Tag fetiš stopala

Foot fetish miris

Foot fetish

Foot fetish – Od prstiju pa sve do pete, vaša stopala sadrže preko 200.000 nervnih završetaka, tako da fokusiranje na njih tokom bilo koje seksualne aktivnosti može biti dobra, napaljiva zabava. Seksualna privlačnost prema stopalima i nogama uopšte je među najčešćim seksualnim fetišima.

Šta je fetiš stopala – foot fetish? Fetiš stopala (koji se naziva i podofilija ili fetišizam stopala) odnosi se na izraženu seksualnu želju u kojem osoba zahteva oblik interakcije sa stopalima radi seksualnog zadovoljstva. Fetišiste stopala mogu seksualno uzbuditi prsti, oblici prstiju ili celog stopala, nokti na nogama, zglobovi, nakit, dodaci poput čarapa, najlonki, cipela ili miris stopala. Foot fetish lizanje

Ova seksualna želja može proizaći iz različitih interakcija, uključujući zamišljanje, gledanje, dodirivanje, mirisanje, ljubljenje, prodiranje ili oblačenje muških ili ženskih stopala. Prema ekspertima za seks, fetišizam stopala je najistaknutiji od svih oblika parcijalizma (seksualnog interesovanja za neseksualne delove tela).

Koja je razlika između kinka stopala i fetiša stopala? Iako se termini kink i fetiš preklapaju u značenju, postoji značajna razlika između dva oblika seksualnog interesovanja. Kink je kada osoba dobije seksualno uzbuđenje ili zadovoljstvo iz neseksualnih delova tela, ali ne zavisi od njega za uzbuđenje. Sa druge strane, osoba sa fetišom obično zahteva interakciju sa specifičnim seksualnim interesom za uzbuđenje ili seksualno zadovoljstvo. Fetišista stopala možda neće moći da doživi orgazam bez zamišljanja ili interakcije sa stopalima.

Foot fetish – nekoliko ideja za predigru.

Bez obzira da li imate kink ili fetiš stopala, volite visoke lukove ili ravne tabane, uvek možete uživati u igri stopala u svojoj seksualnoj rutini. Evo nekoliko zabavnih ideja koje možete isprobati solo ili sa partnerom:

Isprobajte kupku za stopala.

Ako volite čista stopala sa lepim mirisom, onda je senzualna kupka odličan način da uvedete igru stopala u seksualni život. Stavite svoja ili partnerova stopala u delimično napunjenu kadu ili mali lavor tople vode. Zatim koristite sunđer da ih trljate, stimulišete i očistite. Podesite raspoloženje uključivanjem aromatičnih sapuna ili soli za kupanje. Uključitre svoja mirisna čula i izvršite masažu sapunom da biste povećali protok krvi. Preskočite ovo ako je miris stopala deo vašeg fetiša.

Foot fetish – Eksperimenti sa različitim senzacijama.

Stopala su osetljiva na suptilne promene prilikom dodira jer sadrže hiljade nervnih završetaka. Iskoristite ovu osetljivost koristeći različite predmete da stimulišete svoja ili partnerova stopala. Perje, hladni ili topli predmeti, vibratori ili ulja za masažu mogu izazvati različite senzacije duž erogenih zona stopala.

Ulepšajte ih.

Odvojite vreme da sa svojim partnerom razgovarate o specifičnim preferencama u vezi sa prezentacijom stopala. Nakon što odredite svoje želje, potražite predmete za nošenje koji će ispuniti vaše želje. Dok neki uživaju bosi, druge posebno privlače stopala u posebnoj obući ili sa nalakiranim noktima. Možete modelirati visoke potpetice, dozvoliti svom partneru da vam nalakira nokte na nogama, pedikir, ili najlon čarape.

Foot fetish – foot job.

Stimnulacija penisa stopalima može biti zabavan način da promenite svoju rutinu i unesete više igre stopala u spavaću sobu. Koristeći nožne prste i tabane, masirajte gore-dole partnerov penis (lubrikantima da biste izbegli trenje). Tehnički, koristeći stopala vi oponašate pokrete rukom.

Ako vam nedostaje spretnosti, jednom nogom pritisnite partnerov penis o njegov stomak i trljajte ga gore-dole. To će vam pružiti više prijanjanja i stabilnosti. Takođe možete da obavljate foot job i na vagini, koristeći stopala da trljate osetljive delove. Skratite nokte na nogama pre nego što počnete sa ovim igricama.

Koristite svoje usne, jezik i zube.

Ljubljenje može biti odličan način da uživate u fetišu stopala sa partnerom. U zavisnosti od toga šta vama i vašem partneru odgovara, igrajte se sa različitim nivoima osećaja. Na primer, nežnim poljupcem, laganim držanjem jezika na stopalu, grickanjem, lizanjem ili punim francuskim poljupcem. Foot fetish masaža

Foot fetish i BDSM.

Neki ljudi sa fetišom stopala uživaju u različitim nivoima dominacije i pokornosti, komponenti BDSM-a. Ako uživate u takvim igricama, obožavanje stopala može vam pomoći da postignete još veći nivo seksualnog zadovoljstva. Dominantni partner može da uživa u pritiskanju stopala u telo svog pokornog partnera. Ili u tome da submisivni (pokorni) partner kleči i obožava stopala domino partnera.

Zaključak – foot fetish ili fetiš stopala je jedan od najrasprostranjenijih i najčešćih fetiša među odraslom populacijom. Veoma je uzbudljiv, zabavan, i postoje mnoge igrice u kojima možete uživati. Nadamo se da smo vam pomogli da bolje sagledate ovaj sočni fetiš. Uživajte!

Napaljena devojka sa slatkim stopalima

Ivanica

Ime: Ivanica Napaljena devojka sa slatkim stopalima
Godiste: 1987.
Moj fetis: zavodim stopalima, foot fetis
Oglas: devojka koja ce te zavesti i izludeti svojim slatkim stopalima.. od trenutka kada sam shvatila koliko napaljeni frajeri vole moje nogice ja sam navucena i uzbudjena da se igram sa njima.. samo za one prave fetisiste!

Pogledaj SVE

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Ivanica i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.lizanje pičke svoje koleginice

Romansa i Fetiš Stopala 2. Deo

2.
Nepotrebno je reći da sam čim sam stigao kući te večeri išao pravo u kupatilo da se olakšam. Do kraja noći nisam mogao da izbacim Draganu iz misli. Kada mi je supruga postavila pitanje ili započela razgovor za večerom ili ispred televizora, moja pažnja je bila podeljena. Jedino o čemu sam mogao razmišljati bio je izraz na licu Dragane dok sam joj sisao stopalo.

Osećao sam se donekle krivim, ali uzbuđenje i zabranjena priroda onoga što se dogodilo potpuno su me izjedali, to je bilo sve o čemu sam mogao da razmišljam. Nakon prilično neprospavane noći uz prevrtanje sa besnom erekcijom, sledećeg jutra sam stigao na posao i odma shvatio da je Dragana već stigla pre mene.

„Jutro.“ Rekla je. „Kakva ti je bila noć?“

„Dobra, hvala, kako je bilo kod tebe?“

Podigao sam pogled da vidim da je razigrano prelazila olovkom preko usana sa svojim zaštitnim znakom razigranog osmeha.

„Oh, sve u najboljem u redu, pretpostavljam, iako nisam baš mogla spavati, razmišljajući o tome kako mi ližeš stopala. Shvatila sam da me to zaista uzbudilo.“

„Stvarno?“ Promrmljao sam drhtavim glasom.

Srce mi je preskočilo kada sam primetio da nosi tamne crne najlonke za razliku od neprozirnih. Uranjala je stopalo u cipele i iz njih, mrdala prstima i istezala ih. Nisam podigao pogled, ali sam znao da se ceri i zadirkuje me.

„Znam da ne bi volelo ništa bolje nego da priđeš, njušiš i ližeš ih sada“, rekla je. „Ali Lana i Suzana neće biti u kancelariji čitavo popodne, pa ako mi jutros budeš dobar dečko, možda ću ti dozvoliti da ih poljubiš kasnije. A sad mi nam skuvaj kafu.“

Zatekao sam sebe kako skrećem pažnju i krećem prema kuhinji. Uživao sam u ideji da je Dragana šefica, da je dominantna. Za mene je to jutro bilo preteško jer sam se polovično javljao na telefone i uzimao detalje, sve vreme zureći i sanjajući o Draganinim stopalima. Povremeno bismo uspostavljali kontakt očima dok smo razgovarali telefonom, a ona bi me šaljivo poljubila i usmerila mi pogled na njena izložena stopala.

Opet su mi pantalone bile ispupčene. Konačno je došlo vreme za ručak i Lana je najavila da idu popodne u glavnu kancelariju. Dragana je bila starija koleginica od mene, pa joj je Lana diktirala spisak stvari koje treba raditi i ljude koje treba pozvati, što je bilo jednako dobro jer nisam čuo ništa od onoga što je govorila.

Srce mi je ubrzano kucalo u iščekivanju njihovog odlaska, a u stomaku sam imao osećaj leptirića.

„Idi i skuvaj mi kafu, molim te dušo.“ Dragana je uputila čim su otišle.

Odmah sam pokazao spremnost da učinim bilo šta za nju, a kad sam se vratio, razgovarala je telefonom. Misleći da će poziv potrajati, okrenuo sam se da se vratim za svoj sto, ali u tom trenutku Dragana je počela da klikće prstima i pokazuje na pod ispred sebe. Ispružila je nogu sa cipelom koja joj je visila na ivici prstiju i ponovo kliknula.

Nervozno sam se spustio na kolena, a ona je klimnula glavom namignuvši dok je neprestano razgovarala sa mušterijom. Skinuvši joj cipele, odmah sam osetio jaku aromu i erekcija mi se ukočila od uzbuđenja. Njeno stopalo je bilo toplo i vlažno, vlažnije nego juče, još jednom sam joj obuhvatio petu u ruku i nežno je stisnuo.

Polako sam prstima i palcem obilazio stopalo. Dragana je lagano uzdahnula usred poziva. Sam taj zvuk me dodatno uzbudio. Obuhvatio sam usnama njen veliki nožni prst i izbacio jezik. Okrenuvši glavu u stranu, pritisnuo sam nos ispod njenih prstiju i duboko udahnuo. Bio sam opijen mešavinom znoja i kože. sisanje prstiju na nogama

Spustio sam usne na stopala i napaljivo ga sisao i lizao. Stekao sam utisak da joj se ovo dopalo, promenio joj se obrazac disanja i primetio sam da joj je ruka skočila do kolena i malo se podigla uz butinu, a onda je prestala, kao da je u strahu. Počela je da me miluje po obrazu drugom nogom dok sam se izgubio u transu njenog mirisa i ukusa.

Odjednom, na moje iznenađenje, povukla je noge i ponovo ih uvukla u cipele. Mislio sam da je to to, moj trenutak mašte je prošao, ali ona je ustala sa stolice i pozvala me da pratim.

„Zaključaj vrata, za svaki slučaj.“ Rekla je dok se kretala prema zadnjem delu kancelarije.

Zaključao sam i krenuo sam za njom. Ovo je bila kancelarija sa dva zelena kožna kauča koja se obično koristila kao udobna soba za zatvaranje prodaje velikih paketa krstarenja starijim klijentima. Dragana se ispružila na jednom od kauča i izula cipele. Nije progovorila, samo me pogledala u oči, i upitno podigla obrve, ispružila desno stopalo da bih je poljubilo.

Kleknuo sam pred njom u potpunoj poslušnosti. Još jednom sam se izgubio u aromi, ukusu i osećaju njenih stopala. Ljubio sam ih svuda kao da su nešto najdragocenije što sam ikada mogao posedovati. Uzdah zadovoljstva i olakšanja dopirao je od Dragane delimično glasom, delom šapatom, dok je menjala noge da bi ih obožavao.

Zatim je izvrnula stopalo kako bi mi omogućila udobniji pristup peti. Ovo joj se dopalo i lagano je dahtala dok sam mokrim jezikom kružio oko pete. U ovoj fazi me je ohrabrila da omotam usta oko cele pete da bih je snažno sisao. Sve vreme sam mogao da vidim da me pažljivo posmatrala sa zadovoljnim smeškom.

Počela je da otvara noge. Prizor crnog najlona koji se dizao sve do njenog unutrašnjeg dela butina izazvao mi je električno strujenje niz leđa. Kako joj se noge sve više širile, ispod njene suknje je provirivao par belih gaćica, očajnički sam pokušavao smisliti različite stvari koje bi mi odvratile pažnju da ne skočim na njenu pičkicu.

Izvila je leđa i podigla kukove što sam nervozno shvatio kao poziv da uđem bliže. U ovoj fazi sam joj snažno slinio po peti i preusmerio jezik na njen zglob. Bez pritiska, stavio sam svoju blago drhtavu levu ruku na njeno levo koleno, noge su joj se širom otvorile. Sve vreme, Dragana je lagano jecala dok sam joj mazio nogu, ljubeći je i ližući.

Osetio sam toplinu ispod njene suknje kad sam počeo da joj ljubim unutrašnjost butine. Zatvorila je noge natrag dok mi se lice približavalo. Mesnati, mekani butni mišići obavijeni najlonom provlačili su mi se uz obraze. Prošla mi je prstima kroz kosu dok je pritiskala svoju picu uz moje lice.

Napetost njenih najlonki čvrsto mi je pritisnula usta dok sam kružio jezikom oko njenih sada vlažnih gaćica. Dragana je bila sve uzbuđenija i snažnije mi je pritisnula pičku u lice. Njeni bokovi su počeli da se okreću, gotovo u ritmu sa mojim lizanjem. Pre nego što sam to shvatio, čuo sam škripavi zvuk trenja na koži dok je klizila unazad.

Izvijajući leđa, posegnula je ispod suknje i zavukla palčeve u pojas svojih gaćica. Jednim fluidnim pokretom ona ih je svukla. Druga noga mi se zakačila oko vrata i uvukla mi lice u vlažnu picu. Ovaj put je glasno zastenjala dok sam lizao, svuda unaokolo. Ruka joj se spustila da protrlja klitoris i započela je rutina trljanja, zaustavljanja i uranjanja prstiju u moja usta, kao za podmazivanje. lizanje pičke svoje koleginice

Bilo joj je potrebno samo nekoliko minuta da glasno dosegne vrhunac, brušeći mi lice dok je to radila. Brzo sam otkopčao pojas pokušavajući da ublažim pritisak na kurac koji se naprezao o tkaninu. Dragana je to primetila i povukla se da mi omogući prostor, a zatim se nagnula napred da mi žurno otkopča kaiš.

Sa pantalonama do pola butina, povukla je glavu i stavila mi svoj jezik u usta te me počela nadrkavati. Nakon što mi je istražila cela usta jezikom, kliznula je natrag u položaj za polaganje i vodila moju karu ka njenoj ribici.

Stenjali smo od jedinstvenog zadovoljstva dok se vaginačni mišići stezali na mom kurcu. Polako sam gurao napred i nazad dok je ona raskopčavala bluzu, dve izdašne sise iskočile su preko korpi njenog grudnjaka dok ih je povlačila.

Naređeno mi je da joj sisam bradavice. Već sam znao da su to neke od njenih erogenih tačaka koje sam nežno grickao i usisavao na ritmičan način, vodeći računa da ih zadržim vlažnim sa što je više pljuvačke moguće. jebanje napaljene sekretarice koleginice

Ovo ju je žestoko napalilo, silovito je zavrištala dok je svršavala. Ovo je bilo previše za mene, osećao sam da ne mogu više da se držim, pokušao sam da se povučem, ali ona nije htela da popusti čvrst stisak… zacvilio sam.

Osetivši ovo, Dragana je prestala da se nabija ostavivši mene da kontrolišem tempo, i dalje je teško disala i nežno me milovala po ruci i po obrazu gledajući duboko u moje oči. Svojom najlonskom nogom pritisnula mi ju je na usta dok sam je tucao.

Ponovo sam počeo da ližem i sisam nožne prste. Nije bilo moguće izdržati, talas emocija i elektriciteta preplavio me dok sam se protezao unazad i oslobađao svih napetosti, želje i mašte koje sam osećao za ovu devojku u poslednjih nekoliko dana.

Stručno me masirala vaginom, a ja sam jedva uspevao da odložim orgazam… ali ne zadugo. Nakon nekoliko minuta počeo sam da prskam i da je punim. Bio je to jedini mogući završetak našeg neverstva toga dana.

Nakon zajedničkog ležanja od iscrpljenosti, Dragana je ustala i obukla se; nagnula se napred, obuhvatila mi lice obema rukama, zagledala se duboko u moje oči i strastveno me poljubila.

Bez reči je otišla u toalet da se opere i sredi, a zatim se vratila da ponovo otvori kancelariju. Za mene je to od tada bila čista strast … i znao sam duboko u sebi da to neće biti naš zadnji put.

KRAJ

Don`t copy text!