Analni sex kondom

Analni sex – Popularan Fetiš

Analni sex je fetiš? Zar to nije samo oblik seksa kao svaki drugi? Hajde da pojasnimo. Kink se odnosi na „nekonvencionalne“ seksualne radnje ili fantazije koje osoba radi ili ima. Fetiš definiše objekat seksualnih fantazija, bilo da je to živo biće ili neživi predmet. Kada se razmatraju bilo koje od definicija, obe se generalno posmatraju kao „taboo“ sa društvenog stanovišta. Na sreću, svet je u međuvremenu postao seks-pozitivan, što znači da se mnogi fetiši i kink-ovi danas smatraju „normalnijim“.

Ipak, nije uvek svaki fetiš koji osoba ima shvaćen i prihvaćen. Da bismo pomogli da se razbiju zidovi konfuzije i straha, danas smo odlučili da se udubimo u temu analnog seksa. Nadamo se da će vam pomoći da bolje razumete kako je to iskusiti ovaj fetiš. Analni sex dildo

Šta je Analni sex?

Analni seks je čin penetracije penisa ili seks igračke u anus. Analne igre, sa druge strane, uključuje bilo kakvu stimulaciju datog područja. Ovo može uključivati prste, lizanje ili bilo kakvu predigru koja ne uključuje nužno penetraciju bilo koje vrste. Za neke ljude sama penetracija nije prijatna ali neki vidovi analne igre tipa spoljnog masiranja prstom ili jezikom je uživanje.

Uobičajene zablude.

Iako neko ko uživa u analnom seksu i analnoj igri može biti pigofil, to ne mora biti slučaj. Za one koji ne znaju Pigofili su osobe sa jakom seksualnom privlačnošću prema ljudskoj zadnjici. Takođe moramo spomenuti i uverenje da je prednost analnog seksa to što omogućava ženi da ostane nevina. E sad, tu baš ne postoji jasan crno-beli odgovor.

Ako se definicija „nevinosti“ odnosi na pucanje himena, onda će se to naravno izbeći analnim seksom. Međutim, neko ko ima vaginu može da probije himen na mnogo načina koji ne uključuju seks. Primer je neki sport, jahanje ili korišćenje seks igračke… to sve može dovesti u pitanje ovu (možda zastarelu) definiciju. Na kraju krajeva, da li osećate da ste devica od samog analnog seksa zavisi od vas.

Analni sex i razgovor sa svojim partnerom.

Sada možda razmišljate o tome kako da imate analni seks sa svojim partnerom ili kako da to iznesete u razgovoru. Ako imate tendenciju da se dopisujete jedni sa drugima, možete to spomenuti tokom jedne od vaših seksi razmena. Procenite kako partner reaguje. Ako vam se čini da mu nije odbojno, bićete sigurniji kada kasnije to ponovo pomenete.

Naravno, uvek postoji direktna opcija da to iznesete u razgovoru licem u lice da biste iskreno govorili o tome. Imajte na umu da neće svi biti otvoreni za analni seks. To može biti zbog njegove „tabu“ prirode ili zbog bola koji se često povezuje sa njim. Ako vaš partner nije voljan i ne daje pristanak, ne prisiljavajte ga na to.

Stvari koje treba probati.

Od suštinskog je značaja da razumete kako da imate analni seks pre nego što uskočite u njega. Anus nije samopodmazujući otvor, što znači da je veštačko mazivo neophodno. To će olakšati penetraciju penisa, seks igračke ili bilo kog drugog predmeta. Najbolje deluje lubrikant na bazi vode, da se ne ošteti kondom. U suprotnom, može doći do pucanja, ili u najmanju ruku, do mnogo neprijatnosti i bola. Bilo da to prvi put pokušavate ili ako ste iskusni, radite stvari polako i sa osećajem. Zaustavite se u trenutku ako se partner ne oseća prijatno ili bezbedno da nastavi. Analni sex porno

Analni sex i rizici koje treba razmotriti.

Pošto je ovo fizički seksualni čin koji (obično) uključuje genitalije, morate biti oprezni da praktikujete bezbedan seks. Koristite zaštitu! Postoji rizik od širenja zaraze kada se ne koristi kondom. Takođe, iako je jedna od prednosti anala činjenica da nema rizika od trudnoće, sperma može dospeti u vaginu tokom čina. Ako primalac ima vaginu, imajte na umu da kada ste imali analni seks, kondom treba ukloniti. Penis ili seks igračku temeljito oprati pre ubacivanja u vaginu nakon anusa, kako bi se sprečile infekcije.

jebe je u stopala

Fotograf i Novi Fetiš 5. Deo

Sara ga je pustila da uživa u svom post orgazmičkom sjaju, sve dok mazivo i sperma nisu počeli da se suše oko njegovog sada omekšalog penisa. Povukla je noge, zgrabila maramice sa svog noćnog ormarića i očistila se. „Mislim da moram da se operem…“, rekla je uz ozmeh.

„Hej, beto me odmah iza tebe“, zaigrano je rekao Stefan.

Nasmejao se u sebi dok ju je posmatrao kako nespretno odlazi do kupatila, gazeći na pete da ne bi previše umazala tepih. Ubrzo se iza vrata kupatila začuo zvuk vode iz slavine i Stefan se ponovo smeškao. Zaista je natopio ta stopala spermom. Izronila je nedugo kasnije i bacila peškir Stefanu.

„Izvoli, kupatilo je slobodno“, rekla je.

Stefan se oprao najbolje što je mogao. Vratio se i zatekao Saru kako sedi na ivici kreveta, okrenuta prema kupatilu. I dalje je bila obučena u majicu i donji veš. Potapšala je prostor pored sebe i Stefan, još uvek go od struka naniže, pridružio joj se na krevetu. Uhvatili su se za ruke.

„A sada, kako da ovo veče učinim savršenim za tebe?“ upitao je sa osmehom.

Nagnula se za poljubac pre nego što mu je odgovorila. „Pa to je lako… Želim da me jebeš“, prošaputala je i ponovo ga poljubila.

„Vrlo rado i sa uživanjem“, odgovorio je Stefan između poljubaca.

Zastala je i nagnula se. „Ali, stvar je u tome što sam ja zapravo nevina“, priznala je stidljivo.

Stefan je zastao. Istina je da tokom njihovih razgovora na krovu nikada nije spomenula bivše momke ili bilo kakve specifične seksualne susrete. Ali ona nikada nije bila stidljiva da priča o masturbaciji i seksu i govorila je sa autoritativnim izgledom nekoga ko je seksualno iskusan. Prosto je pretpostavio da je imala seks ranije. Za Stefana to nije ništa promenilo, iako je za nju očigledno bio izvor blage sramote. On ju je umirujuće zagrlio i poljubio u čelo.

„U redu je, mislim da znam kako da obavimo sve da ne bude bolno i to“, objasnio je on.

Osetio je kako joj se usta izvijaju u osmeh dok joj je ljubio usne. Išao je polako. Delom zbog nje, ali i zato što se još uvek oporavljao i trebalo mu je još malo vremena pre nego što ponovo postane potpuno tvrd.

Njegovi poljupci su lutali sa njenih usana, preko njenog obraza i do njenog uha. Pomerajući njenu dugu smeđu kosu otkrio je njen vrat i on je zadao nežnije poljupce duž njene blede, glatke kože, sve do ramena. Njegove ruke počivale su na njenim butinama, iako nije napravio nikakav pokret dalje… još uvek.

Njene sopstvene ruke mlohavo su joj visile sa strane. Previše je bila uzbuđena da bi znala šta da radi sa njima, zaključio je Stefan. Ali to je bilo u redu. Njeni tihi jauci dok joj je ljubio telo bili su svo uveravanje koje mu je bilo potrebno.

Kada se Stefan vratio na njene usne, učinio je to sa većim intenzitetom. Njegova otvorena usta su je mamila da učini isto i njihovi jezici su plesali jedan preko drugog između poljubaca. U ovom trenutku, njegove ruke su napredovale, omotavajući se oko njenih leđa i polako se pomerajući prema gore.

Sara se povukla od njihovog ljubljenja kako bi skinula naočare na noćni ormarić i skinula majicu preko glave. Stefan joj se nasmešio pre nego što ju je ponovo poljubio. Sviđale su mu se njene naočare, ali su skrivale toliko njenog lica. Bez njih, njeno celo lice je izgledalo nekako, nežnije. Nevinije.

Njegove ruke su željno, ali polako, istraživale tek otkrivenu kožu njenih leđa, ramena i ruku. Slomio se sa njenih usana da bi joj poljubio vrat do grudi. Stefan je bio spreman da ide polako, ali je očigledno bila gladna i brzo je skinula sportski grudnjak, otkrivajući svoje sitne grudi.

Pažljivo je obuhvatio jednu sisu dok je ljubio oko areole. Odgovorila je oštrim dahtanjem i pokretom ruku do njegovih ramena, očajnički ga držeći. Imajući na umu njenu očiglednu osetljivost, polako je prešao jezikom oko bradavice pre nego što je nežno prešao preko nje.

Njeno telo se treslo dok je to radio i ona je glasno zastenjala od zadovoljstva. Stefan je opet bio tvrd. Želeći da oseti simetriju, ponovio je svoj nežni jezik na njenoj drugoj dojci, izazivajući isti intenzivan odgovor. Nakon toga, Sara je pala na krevet, otkotrljala se na bok i zgrabila nešto iz fioke noćnog ormarića. Pružila mu je kondom dok je podizala zadnjicu i skidala gaćice.

„Spremna sam sada… odmah“, rekla je, zvučeći i izgledajući kao da drhti od iščekivanja.

Stefan je otvorio paket i navukao kondom na svoju erekciju, primetivši sa radoznalošću da je to potpuno isti brend kao i oni koje je doneo. Postavio se na nju i maknuo pramen kose sa njenog lica dok joj je gledao u oči.

„Ne brini… Koristila sam mnogo seks igračaka tokom godina“, šapnula mu je, „tako da neće boleti. Ali molim te, ipak budi nežan.“

„Naravno…“, odgovorio je, ljubeći je u čelo, a zatim u usne.

Razdvojila je noge otvarajući mu se. Nežno je protrljao svoj penis o usmine, mokre od uzbuđenja, pre nego što je polako poveo glavu unutra. Kada je ušao, njene ruke su se čvrsto obavile oko njegovih leđa i ramena dok su joj bedra čvrsto pritisnula njegove bokove. Polako je gurnuo, ubacivši samo još jedan centimetar pre nego što se povukao i ponovo zabio.

Kao i ranije, bio je voljan da ide onoliko sporije koliko je trebalo, ali ona ga je bez reči uputila da pojača tempo. Njena desna ruka posegnula je dole da obuhvati njegovu zadnjicu, stežući ga i uvlačeći ga sve dublje i dublje. Njene noge su se stisle oko njegovih i njeni poljupci su dolazili uz divlji nalet. Želela je da bude nežno, ali sada je bilo jasno da je spremna da bude gruba. misionarska poza tucanja sa prijateljicom

Zabio se duboko i snažno dok su se njeni bokovi ljuljali uz njegove. Zvuk lupanja kože o kožu ispunio je prostoriju, a ubrzo su se pridružili i njeni neobuzdani jauci zadovoljstva. Osetio je kako joj telo drhti u vrhuncu kada je ispustila poslednji, dubok jecaj.

Njegovi napadi su se nastavljali sve dok njene ruke na njegovim butinama nisu gurnule u znak da stane. Ležali su, još uvek spojeni, oboje hvatajući dah.

„Dakle, moj kurac je bolji od nekog vibratora, zar ne?“

„Ne“, odgovorila je Sara sa lukavim osmehom. Kada je Stefan napravio zbunjen i povređen izraz lica, ona je razjasnila. „Kurac nikada neće pulsirati, vibrirati, rotirati ili zujati kao igračka. Ali tvoje grudi…“

Nežno je pritisnula obe ruke na njegova prsa, prolazeći prstima kroz slabo maljave grudi. „Tvoja ramena…“ Obavila je ruke oko njegovih ramena, nežno mu masirajući leđa. „Ruke…“ Iskrivila je vrat u stranu da mu poljubi zglob. „A tvoje usne…“ Stefan se spustio do nje, podelivši jedan, dug poljubac.

Tada je shvatila nešto – “Oh, sranje, ti nisi svršio, zar ne?“ rekla je razočarano.

„U redu je“, rekao je Stefan sa osmehom. „Već sam jednom svršio večeras. Drugi put ponekad može biti prilično težak i dug.“

Sarinim licem se raširio podmukao osmeh. „Kladim se da bi mogao da svršiš ako opet budem vešta sa mojim nogicama…“

Stefan joj je uzvratio osmeh, izvukao se iz nje i pomerio se da stane pored kreveta. Sela je i okrenula se prema njemu, stopala prislonjenih uz telo, postavljena na ivicu kreveta. Stefan je skinuo kondom i počeo da miluje kurcem po njenim stopalima. Već je bio mnogo bliže ivici nego što je mislio. Sara mu se toplo nasmešila dok je masturbirao, nežno ljuljajući petama napred-nazad.

„Tvoja stopala stvarno žele drugi sloj sperme večeras“, rekao je zaigrano, tucajući je između toplih tabana. jebe je u stopala

Bilo je to više nego što je Stefan mogao da podnese. Ispustio je nehotično gunđanje zadovoljstva dok je raznosio svoj teret preko njenih stopala. Iscedio je svaku kap sperme na njene nožne prste, diveći se kako njena neprozirnost menja boju noktiju i kako se skuplja u rupice između prstiju.

„Hoćeš da slikaš moj nožni rad? upitala ga je dok je hvatao dah.

Bio je to neverovatan prizor. Ali imao je bolji odgovor. „Slika bi bila lepa stvar po kojoj bi te se sećao“, rekao je zamišljeno. „Ali imam osećaj da ću i u budućnosti viđati ova lepa stopala. Mislim da bih radije imao tebe nego sliku.“

„Ha… laskavac. To je dobar odgovor“, odgovorila je.

Oboje su se nasmešili i nagnuli za još jedan poljubac – jedan od mnogih, mnogih koji će doći.

KRAJ!

Don`t copy text!