

„Rekla je da si…“, tražila je reči pre nego što joj je izletelo, „rekla je da si neverovatan ljubavnik.“

„Još nešto, gospođo Stević?“

„Ona je rekla da… da di obdaren i…“

„Moja baka je to rekla? To ne zvuči na nju.“

„Ne. Rekla je da imaš … veoma veliki penis“, ispravila se i nakon što je podigao obrvu, izmenila je i tu izjavu. „Kurac. Rekla je da imaš veliki kurac.“

„Eto. To nije bilo previše teško, zar ne?“

„Znaš, nisam želela da pomisliš da sam ja…“, rekla je Marta, dahtajući kad su Nidžine ruke skliznule sa njenih ramena na grudi koje su nepodržane visile ispod bluze. hvata bakicu za telo

„Nema grudnjaka. Naravno…“, izjavio je dok ih je mesio. „Nisi želela da pomislim šta? Da si baš poput moje bake?“

„Da“, rekla je Marta dok su se njena klimava kolena borila da je pridrže. „Ali ja jesam poput nje. Još gora. Veoma sam prljava. Kad sam se udala, iako je moj muž bio stariji, bila sam mnogo iskusnija. Moj pokojni suprug je govorio da ne postoji ništa što ne bih učinila.“

„To nije uopšte loše. Mogla si mi samo reći zašto si htela da ZAISTA dođem.“

„Bojala sam se da ti neću biti privlačna. Imam 65. godina.“

„Upravo suprotno. Mislim da ste vi veoma seksi.. ali ovaj razgovor je samo gubljenje vremena” – Nidžo joj je gurnuo ruku na svojuizbočinu koja je pretila da pocepa tkaninu njegovih gaća. „Ako me ne odvedete u svoju spavaću sobu, izjebaću vas pravo na kuhinjskom stolu“, siknuo je tinejdžer Marti na uho i tako su ga nesigurne noge bakine prijateljice odvele niz hodnik.

KRAJ 1. Dela

Don`t copy text!