pegging žestoko

BBW – Lutkarska Predstava

Moja supruga Brendi i ja smo u braku oko 20 godina. Puno tog vremena smo imali prilično “vanila” odnos. Moja želja da se nada mnom dominira bila je između mene i mog web pretraživača. Onda sam jednog dana zaboravio da zatvorim web stranicu i ona je videla šta gledam. Od tog dana ona je dominantnija u spavaćoj sobi, ali uglavnom je moram moliti da ona uradi ovo ili ono.

I dalje se obraćam internetu zbog svojih čudnijih maštarija. Moja supruga je lepa, ali i ono što bi neki smatrali BBW – lepom debelom devojkom. Počela je da šetka zarad malo rekreacije i u šetnjama kroz komšiluk srela je drugu damu slične telesne građe. Ona i Peg su se brzo sprijateljili i prilično redovno šetaju zajedno.

Peg je vlasnica kuće nekoliko blokova od nas i živi sama. Jednog dana, Brendi je rekla da idemo u Peginu kuću na druženje u subotu. Gricnemo večeru, pogledamo neki filmić itd. Zvučalo mi je dobro. Subota je došla i pojavljujemo se kod Peg. Sedeli smo u dvorištu, čavrljali i pili, lepo se provodili.

Na kraju Peg je upitala moju suprugu za „onu stvar“ koju je želela da joj pokaže. Brendi je odgovorila da je donela to nešto. „Dušo, moja tašna je tamo do tebe. Možeš li je otvoriti i uzeti stvar koja je na vrhu. Govorila sam Peg o tome i ona je želela da je proveri.“

„Naravno, nije problem.“ Ustanem i napravim 2 koraka do njene tašne. Otvorio sam torbu i posegnuo unutra, a zatim se zamrzo u mestu. Odjednom mi je srce zakucalo jače.

„Postoji li neki problem dragi? Rekao sam da ga izvadiš i pokažeš Peg!“

U njenoj torbici je bio analni čep dužine 20ak cm. Moj analni čepo. Polako ga vadim i donosim kod Peg.

Peg: „Pa, to je lep mali dildo.“

Brendi: „To nije dildo … to je analni čep. Dušo, ko je ovo kupio?“

Ja: „Ja sam ga… kupio…[sramežljivo].“ veliki analni dildo

Brendi: „A kako si rekao da se zove na pakovanju?

Ja: „Čep za kurac“

Brendi: „A šta radiš sa njime?“

Ja: „Stavim ga u dupe.“

Brendi: „Čija je to ideja bila?“

Ja: „Moja“

Brendi: „Znači, voliš da imaš kurac u guzici!“

Ja: „Da… Lažni kurac.“

Obe su prasnule u smeh dok sam ja stajao tamo potpuno crven. Peg je primetila pertlu omotanu oko dna igračke i pitala: „Šta je sa tim pertlama?” Brendi me je pogledala kao da želi da kaže, „pa, odgovori joj ti“. Odgovorio sam, koristim ga za vezivanje jaja tako da su u lepom tesnom paketu da bi me Brendi mučila.

„Stvarno? Pa, mislim da je ova žurka upravo stigla do zanimljivog dela.“ Brendi je odgovorila: „Da, jeste. Idemo unutra. Ti, Kučko. Skini odeću i ostavi je ovde.

Bio sam uplašen poput jelena koji je stao pred farovima. Nisam mogao verovati šta se događa, ali moj penis je bio tvrd poput kamena. Kad smo ušli unutra, Brendi mi je rekla da pokažem Peg kako vežem jaja. Počeo sam da omotam pertlu ispod mošnica i zavezao sam čvor oko jaja koja su sada bila u čvrstom paketu.

Onda mi je dobacila čep i rekla: „Znaš šta treba da radiš.“ Pogledao sam je i rekao, „ali treba mi mazivo.“ Peg se nasmejala i nazvala me pičkicom, ali donela je bocu iz svoje spavaće sobe. Dali su mi da kleknem na ležaljku sa dupetom u zraku dok sam ga nabijao u dupe. Brendi je stala iza mene i uhvatila me za jaja, stišćući i povlačeći ih prema plafonu.

„Ko je vlasnik ovih jaja?“

„Ti!“

„Šta voliš da radim sa njima?”

„Stisni ih, udaraj, šamaraj, šutiraj. Sve što želiš. Volim da me zlostavljaju.”

Peg je zakoračila napred i zgrabila podnožje čepa, izvukla ga i malo gurnula nazad, čineći da zastenjem.

„Mislili ste da je samo Peg moje ime?“ HAHAHHA! Večeras ćete saznati i više od toga. “

Uz to su se obe počela smejati. Brendi je izvadila masku iz džepa i naredila mi da je navučem. Prekrila mi je celu glavu i držala me slepim. Imala je samo otvor za usta. Rekla mi je da se prevrnem na leđa. Nisam mogao ništa da vidim, ali mogao sam da osetim šta rade. Prvo su mi stavili lisice na zglobove, a zatim lisice na kolena sa šipkom za razvlačenje pričvršćenom na oba kraja. vezani bdsm rob

Jednom kad je to bilo na mestu, držale su mi noge raširene, tako da su moje dupe, penis i jaja bili potpuno izloženi i dostupni. Nakon divljenja njihovom radu, Brendi je pozvala Peg da sedne, što je ona brzo i učinila. Peg očigledno više nije imala ništa na donjem delu tela jer mi je stavila šupak na usta.

„Počni sisati, kučko!“ Učinio sam kako mi je rečeno i usisao njen šupak, zabijajući jezik koliko god je duboko mogao ići. Bio sam potpuno u njenoj nemilosti i ona je potpuno kontrolisala moj pristup vazduhu. Kad god bih se mučio da udahnem, ona bi se na trenutak nagnula napred, a dok bih udahnuo, udarala bi me u jaja.

„Vazduh nije besplatan! Moraš da ga platiš.“, A zatim mi je ponovo pokrila lice dupetom. Posle dosta vremena, zazvonilo je zvono na vratima. Ustala je da priđe vratima i začuo sam još jedan ženski glas.

„Izvinite, kasnim, ali trebao mi je benzin i nisam mogla da pronađem kreditnu karticu pre nego što sam napustila kuću.”

Kasni? Ali kako? Koliko dugo su to planirali i ko je bila ta treća žena? Čuo sam kako je Brendi pozdravlja, ali glas mi nije bio poznat. Novi prijatelj? Pegin prijatelj?

„Tako mi je drago što ste uspeli. Eto ga .. Moj kuja od muža. Koristite ga i zlostavljajte na bilo koji način koji vas loži!“ Nova devojka nije gubila vreme zauzimajući Pegino mesto na mom licu. Razlika je u tome što je imala mnogo veće dupe i odmah je progutalo moje lice. Nemam pojma kako se zove, pa ćemo je zvati Berta.

pegging žestokoDok sam sisao njen šupak nadajući se da ću uskoro doći do vazduha, neko je počeo da mi izvlači dildo iz dupeta, ali ga je ubrzo zamenio nečim većim. Neko je nosio strapon i udarao me po dupetu dok me je hvatao nemilosrdno i oštro.

Moj čep je imao 20cm a činilo mi se da je ovaj jebeno dvostruko veći. Hteo sam da vrisnem, ali moji jecaji su se utopili u dupe. Berta mi je dala istu milost kao Peg, dopuštajući mi povremeno vazduh i udarajući me u jaja. Na kraju, Berta je ustala, a Peg mi je rekla: „Kako se MOJ penis oseća u tvojoj guzici? Mnogo veći od onog malog čepa koji si imao! Peg zna kako da zabode!“

“Odgovori joj, kučko!” – vrisnula je Brendi i udarila me više puta u jaja. Vrišteći u dvostrukoj agoniji, uspeo sam da izustim „hvala što ste mi dali svoj penis! Molim vas, nemojte prestati! Želim sve to, još jače“.

Kad je odlučila da predahne, bio sam sav mokar od znoja. Nakon nekoliko minuta popio sam još jedno piće, odvezali su me i naterali da ustanem. Još uvek noseći masku, doveli su me do mesta u sobi koje je imalo kuku u plafonu. Ruke su mi bile podignute iznad glave i povezane sa kukom, tako da sam visio iznad zemlje. U tom trenutku, Brendi je ponovo usmerila pažnju na moja jaja.

Hvatajući ih/stežući ih i privlačeći moje celo telo ka njoj zamahujući me oko sebe. Grčio sam se od bola bez daha, počela je da mi kači predmete na jaja. Kroz maglu, čini mi se da sam je čuo kako govori nešto o bokalima vode. Peg se okrenula Berti i rekla: „Hej, rekla si mi da radiš lutkarske predstave. Uradi to!“

Ovo me je vraški zbunilo jer nisam imao pojma šta to može značiti. Da li će zaista igrati lutkarsku predstavu? Prišla je mom lelujavom tijelu i nastavila tamo gdje je Brendi stala grabeći i stišćući moja jaja. Ali onda je počela da trlja mazivo po celom mom međunožju i pukotini po guzi.

Dok je jednom rukom milovala moj penis, drugom je počela da ulazi u moj dobro izjebani šupak. Pre nego što sam to shvatio, njena pesnica bila je potpuno u meni. Pustila je moj penis i počela je pumpati šakom gore-dole u dupe. Moj penis je stajao tvrd i poskakivao je gore-dole. jebe lika šakom

„Eto, dame! Ovo je moja lutka!“ Urlali su od smeha i Brendi je odlučila da me dokrajči. „OK, kučko. Priredila si dobru predstavu, pa ću ti dozvoliti da svršiš, ali niko neće pogladiti tvoj mali penis. Imaš još 1 minut vremena. Ta će ti pesnica uništavati dupe i BAM! Naricaću na tvoja jaja. Nadam se da od toga možeš svršiti, inače … nema supe za tebe!“

Sledećeg minuta imao sam dvostrani napad na jaja i šupak. Bio je to pakao i raj zamotani u jedno, i ne … Nisam svršio. Otkačili su me i pustili da padnem na pod dok su razgovarali … o sledećem susretu.

Slatka napaljena debeljuca za povremeni seks

Gaga

Slatka napaljena debeljuca za povremeni seksIme: Gaga

Godište: 1984.

Zanimanje: Turistički Agent

Fetiš:BBW

Opis: Nikada nisam smatrala da je moj višak kilograma nešto loše, naprotiv, uvek sam se isticala i to mi veoma prija. Volim mnogo da pričam, da sam u centru pažnje, a to mi moja krupna pojava olakšava 🙂 Sa seksualne strane, znam da nisam svima privlačna, kao što ni meni nije svaki muškarac idealan. Ali ako ćemo o fetišima, ima vas mnogo koji volite debeljuce, i mogu reći da sam iznenađena koliko vas je! Kada izađem negde u izlazak, začudim se koliko njih mi priđe, koliko njih me ispipa, pljesne onako usput… a ponekada se prepustim pa ih i pojebem za veče, što da ne 😀 Inače sam mirna duša ali u krevetu znam da poludim i da oslobodim i svoju skrivenu divlju stranu. Neće ti sa mnom biti dosadno, to ti obećavam 😉

Pogledaj SVE

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Gaga i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.Don`t copy text!