pokorna i obdarena transica

Extra transdevojka

pokorna i obdarena transicaPredivna sredjena exxxtra transdevojka.. romanticna ali samo do neke granice nakon koje maske padaju zajedno sa odecom.. velicina nije bitna ali ako nekoga interesuje veoma sam velika 😛 preduzimam kontrolu kada treba a guzim se i primam kada zapovedis..

Pogledaj SVE

ekstremno debela napaljena devojka

Debela – za one koji vole da ljulja

ekstremno debela napaljena devojkaJa sam Gica prasica. Debela devojka koja voli da istrazuje zabranjeno. Lista mojih fetisa je ogromna ali mnoge nisam probala. Za stvari koje zelim potreban mi je neko kome mogu verovati. Neka mi pisu samo oni koji vole ekstremno debele devojke. 18+

Pogledaj SVE

Sms matorke osmeh

Sms matorke

Možda se pitate kako zadiviti Sms matorke? Kako poslati poruku starijoj ženi koju poznajete sa posla ili iz svog društvenog kruga. Ili ste se možda našli sa njom na internet sajtu za upoznavanje i niste sigurni šta da joj pošaljete. Slanje poruka starijoj ženi je malo drugačije u mnogim aspektima od razgovora sa devojkom koja je upravo završila srednju školu.

U dobi od 40 pa više godina, žene imaju potpuno drugačije ambicije, životne ciljeve i sklonosti prema momcima. Zato morate da im pošaljete poruku sa drugačijim načinom razmišljanja. Kako žene stare, muške osobine ličnosti postaju sve važnije, dok je fizički izgled manje krucijalan za njih. Sms matorke brineta

Zašto su Sms matorke drugačije od mlađih devojaka?

Atraktivne mlade devojke su veoma izbirljive kada je reč o zabavljanju sa momcima. Često žele najbolje ili nikog drugog. Neke druge traže specijalno poput veoma visokih, bogatih ili popularnih muškaraca. Mnoge mlađe, zgodne devojke imaju tendenciju da imaju mnogo veza za jednu noć bez brige o posledicama. Kako stare, mnoge okolnosti se vremenom menjaju, što utiče na njihove strategije zabavljanja.

Karakter ličnost postaje presudna stvar, a izgled nije toliko važan kao nekada. Doduše, starije žene i dalje imaju visok seksualni nagon, pa mnoge od njih traže momke za vezu za jednu noć. Iako mnoge starije žele sigurnost umesto uzbuđenja, avanture nisu isključene.

Ne pokušavajte da impresionirate starije žene.

Uobičajena greška koju momci često čine je da pokušavaju da stvore lažnu, iskusniju i zreliju ličnost od sebe. Misle da će na taj način ispuniti očekivanja starijih žena. Ali realnost je da ako vam starija žena odgovara na poruku, ona je to uradila namerno. Ukoliko ste mlađi od takve osobe shvatite da ona ne želi 40-godišnju ličnost u telu 25-godišnjeg momka. Želi da kucka baš sa vama jer po njoj imate nekoliko sjajnih kvaliteta koje muškarcima njenih godina nedostaju.

Sms matorke i kako im prvi put poslati poruku?

Slanje Sms poruke starijoj ženi po prvi put je veoma slično slanju poruke devojci od 20 godina. Ali postoji nekoliko izuzetaka koje treba imati na umu kada se spremate da pošaljete svoju prvu poruku starijoj ženi. Izbegavajte slengove i skraćenice. Nemojte preterano koristiti emodžije (smajliće). Ne pominjite njene godine jer je možda osetljiva na to. Budite diskretno koketni.

Za starije žene, samopouzdanje je važnije od izgleda. Sms matorke plavuša

Najdublji način da preko poruke pokažete svoje samopouzdanje starijoj ženi jeste da koristite samouverene i afirmativne poruke. Davanje izjava na osnovu pitanja stavlja vas u poziciju moći. Ta činjenica stavlja vas u situaciju u kojoj je ona ta koja traži autoritet. Na primer, umesto da kažete nešto poput „Da li želiš da se vidimo?“ možete reći „Hajde da se vidimo“ ili „Trebalo bi da se vidimo.“

Sms matorke i flertovanje.

Zašto je slanje koketnih poruka odličan način da se izgradi duboka i intimna veza sa starijom ženom? To je zato što matorke žele da osete da ih muškarac seksualno želi. Ženama su privlačniji momci koji flertuju sa njima, a napaljuju ih muškarci koji iznose poruke seksualne konotacije. Matorke su zavisne od flertovanja iz jednostavnog razloga što je zabavno, ali i što im je uzbudljivo, napaljivo, perverzno. Flert dodaje zabavnu seksualnu komponentu u razgovore i izaziva uzbuđenje kod žena koje su u zrelim najboljim godinama.

Don`t copy text!