Anal je Ono što Želim 2. Deo

Otrčala sam u spavaću sobu sa Milošem koji je bio odmah iza mene. Prišla sam Milošu i skinula svu odeću. Miloš se svukao sa mnom. Videla sam kako njegov penis, pomalo vlažan i čvrst kao kamen, pokazuje na mene. Privukla sam ga k sebi i snažno poljubila. Bio je to poljubac želje, požude, pohote.

Miloš i ja smo se tako ljubili još deset minuta puštajući da se naša tela dodiruju i da se naša toplota meša. Napokon sam osetila kako Miloš prebacuje ruku na moju pulsirajuću picu. Masirao je samo nekoliko trenutaka i prekinuli smo poljubac. Zamolila sam Miloša da legne na krevet. puši kurac svome mužu

Naslonila sam mu guzu na jastuk i počela polako lizati njegov penis da ga uzbudim. Istovremeno sam podmazala manji analni čep i ubacila mu ga u guzu. Zastenjao je dok mu se čep uklapao među uske mišiće.

Dok se njegovo guza nije malo opustila, nisam mogla ništa da učinim. Zato sam ga zamolila da uzme najveći analni čep i podmaže ga. Predala sam mu ga i rekla mu da ga gurne u moju guzu jednim potezom.

Probledeo je, ali uradio je kako je rečeno. Guza mi je bilo u plamenu i osećala sam se sjajno. Spustila sam se na kolena i ponovo počela sisati Milošev kurac. Nakon nekoliko trenutaka nisam mogla izdržati pa sam skočila na njega i zajahala njegov tvrdi penis. Moji sokovi procurili su kroz krilo i čak mu se spuštali do guze.

Sišla sam i očistila ga ustima. Miloš još uvek nije svršio. Bio je čvrst, a penis mu je pulsirao. Rekla sam mu da mi se naguzi i jednim potezom gurnula sam mu većinu igračke u njegovo dupe. Počela sam polako da mu ga zabijam.

jebe muža dildom u guzuBorio se sa mnom, a da to nije znao. Nije opuštao guzu. Napokon sam se zasitila njegovog otpora i krenula ponovo da mu ližem penis. Čim sam osetila da se malo opustio, gurnula sam mu ostatak čepa u guzu.

Zaurlao je od bola. Spremao se da ustane, ali nije mogao da prebrodi osećaj udara čepa u prostatu. Da, bolelo ga je, ali osećalo se i dobro. Još uvek je bio jebeno čvrst. Opet sam se popela na njega i odjahala do svog drugog orgazma. Čim sam osetila da je i on spreman, pičku sam zamenila čmarem i nasela na tvrdu alatku.

Sve sam to primila u jednom potezu i mogla sam da osetim kako pulsira u mom trzajućem šupku. Jahala sam mu penis, ali postalo mi je neprijatno u toj pozi. Miloš je ustao, prebacio me u pseći stil i gurnuo mi penis u guzu. Takav položaj je bio božanstven. Bio je duboko u meni, i napravio je samo malu pauzu kako bi dodao još maziva, a zatim se ponovo počeo žestoko nabijati u mene.

Sa svakim potiskivanjem, njegov sopstveni čep se pritiskao na njegovu prostatu. Cvileo je i gunđao. Osećao je emocije kao nikada pre. Dok me je tucao ja sam trljala svoj klitoris. Ubacio mi je potom nekoliko prstiju u moju picu i jebao me njima.

Nakon ne više od pet minuta, svršavala sam. Moje guza je stegnula njegov penis, a moja maca se stezala oko njegove ruke. Ubrzo, njegova sperma poplavila mi je šupak i kapala je u moju već natopljenu picu. Niko od nas se nije pomerio nakon orgazma. Njegov mi je penis i dalje bio u guzi, a ja sam još bila na sve četiri. napokon jebe suprugu u čmar

Spustio se nada mnom, a ja sam ga podupirala leđima. Napokon se izvukao iz mog čmara uz glasan mokar zvuk. Njegov kurac je bio ljigav i sjajnog izgleda. Legao je na krevet, a ja sam stala na njega u pozi šezdeset i devet.

Polizala sam mu kurac i očistila nered koji mu je bio u guzi. Polako je počeo da mi liže picu. Kada sam to osetila, pomerila sam se tako da mu priđem guzom. Nisam sigurna da li je bio svestan da je njegova sperma još uvek u mom šupku.

Izvukla sam čep iz njega i videla kako zjapeći šupak zuri u mene. Bio je iscrpljen, ali bila sam tako blizu da mu ga nabijem opet… morala sam da probam.

Ustala sam, stala iza njega i rekla mu da se sagne nad stolom. Učinio je kako je rečeno. Gurnula sam mu penis u guzu i započela vrlo polagan ulaz / izlaz. Rekla sam mu da se dotakne. Počeo je da dodiruje penis i klizi rukama po njemu. Ubrzo je trljao i drkao kurčinu dok sam ga analno jebala sa igračkom.

Miloš je uvek bio glasan kao i ja tokom seksa, a sada je pričao prljavo i govorio mi kako je ovo super. „Volim taj kurac u dupetu. Jebi me jače. Nabij ga žestokooo. Svršiću.“

Ubrzo je stenjao i vrištao kad je te večeri nastupio njegov drugi snažni orgazam. Pucao je svojim tovarom po čitavom stolu i podu.

Nakon tuša i nežnog pranja, oboje smo se popeli u krevet u gostinskoj spavaćoj sobi. Moja soba je bila previše neuredna da bih tamo mogla da spavam. Miloš me privukao k sebi i poljubio me polako i slatko. Rekao je, „Kada sam te zamolio da me naučiš, nisi mi rekla koliko si dobra učiteljica.“

Takođe se izvinio što je kurac držao dalje od moje guze i rekao mi je da od sada mogu da biram gde ću mi staviti kurac. Samo sam se nasmešila i namignula mu.

 

KRAJ