Veslo i sve njegove Čari 2. Deo

Nekoliko sati kasnije, završio sam sa poslom i kleknuvši pred Sarom, osetio sam kako mi njezina ruka lagano dodiruje bradu, podižući lice u susret njenom pogledu. Blagi osmeh, jedva primetan. „Robe, mislim da je prošlo dovoljno vremena. Jesi li spreman za poslasticu?“ Srce mi se vinulo. Pitao sam se da li misli ono što sam mislio i ja.

„Da – da, gospođice Sara!“

„Obuci se, robe. Naći ćemo se u ormaru za odlaganje za petnaest minuta.“ – Svaki stan ima svoje odlagalište nešto tipa garaže, u maloj odvojenoj zgradi. Tesna i uska, sa prigušenom sijalicom iznad glave, a jedinica koja je pripadala Sari i njenom dečku sadržala je nekoliko kaca i kutija, ali uglavnom je bila prazna.

Ušao sam pomoću svog ključa. Bio sam tamo već nekoliko puta, kad mi je Sara naredila da premestim stvari ovde ili da ih vratim odavde. Uključivši svetlo, zakoračio sam unutra, pustio da se vrata zatvore, kleknuo na goli betonski pod i čekao Saru. Priznajem, nadao sam se. Nisam znao kako će seksualno oslobađanje biti za mene, ali kad sam postao Sarin rob, obećala mi je da će moje ejakulacije biti retke i da će biti nadgledane.

Nikada se ne bi dogodile bez njenog odobrenja, nikada izvan njenog prisustva i nikada u njenom stanu – bila je zgrožena od ideje da to radim tamo. Tako sam se prirodno pitao da li sam zato bio ovde. Opet sam osetio kako se dižem unutar mog kaveza za penis. Čekao sam, pa još malo. Počeo sam da se znojim iako je bilo hladno u tom klaustrofobičnom prostoru.

Konačno, vrata su se otvorila. Ušla je Sara, lepa kao i uvek, sada u tankoj sivoj pamučnoj jakni. Zaobišla me je i stala preko puta mene. Nosila je veliki ruksak koji je odmah otvorila vadeći veslo. Pruživši ga prema sebi, znao sam šta treba da radim. Sagnuo sam se i poljubio kraj vesla, čvrsto i polako. Sara je zatim spustila veslo, ravno na betonski pod, ispred mene.

„Skini se, robe. Sad moraš biti go.“ – Da, gospođice Sara. Odmah sam se skinuo, što sam brže mogo. U roku od jednog minuta bio sam potpuno go pred Sarom, izuzev kaveza koji je uvek bio prisutan na mom penisu, nečega što se sada osećalo kao deo mene. Sara mi je dala znak da joj dam odeću. Uzela ju je i strpala u ruksak, zatvorivši ga patentnim zatvaračem i odloživši ga iza sebe.

Završio sam sa onim što je naredila, ponovo sam kleknuo. „Robe, odlučila sam da ti ponudim poklon. Pustiću te da ejakuliraš.“ Nasmešio sam se, pa čak i malo zadrhtao. Verovatno sam se skoro nasmejao i izgledao super glupo. „Hvala vam, gospođice Sara!“

„Da. Samo zapamti, ovo je poklon. Ti si rob. Nemaš pravo to da radiš. To nije pravo, pa čak ni privilegija. Samo poklon, jer sam zaključila da želim da budem fina prema tebi… u granicama naravno. Razumeš li, robe? “

„Da, gospođice Sara. Hvala vam, gospođice Sara!“ Posegnula je u džep farmerki i izvadila maleni ključ. „Ustaj.“ – Da, gospođice Sara. „Stavi ruke iza leđa. Ne možete se dodirivati, čak i nakon što vas otključam.“ – Da, gospođice Sara.mučenje svog roba

Pazeći da me ne dodirne direktno, Sara je jednom rukom uhvatila mali katanac preko mog kaveza. Drugom je ubacila ključ i okrenula se, otvorivši ga. Pažljivo ga je izvadila, ostavivši ključ u bravi i stavila oba u džep farmerki. Zatim je polako uklonila čvrsti metalni plašt i stupove pričvršćene za njega iz prstenova iza mojih jaja, klizeći ga niz moj penis, izlažući ga slobodi prvi put u pet nedelja.

Odjednom sam se osećao krajnje samosvesno, još golišavije nego ranije. Sara je pogledala dole i nasmešila se. Toliko dugo u plaštu, zaboravio sam kakav je osećaj biti ogoljen potpuno. Bilo je potrebno malo truda i volje da me spreči da pomerim ruke na prednju stranu i da se ne pokrijem. O dragi bože.

Sara se povukla korak unazad, samo me gledajući sa smešnim osmehom, a ja sam se osećao previše golo, previše nervozno da bi čak i bio uspravan. Progutao sam glasno, nespretno. Ostavila je prsten još uvek zaključan na mestu iznad mojih jaja. Bože, osećao sam se smešno. Tako krajnje posramljeno. Sara je počela da govori. „Robe, evo kako ovo funkcioniše. Kad ti kažem, leći ćeš, ravno na pod i pustiti da vrh penisa dodiruje ivicu vesla. Penis NE SMEŠ dodirnuti rukama. Umesto toga, omogućeno ti je da pomeraš telo napred-nazad po podu i trljaš penis duž vesla. Kada ejakuliraš, to ćeš učiniti na veslu. RAZUMEŠ LI? “

– Da, gospođice Sara. Oh, bože, ovo će biti ponižavajući način, pomislio sam. Nešto čudno se, međutim, dešavalo. Sva ova sramota delovala je na mene, ali na drugačiji način nego samo minut pre. Postajao sam uspravan, uspravniji nego što sam to mogao nedeljama. Nisam imao vremena da se zadržavam na toj pomisli, dok sam čuo kako mi je Sara rekla da se spustim na pod.

Hladan, tvrd, prašnjav beton. Pustio sam celo svoje golo telo da se spusti, ležeći ravno uz groznu površinu, stavljajući ruke pored lica. Lebdeo sam dok nisam pronašao položaj koji bi omogućio da se vrh mog kurca namesti na kraj vesla. Pritiskom na njega, nekako me zabolelo. Drvo vesla po sredini mog tela, drška mu je bila gotovo na mom vratu, telo duž grudne kosti, nelagodno se pritiskajući između mene i betona. Pogledao sam direktno prema podu u Sarine cipele dok mi je stajala skoro direktno nad glavom.

Udarila me je malo po čelu, a ja sam okrenuo glavu tako da sam gledao u stranu. „Robe, možeš početi.“ – Hvala vam, gospođice Sara. Počeo sam da klizim duž vesla. Nije baš uspevalo, a bolelo je još gore. Pokušao sam da se povučem i skliznuo sa kraja. Gurnuo sam se i postavio se ponovo, pokušavajući ponovo da kliznem.

Tada sam shvatio da moram malo da podignem kukove. Bolje, ali veslo je pokušavalo da klizi sa mojim penisom. Ovo je bilo super frustrirajuće. Sara mi se otvoreno smejala. Posle još malo pokušaja i izvijanja, pronašao sam najbolji način za to. Morao sam snažno da pritisnem gornji deo tela, prsa i ramena, da bih veslo držao čvrsto na podu, klizio sam penisom po njemu.

O moj Bože, osećaj klizanja po obojenom drvetu nikada se nije osećao tako divnim. Upalilo je malo, nekako. Konačno, Sara mi se smilovala. Prekoračivši mi glavu, provukla je stopalo ispod mojih grudi i pritisnula cipelu na dršku vesla, držeći je mirno. Konačno sam gladio mirnu, tvrdu podlogu.

rob uhvaćen za testiseSarin podrugljivi smeh zapravo je bio ohrabrenje i u roku od minutu ili dve, tako brzo, mnogo brže nego što sam očekivao, činilo se kao da je odjednom eksplodiralo nešto po celom kraju vesla.

Oduvek sam voleo, apsolutno voleo ideju, sliku, čak i praksu potčinjavanja prirodnoj prevlasti. To je razlog zašto sam konačno, počeo da živim ovaj život. Ali orgazam vam može učiniti smešne stvari, nekako razbistriti glavu, preoblikovati mozak na neki način. Zbog čega sam se zapitao, dok sam ležao u lokvi sopstvenog ejakulata na vrhu vesla na hladnom tvrdom betonskom podu, zašto bih tačno pustio da se moj život toliko dugo vrti oko ovog vesla.

Zašto bih dopustio da posvećenost tome i strah od njega traju mnogo duže od puke sesije igre. Mislim, jednostavno sam se osećao čudno. Bilo mi je teško – celo telo mi se osećalo tako teško na podu, na ovom tvrdom veslu zaglavljenom ispod mene. I ova vrlo mlada žena koja je stajala nada mnom, bila je lepa i bila je inteligentna, ali je bila i vrlo okruta.

I bez stalne seksualne napetosti i frustracije, jednostavno sam se osećao čudno. Zaista čudno. Bilo mi je hladno. Bio sam – pa, postiđen, ali to je blaga reč. I pitao sam se šta sam dođavola radio poslednjih pet nedelja.

„Gore na kolena“. Davala je naređenja. Nisam ništa rekao. „GORE NA KOLENA, SADA!“ Polako sam se podigao. Još uvek nisam ništa rekao. Nisam znao šta želim da radim, ali nisam želeo da se sada borim. Podignuo sam pogled prema Sari. Bože, izgledala je zlobno. Osećao sam se tako smešno, kao nikada pre. Ovo nije bila vrsta poniženja koja je pokrenula moje služenje Sari. Ovo je bilo nešto drugačije, nešto mračno i ogorčeno. Želeo sam da sve to očistim, obučem se što sam brže mogao i pretvaram se da se ništa od toga nikada nije dogodilo. Ali naravno, Sara je imala moju odeću. Spremala se još jedna kazna?

 

KRAJ 2. Dela