Jebozovna erotična plavuša

Eroticna u svakom smislu :P

Jebozovna erotična plavušaNeko ce reci glupa plavusa. Neko ce vredjati i dobacivati. Ali ne brinem o njima. Njihovi zivoti su mali i bedni i zato druge vredjaju. Mene to ne dotice ni uzivo ni preko interneta. Zena sam koja se ne krije, ni sebe ni svoje telo a posebno ne sise 😛 Dostupna za kuckanje za ozbiljnim momcima koji znaju da cene eroticnu zenu.

Pogledaj SVE

Sms matorke osmeh

Sms matorke

Možda se pitate kako zadiviti Sms matorke? Kako poslati poruku starijoj ženi koju poznajete sa posla ili iz svog društvenog kruga. Ili ste se možda našli sa njom na internet sajtu za upoznavanje i niste sigurni šta da joj pošaljete. Slanje poruka starijoj ženi je malo drugačije u mnogim aspektima od razgovora sa devojkom koja je upravo završila srednju školu.

U dobi od 40 pa više godina, žene imaju potpuno drugačije ambicije, životne ciljeve i sklonosti prema momcima. Zato morate da im pošaljete poruku sa drugačijim načinom razmišljanja. Kako žene stare, muške osobine ličnosti postaju sve važnije, dok je fizički izgled manje krucijalan za njih. Sms matorke brineta

Zašto su Sms matorke drugačije od mlađih devojaka?

Atraktivne mlade devojke su veoma izbirljive kada je reč o zabavljanju sa momcima. Često žele najbolje ili nikog drugog. Neke druge traže specijalno poput veoma visokih, bogatih ili popularnih muškaraca. Mnoge mlađe, zgodne devojke imaju tendenciju da imaju mnogo veza za jednu noć bez brige o posledicama. Kako stare, mnoge okolnosti se vremenom menjaju, što utiče na njihove strategije zabavljanja.

Karakter ličnost postaje presudna stvar, a izgled nije toliko važan kao nekada. Doduše, starije žene i dalje imaju visok seksualni nagon, pa mnoge od njih traže momke za vezu za jednu noć. Iako mnoge starije žele sigurnost umesto uzbuđenja, avanture nisu isključene.

Ne pokušavajte da impresionirate starije žene.

Uobičajena greška koju momci često čine je da pokušavaju da stvore lažnu, iskusniju i zreliju ličnost od sebe. Misle da će na taj način ispuniti očekivanja starijih žena. Ali realnost je da ako vam starija žena odgovara na poruku, ona je to uradila namerno. Ukoliko ste mlađi od takve osobe shvatite da ona ne želi 40-godišnju ličnost u telu 25-godišnjeg momka. Želi da kucka baš sa vama jer po njoj imate nekoliko sjajnih kvaliteta koje muškarcima njenih godina nedostaju.

Sms matorke i kako im prvi put poslati poruku?

Slanje Sms poruke starijoj ženi po prvi put je veoma slično slanju poruke devojci od 20 godina. Ali postoji nekoliko izuzetaka koje treba imati na umu kada se spremate da pošaljete svoju prvu poruku starijoj ženi. Izbegavajte slengove i skraćenice. Nemojte preterano koristiti emodžije (smajliće). Ne pominjite njene godine jer je možda osetljiva na to. Budite diskretno koketni.

Za starije žene, samopouzdanje je važnije od izgleda. Sms matorke plavuša

Najdublji način da preko poruke pokažete svoje samopouzdanje starijoj ženi jeste da koristite samouverene i afirmativne poruke. Davanje izjava na osnovu pitanja stavlja vas u poziciju moći. Ta činjenica stavlja vas u situaciju u kojoj je ona ta koja traži autoritet. Na primer, umesto da kažete nešto poput „Da li želiš da se vidimo?“ možete reći „Hajde da se vidimo“ ili „Trebalo bi da se vidimo.“

Sms matorke i flertovanje.

Zašto je slanje koketnih poruka odličan način da se izgradi duboka i intimna veza sa starijom ženom? To je zato što matorke žele da osete da ih muškarac seksualno želi. Ženama su privlačniji momci koji flertuju sa njima, a napaljuju ih muškarci koji iznose poruke seksualne konotacije. Matorke su zavisne od flertovanja iz jednostavnog razloga što je zabavno, ali i što im je uzbudljivo, napaljivo, perverzno. Flert dodaje zabavnu seksualnu komponentu u razgovore i izaziva uzbuđenje kod žena koje su u zrelim najboljim godinama.

napaljena bucka voli da se tuca

Mesto gde mogu biti ono sto jesam

Ime: Natasa napaljena bucka voli da se tuca
Godiste: 2003.
Moj fetis: kada me tuca u sise
Status veze: nemam decka
Oglas: napokon da sam pronasla ono sto mi treba mesto gde mogu da budem ono sto jesam.. drolja kurvica napaljena .. ovde ocekujem da bude mnogo orgazama zabavno i seksi totalno napaljena i moram da svrsim nekoliko puta nadan 😛 pisi mi i nemoj nista da izostavis..

Pogledaj SVE

Don`t copy text!