opasna vatrena debeljuca

Senzualna i Senzitivna Debeljuca

opasna vatrena debeljucaOsetljiva sam na neukusne sale i na muskarce koji misle da mogu ljigavim forama da mi udju u gacice. Zelim da pokazes postovanje ako mislis da dobijes sansu kod mene 😛 Drzim do sebe i znam koliko vredim. Volim da sam glavna. Moj fetis – da ti sedim na licu 😛

Pogledaj SVE

Napaljena matorka debela

Bucmasta

Ime: Bucmasta Napaljena matorka debela
Godiste: Dama se ne pita za godine
Moj fetis: seksi donje rublje
Oglas: Provela sam dobar deo zivota u nesigurnosti. Nisam mogla da prihvatim da sam vecito debela. Srecom opametila sam se i shvatila koliko sam zapravo seksi. Neodoljiva sam i u stanju sam da sve fantazije ispunim i sebi i vama.

Pogledaj SVE

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Bucmasta i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.seksi

Ponosna debeljuca, ne planiram smršati

Naslušala sam se tih priča sa mojim bivšima da trebam smršati. Njihov je problem što oni ne znaju da uživaju u ženstvenosti mog tela. Ali neću da gubim svoje cenjeno vreme pominjući moje bivše. Uostalom ja ovo ni ne pišem za one koji se lože samo na zategnute ribe. Oni nisu moji fanovi i nisu moja publika. Ovo pišem zbog sebe jer volim i zbog onih koji me vole ovakvu kakva sam.

A ko sam to ja? Pa veoma je jednostavno. Ja sam jedna ponosna debeljuca koja voli svaki deo svoga tela, svoje ličnosti. Osoba sam sa kojom se sve lako dogovoriti ako postoji obostrano poštovanje. Takođe sam neko ko je model na amterskom nivou. Kao što neko igra sport rekreativno, tako se i ja slikam kao hobi. A objektiv me itekako voli. napaljena guza

Od svojih mana spomenula bi da ne trpim kada neko sere, da izvinete. E sad, drugi misle da je to mana jer nemam dlake na jeziku i svakom kažem šta mislim. Ja iskreno mislim da je to pozitivna osobina. Jesam nekada tvrdoglava, jesam prečesto lenja, i nisam najbolja kuvarica. Aleluja za dostavu hrane. A da, psujem poprilično… ali to je plus u spavaćoj sobi.

Imam poroke ali zar ih nemamo svi? Ne volim da morališem i ne bih bila na porno sajtu da sam htela da raspravljamo o tome. Svakako da sam veliki ljubitelj seksi igrica i virtuelnih zabava. Ne planiram da se zaljubljujem i udajem tako da je ovo baš mesto za mene. Godine ne vidim kao prepreku i smejem se kada čujem – matora si ti za to.

Privlače me jaki krupni samouvereni i hrabri muškarci. Ja nisam smotana i znam sama da se snađem, ali alfa mužjaci su uvek tako jebeno hot. Nemam ništa protiv malo bola i dominacije. Ali tu ću da stanem, mislim da sam iovako previše rekla. Za vas kojima nisam dosadila moj Oglas je Ovde, kliknite i pozovite me. Sanja.

Don`t copy text!