bakica jebana u guzu

Pomoć Bakinoj Prijatejici 3. Deo

Nekoliko sati kasnije sunce je zalazilo dok su se dvoje ljubavnika odmarali u krevetu vlažnom od znoja i drugih tečnosti. Marta je bila uz Nidžu dok je ležao na leđima s rukama zaključanim iza glave. Bakica se igrala sa mlitavim tinejdžerskim penisom, prevrćući ga s jedne na drugu stranu.

„Mislio sam da si rekla da te toliko boli da ne možeš da se pomeriš“, podsetio ju je Nidžo.

„Jesam, rekla sam… ali možemo i druge stvari da uradimo.“

„Opa.. Kao na primer?“

„Pa,“ pogledala ga je Marta, a zatim momku šapnula na uho, „šta kažeš da me uzmeš analno?“

„Stvarno?“ – Nidžo je intrigiran njenim rečima.

„Rekla sam ti u početku da sam poprilično nemoralna i prljava jebačica“, Marta se zahihotala dok se spuštala s kreveta i preturala po fioci pre nego što je izvadila tubu lubrikanta i mali bež dildo.

„Za šta ti je to?“ Pitao je Nidžo dok je gledao kako Marta trlja mazivo gore-dole po plastičnom kurcu.

„To je priprema za tebe“, izjavila je starica kad je podigla stopalo na dušek i posegnula ispod, gurnuvši dildo u svoj anus do drške. „Namesti se na sve četiri. To je to. Podigni malo svoju zadnjicu za mene.“

„Ovako?“

„Savršeno“, rekla je dok se penjala iza njega kad ju je Nidžo pitao šta radi. „Samo se divim pogledu“, rekla je Marta smijući se, ali upravo je to i činila dok je gledala njegove testise i njegov dugi penis koji je visio u blizini posteljine pre nego što se sagnula za njim.

Nidžo je uzdahnuo kad je osetio kako mu ruka starije žene dodiruje jaja, a zatim je prešla rukom i uhvatila njegov penis i počela povlačiti. „Odrasla sam na farmi znaš“, rekla je Marta. „Sad ih raširi… guzove… još…“

„Aaaahhhh… uffff…!“ Nidžo je jauknuo kad je osetio Martino lice kako mu se pritiska između guzova i bakica mu liže čmarkako joj jezik dodiruje njegov uski nevini čmar. Marta je muzla njegov penis dok joj je jezik plesao oko njegovog anusa, čak mu je i zabijala vrh, i ubrzo je osetila kako joj mlitavi penis počinje naglo rasti u ruci.

Sve je to udovicu učinilo još napaljenijom, toliko da je momak morao da se izmigolji pre nego što je svršio.

„Sad ti“, naložio je Nidžo dok je pomagao mršavoj gospođi da se digne na sve četiri, konačno je okrenuvši tako da su bili okrenuti prema podnožju kreveta i komodi pored zida, a on je izvukao dildo koji je bio duboko zakopan u nju.

„Eto“, rekao je Nidžo dok joj je nameštao glavu kako bi mogla da vidi njihov odraz u ogledalu. „Sad možeš da vidiš koliko si jebeno perverzna.”

Tinejdžer je stavio svoj podmazani kurac na naborani prsten anusa i gurnuo ga. Kad se nabio, pogledao je njihov odraz u ogledalu i ugledao Martine oči kako se koncentrišu na osećaj i povremeno zatvaraju.

„Tako ste uski gospođo Stević“, zastenjao je dok mu je nabrekli alat duboko kliznuo u rektum.

bakica jebana u guzuNije mogla ništa da govori samo mu je polako uzvraćala pokretima dok se on sve brže nabijao u njenu usku ali očigledno iskusnu guzu. Bila je toliko savršena da je Nidžo znao da neće dugo izdržati i bio je u pravu. Glasno je objavio da svršava, a zatim počeo da izbacuje svoje seme duboko u Martina creva.

Ruke su joj odustale tako da je pala licem na krevet ostavivši bledu zadnjicu u vazduhu dok je nekoliko puta još ušao unutra, pre nego što je omlitavio. Tek tada je iz nje izvukao svoju mesnatu batinu, setio se da je pita – „Dobro si?“

Marta je otvorila oči i slabašno klimnula glavom. „Nikad bolje.“

***

Nidžo se brzo istuširao i kada je izašao, Marta je čekala sa peškirom, nežno ga sušila i uživala u svakom minutu. Kada su se vratili u spavaću sobu, Marta je ustuknula ugledavši sobu, s dušekom i posteljinom u bezizlaznom mokrom stanju. Istrgnula je svu posteljinu i izvadila čistu iz fioke.

„Mogu da pomognem“, ponudio se Nidžo, a Marta je prihvatila pomoć jer ju je telo bolelo. Nakon što je Marta s odobravanjem pogledala momkov urađen posao, šutnula je zaprljane čaršave u ugao da bi se sutra oprali.

„Hvala ti na pomoći dušo“, rekla je Marta zagrlivši ga. „Tvoja baka – toliko te je volela. A sad mogu da vidim zašto.“

„Nedostaje mi ona.“ priznao je tinejdžer.

„I meni… veoma“, složila se udovica.

„Smeta li vam što pitam, gospođo Stević, ali stekao sam utisak da ste vi i moja baka … nema veze. To se mene ne tiče.“ – odustao je od pitanja.

„Hoćeš me od sada češće posećati?“ Pitala je Marta, zahvalna što to nije nastavio sa pitanjem. „Makar samo da me pozdraviš?“

„Naravno, ali mislim da bih voleo i više od pozdrava.“

„Sjajno. Trebala bih se oporaviti do tada. Pusti me da se samo poslužim kupatilom pre nego što odeš.”

„Želim da ostanem kako bih bio siguran da nećete pasti ili nešto?“

„Naprotiv… čak bih volela da mi pomogneš oko jedne od mojih nikada ne ostvarenih želja.“

„Hmmm?“

„Priđi bliže“, zamolila je Marta, a kad je to učinio, starica je posegnula i otkopčala njegov šlic. „Da li si to ikada ranije radio?“

„Šta to?“ Pitao je Nidžo.

„Ciljaj ovde“, rekla je Marta dok je dodirivala svoju ključnu kost. – “Ja ću se pobrinuti za ostalo.”

„Čekaj… želiš da …?“

„Nikad to nisi radio?“

„Ne.“

„Samo se opusti i počni da piškiš.“

„Isuse“, rekao je momak dok se protezao i migoljio u pokušaju da krene.

„Zapravo mi se baš piški.“

„Znam“, rekla je Marta sa osmehom. „Samo se opusti.“

„Evo dolazi“, gunđao je Nidžo, a onda je izašlo malo kapljica urina pre nego što je bujica urina poprskala Martu, koja je uživala puštajući vrelu tečnost preko grudi. piškenje na bakicu

Kupao ju je urinom dok je ona razmazivala tečnost po grudima i stomaku.

„Uhhhhh… Gotovo“, izjavio je Nidžo protresavši penis pre nego što ga je sklonio.

„Hvala ti dušo. Kao što sam već rekla, ja sam jedna prljava baka. Nadam se da te nisam zgadila.“

„Ne, zapravo kad je počelo i video sam kako uživaš, uživao sam“, priznao je momak. „Možda ću, kada se vratim, pokušati na drugi način.“

„Dogovoreno“, cvrkutala je Marta. „Ne moraš da me poljubiš na rastanku, ali hvala ti na divnom danu. Uživaj u školi, a i u devojkama.“

„Hvala vama Marta. Mislim da ću zaobići studentkinje i umesto toga potražiti svoju vrstu profesorke.“

 

KRAJ

nabijanje u bakicu

Pomoć Bakinoj Prijatejici 2. Deo

„Izvini. Nisam napravila krevet“, rekla je Marta dok je zatvarala vrata za svojim gostom i zaključavala ih iz bilo kog razloga, ali Nidžin odgovor bio je da nasloni višu ženu na vrata i poljubi je snažno pre nego krene da je svlači.

„Prozor. Mogu li da zatvorim zavese?“

„Niko u vašem dvorištu da nas vidi… a i da nas vide…“, zaključio je Nidžo skidajući bluzu sa ramena udovice i bacajući je u stranu, „Ne bih mogao da te vidim u zamračenoj sobi… Uhhh… sjajne bradavice.“

Nidžo je zgrabio ružičaste bradavice i nežno ih uvijao, navodeći Martu da zastenje. Marta je pocrvenela kada se Nidžo naginjao i ljubio njen pazuh sa mirisom lavande.

„Oh!“ starija je zastenjala dok je drhtala od naklonosti, kao i od diranja pantalona i gaćica i istraživanja njegove ruke. „Imate dlakavu pičku gospođo Stević“, zarežao je Nidžo dok joj je grickao ključnu kost. „To mi se mnogo sviđa.”

Mladić je provukao prste kroz smeđi trougao stidne kose, koji nije bila tako gusta kao nekada, već se širila visoko i široko preko njenog međunožja, a kada mu je ruka kliznula preko njenih vrlo istaknutih usmina, šapnuo je: „Ti si mokra. Zaista jebeno mokra“.

Nidžo je pažljivo pomogao udovici do kreveta, a nakon što ju je poseo na ivicu dušeka, savio se i povukao pantalone i gaćice oko članaka. Dok se uspravio, pustio je ruke da kliznu uz Martine tanke noge, glatke i lepo oblikovane, a zatim je stao ispred žene i skinuo majicu pre nego što je spustio šorc.

Nidžina erekcija se zaljuljala ispred Marte, i dok je organ bio normalne debljine, dužina njegovog kurca bila je nečuvena, posebno s obzirom na lagano telo za koje je bio pričvršćen. Marta je duboko udahnula pre nego što je podigla naboranu desnu ruku i omotala je oko osovine, a nakon što je podigla i levu ruku, nagnula se napred i uzela ostatak njegove muškosti u usta. bakica mu sisa kurčinu

Krenula je usnama gore-dole po tinejdžerskom penisu, obraćajući posebnu pažnju na glavić dok su joj se šake vrtele po vratilu, a usamljenica Marta sisala je sve brže i frenetičnije. Njeni cvrkutavi zvuci odjekivali su u spavaćoj sobi.

„Kao vožnja biciklom, ha gospođo Stević? Moram da te imam“, najavio je Nidžo kad je odmaknuo natečeni penis od nje, a nakon što joj je pomogao da se vrati na krevet, razdvojio je blede butine i kleknuo između njih pre nego što je glavu namestio između podbuhlih usmina.

„Ooohhhh!“ Marta je uzviknula dok je spuštala pogled i videla svog mladog ljubavnika kako trlja glavu svoje muškosti gore-dole po njenomm otvoru, bez da ga ubacuje u nju.

„Molim te – samo budi nežan.“

„Pokušaću, daću sve od sebe“, rekao je Nidžo kad je uronio u nju, ona se uvijala u posteljinu, udarajući se po plahtama dok je polako ulazio sve dublje, a zatim se izvlačio jednako sporo.

„Tako, tako… tako je dobro“, zaplakala je Marta kad je Nidžo počeo brže da se kreće i izlazi, a ubrzo je zabijao duboko i snažno dok su se udovičine oči okretale u njenoj glavi. nabijanje u bakicu

„Ja ću da …“ Marta je gotovo vrisnula kad je svršila, a Nidžo se nije zaustavio sve dok joj se krhko telo nije prestalo tresti.

„Dušo, to je bilo tako …“ Marta je počela da govori kada se Nidžo izvukao i nadvio se nad njom, ali kad je videla da je još uvek uspravan, pustila ga je da se kreće kako je hteo. Nidžo ju je uzeo iz toliko uglova da joj se zavrtelo u glavi, i iako ju je telo zabolelo, ne bi ga zaustavila ni da je mogla.

Kad je konačno svršio duboko u nju, toplina njegovog semena smirila je njezinu opustošenu unutrašnjost, a ona je pogledala i osetila kako mu znoj kapa po njoj.

„Jesi li svršila?“ Pitao je Nidžo dok je klečao nad njom, njegovo dugo oružje je bilo mlitavo i potrošeno, ali Marta je znala da se mali tinejdžer šali jer je znao i jasno osetio da je imala najmanje dva, a možda i tri orgazma.

Marta se nasmešila i prihvatila čašu vode koju joj je doneo, a kad je izašao iz sobe sa svojim polu opuštenim kurcem znala je da – bez obzira na to koliko je bolno bilo – starica je želela još!

KRAJ 2. Dela

Don`t copy text!