Avantura Ispunjena Fetišima 3. Deo

„Da li je to sve čemu si se nadao?” upita Natalija prolazeći prstima kroz Kostinu kosu. „Je li moja pička tako dobra kao u tvojim pričama?“ Klizi mu niz prsa, a maca se odmara na njegovom trbuhu. Jedna sisa zamahne Kostinim licem, a Natalija je podigne da pritisne vrhove svojih bradavica uz njegove usne.

„Liži je“, kaže ona. „Sisaj je.“ Dok je Kosta otvarao usta, Natalija je pustila dojku, a ruka joj je lutala preko njega. Njegov jezik zapljuskuje taj mali, osetljivi delić kože. Shvata kako želi da je zadovolji. Čezne da je ponovo začuje. Natalijin dlan klizi niz njegova prsa, trza bradavice dok ne postanu tvrde, prelazi mu rukom po vratu i prevlači prste preko njegove vilice.

„Jebote, tako si jebozovan“, kaže ona. „Sve vreme masturbiram na ovo… kao da ti mleko dajem. Da sam tvoja supruga i da dojim, zamolila bih te da piješ iz mene svako veče.“

Sa jedne strane, on shvata da ako Natalija doji, postoji pristojna šansa da bi njen libido bio mrtav kao Silvanin, ali maštanja ne moraju da se igraju po pravilima. Nešto u vezi sa Natalijinim mlekom deluje jebeno erotično. Možda to ima neke veze s tim što je upravo progutao njenu pišaćku.

Natalija podiže svoje telo, rotira ga i prebacuje u suprotnom smeru. Čučne i pritisne dupe u Kostino lice. „Izliži mi čmar“, kaže ona. Kosta spusti vilicu, ali ne može da se približi dovoljno da zaobiđe analni dragulj.

„Ne mogu“, kaže, prigušen Natalijim zadnjim delom. Ona se cereka.

„Pusti da ti pomognem.“ sklonila je analni čep omogućavajući mi pristup.

On nastavlja da gura jezik, njen sfinkter se otvara i zatvara.

Natalija se potom prevrće ka njemu. „Pišeš puno gadnih analnih scena Kosta. I dobro znaš da većina žena to mrzi, zar ne? Ali vidiš, uvek mi je bilo teško svršiti bez nečega u guzici. Samo pomisli …kako bi bilo da si me pojebao kad si imao priliku … “ Nabija mu dupe u njegovo lice. „Ovo je moglo biti tvoje. Sad se snađi sa mojim šupkom Kosta. Jedi moju prljavštinu kao da se nalazimo u zadnjem delu bioskopa.“ robu sedi na licu

Kosta gura jezik direktno u Natalijin anus, dokle god on dopire. Njegove usne se zatvaraju u opušteno meso njenog anusa, jezik polako i potpuno klizi unutra i van. Zvuk Kostinih usana na Natalijinom anusu ne razlikuje se od zvuka ljubljenja. Ali ukus je potpuno drugačiji. U kombinaciji sa mirisom Natalijine mokraće na licu i vratu, u stomaku mu postaje neugodno, ali njegov penis opet skače.

„Da, da, tako“, kaže Natalija. Uhvati šaku punu Kostine kose i privuče ga uz svoje rašireno dupe. Oseća kako joj druga ruka klizi između njene pice i brade, oseća ritmično kruženje dok joj prsti klize na njenom slatkom mestu. Dok Kosta nastavlja da je ljubi, nastavlja da pritiska jezik u Natalijinu usku analnu rupicu, njen sfinkter plamti i ruši se, sve brže i brže, dah joj se ubrzava.

Počinje da se ljulja bokovima, a dupetom ga guši iz trenutka u trenutak. Ona cvili i vapi. Leđa joj se savijaju. Odjednom, ona makne guzu, i ispali mu novu mokraću na lice. Ona nastavlja kružiti svojim klitorisom, taj divlji orgazam se nastavlja i iznova, svršava i piški u istom trenutku.

Kosta proguta ono što može i oseća se kao da su mu jaja nabrekla do pucanja.

„O moj Bože, tvoja usta …“, kaže ona bez daha.

Vukući telo još jednom napred, osiguravajući da joj natopljena pička ostavlja trag vlage niz lice i prsa, Natalija se zaustavila, spremna za Kostinu bolnu erekciju. „Praviš nered ovde dole“, kaže ona. „Čuvala bih to za kasnije, ali ….“

Kostine oči su zalepljene za malo otvorenu rupu Natalijinog anusa. Nikada u životu nije želeo da njegov kurac bude tako umotan u ženski šupak kao ovaj. Bolno je svestan njene blizine, svestan da će pucati u njenu usta za trideset sekundi ili manje. Oseća njen topli dah dok mu se kurac trza.

„Veoma lep“, kaže ona. „Imaš prilično mali kurac Kosta. Mislim, nije baš prosečan, zar ne?“

Kosta oseća kako mu se lice zarumenilo, ali osećanja su mu ublažena, osećaj Natalijinih prstiju kako izvlači potoke njegovog ličnog maziva iz jaja i dna tela penisa. Kosta ne može a da ne zastenje razočarano kad Natalijini prsti odstupe.

„Hm, imam posebnu aktivnost za muškarce sa prilično malom kitom. Ali prvo, šta da radim sa svim ovim divnim podmazivanjem. Hmm. Ah, da. Savi kolena. Raširi noge. Ne šalim se Kosta. Uradi to.“

jebe ga prstom u čmarKosta se povinuje i oseća kako vazduh ljubi njegov vlastiti tamni čmar. A onda se Natalijini vrhovi prstiju razmazuju po njegovom glatkom šupku. Pokušaj zadržavanja jauka je nemoguć. Kosta je više napaljeniji nego što je ikad bio u životu. Nije mu strana analna igra, ali uvek je bila solo.

Osećaj kako se ženski prsti kovitlaju oko njegovog smeđeg anusa i uranjaju unutra, gotovo da ga odma dovelo do orgazma. A onda ona počinje da mu širi prsten. Čuo je za mužu prostate, ali nikada to zaista nije istraživao. Previše naglaska na čoveku, a Kosta se oseća sramotno samosvesno kada mu je pažnja posvećena. To možda ima veze sa njegovim kurcem manjim od prosečnog.

Moglo bi biti da više voli da se izgubi u ženskom telu, njenim mirisima i zvukovima. Ali on ovo ne mrzi. Odjednom, Natalija ustane. Ona odstupi i spusti se na jastuke iznad njega. Njene sise, bradavice i dalje su čvrste, vise dok se naginje nad svojim vezanim, prisilno pokornim robom.

„Kladim se da se pitaš da li ću ti ikad dozvoliti da svršiš“, kaže ona. „Neću da lažem. Želim tu sluzavu spermu u ustima na najgori način. Ali imam nešto bolje isplanirano.“ Ona iskoči s kauča sa osmehom. „Ooo …, ali prvo …“ Zatim pritisne bedra, savijajući kolena. „Ponovo mi treba toalet. Sva ta voda prolazi kroz mene.“

Ona još jednom čučne preko njegovog lica. Kosta jedva da ima otvorena usta kada urin počne da curi iz Natalijine rupe. piša mu po faci

„Pa? Kreni, uzmi! Ne dozvoli da kaplje, toaletu jedan! Pisoaru onaj smrdljivi!“

I Kosta podiže glavu prema žutom nektaru, jureći ga preko Natalijinih usmina, preko kože njenog dupeta. Kosta se navikao na jedak, gorak ukus, a miris je jednako erotičan koliko i neprijatan. Zaluta u njen rašireni anus za dobru meru. Ovo piškanje ne traje dugo, a ponešto je i pobeglo tokom njenog orgazma, ali dovoljno je da je Kosta gotovo euforičan od potrebe da svrši.

“Tako je“, kaže ona. „A sada, finale.“

 

KRAJ 3. Dela