lezbo pijenje tople pišaćke

Neočekivan Mokar Susret

Glavni čin je trebao izaći na scenu, ali nisam mogla čekati; Očajnički sam želela da pišam i nisam više mogla da izdržim. Bila sam u ozbiljnoj opasnosti da se uneredim. Opravdala sam se prijateljima i odšetala preko prepunog polja prema toaletima, gurajući ruke među noge i stiskajući nabreklu pičku kako bih sprečila nesreću.

Postigala sam svoj cilj samo da pronađem svoju najgoru moru; red kod ‘dama’ dug jebenih 100m! Tipično! Sve žene u redu hvatale su se za prepone i skakutale gore -dole u mestu pokušavajući da ne upišaju. Dovraga, nisam mogla čekati u tom redu, mehur je pretio da mi eksplodira.

Imala sam vizije kako mi puca bešika i bujica pišaćke kreće mi niz noge dok sam čekala prazan toalet. Nisam mogla da se suočim sa tom vrstom poniženja. Oči su mi tražile teren za alternativom, ali svi objekti su imali slične redove. Bilo je beznadežno.

Tada sam bacila pogled prema živoj ogradi na krajnjem delu polja. Uz živicu je bio niz muškaraca izbačenim kurčevima, osmeh olakšanja na licima dok su jarko žuti mlazovi urina obasipali šipražje. Zavidela sam im. Muškarcima je bilo lako. Mogli su da pišaju bilo gde kada god im je trebalo.

„Ah dobro“, rekoh sebi, „izgleda da ću im se morati pridružiti!“

Otišla sam do živice, i dalje čvrsto držeći međunožje. Muškarci su me videli kako dolazim i nervozno se osvrnuli oko sebe. Činilo se da se većina osramotila prisustvu žene i ubrzano su piškili ili su se odmakli od mene.

Drugi su pak zurili u mene i uzdržavali se od olakšanja dok nisam prošla. Ne svi. Prišao mi je jedan momak koji je stao ispred mene da mi prepreči put. Zagledao se u mene dok je raskopčavao pantalone, izvadio poprilično lep kurac i pomilovao ga. Rukama je prelazio gore -dole po debelom vratilu dok je sa uživanjem proučavao izraz mog lica.

Bila sam užasnuta i oči su mi se raširile gledajući kako mu penis postaje deblji i tvrđi. Mogla bih biti u nevolji ovde! Pokušala sam da prođem pored njega, ali on se pomerio sa mnom, zakrčivši mi put. Tada sam se zabezeknula kad je čvrsto uhvatio svoj sada polu-uspravni penis u obe ruke i uperio mi ga pod noge. Znala sam šta se sprema i pripremila sam se dok je pucao vrućom oštrom pišaćkom pravo u mene!

Zadovoljno je progunđao dok se kretao mlazom preko mojih cipela.

„Sranje… to je odvratno!“ Zavapila sam, ali se nisam pomerila, nisam ni pokušala. Ustvari, osećala sam se čudno uzbuđena. Moje usmine su natekle i bilo mi je vruće iznutra dok sam stajala skamenjena, dozvoljavajući mu da piša po meni.

Zamišljala sam sebe kako se hvatam za taj debeli kurac i upirem njegovu zlatnu fontanu u moje sise, osećajući kako mi bradavice tvrdnu dok se smrdljiva mokraća natapa kroz tkaninu moje majice. Zamišljala sam kako mi potok udara u lice i trči u usta. Skoro sam mogla da ga okusim i od te pomisli mi je zadrhtala pička.

„Ti si jebena svinja Miloše, ostavi devojku na miru!“ viknuo je muški glas iz mase.

Vratila sam se u stvarnost kada je drugi čovek prišao da me spasi. „Izvini“, promrmljao je izvinjavajući se uhvativši dotičnog Miloša za ruku i odvukavši ga. Kreten se nasmejao i protresao kurac na mene, prskajući posljednju kap po mojoj majici. Sićušna kap je tada pala i na moje usne. Imao je slani ukus.

Osetila sam kako me gledaju sve te oči i odjednom sam postala veoma ranjiva. Šta sam ja radila ovde? Svašta mi se moglo dogoditi. Ne bih trebala ovako rizikovati. Tada me je ponovo zabolela bešika. Uhvatila sam se za međunožje i pojurila dalje da nađem olakšanje, moleći se da u blizini nema više ‘Miloša’.

Našla sam mesto. Morala sam da pišam, odmah! Pogledala sam oko sebe. Činilo mi se da sam sama. Glavni bend je upravo izašao na binu pa je red ljudi koji su pišali nestao kako bi se vratili da slušaju bend. U redu, sad bih mogla. Stajala sam blizu žive ograde, podigla suknju iznad struka i gurnula tange na jednu stranu. Tada sam otvorila noge. Odgurnula sam se, ali ništa se nije dogodilo. piškenje u prirodi

Moj susret sa tim Milošem i dalje me je nervirao. Morala sam da se opustim. Zatvorila sam oči i koncentrisala se. Dolazilo je, osetila sam to. Duboko sam izdahnula kad su se istisnule prve tople kapi.

„Da li si ikada probala da se jebeš prstom dok piškiš?“

Skoro sam iskočila iz kože! Ko je to rekao ?! Oči su mi se širom otvorile i pale na privlačnu ženu mojih godina. Neznanka. Odakle je izvirala? Moja jadna bešika se ponovo stisnula od straha, izazivajući pečeću bol u donjem delu stomaka.

„Pa?“ upitala je mekim prilično zavodljivim glasom. „Jesi li probala?“

Nisam odgovorila. Bilo mi je previše neprijatno. Na brzinu sam namestila tange da mi sakriju izložene prepone i spustila suknju. Žena se nasmejala. Svideo mi se njen smeh. Bilo je tu nečeg seksi.

„Izvini“, rekla je. „Nisam htela da te uplašim. Samo ti piški. I ja ću. Ne smeta ti pravim društvo, zar ne? Svi smo žene ovde.“

Nervozno sam odmahnula glavom. Je li bila ozbiljna? Žena je spustila čipkaste gaćice i izašla iz njih, a zatim je podigla suknju otkrivajući svoju glatku okruglu zadnjicu i obrijanu picu. Gledala sam je kako mirno otvara noge i prstima širi usmine. Bila je mokra; perlice kremasto bele vlage prilepile su se za otvor njene pičke.

Zinula sam u nju, opčinjena, dok je ona liznula prste i zarila ih duboko u svoj vlažni otvor. Zabacila je glavu unazad počevši trljati klitoris, pomerajući prste napred -nazad i stenjajući od zadovoljstva. Picini sokovi su mi istekli dok sam je gledala, a tange su mi postale lepljive i mokre.

Nije se stidela i izgledala je tako seksi. Ruka mi je posegnula između butina za moju picu, nežno je gladeći kroz krhki materijal tangi. Zaboravila sam na bol pucanja bešike dok sam se intenzivno uzbuđivala gledajući ovu strankinju kako se jebe preda mnom.

Žena je neprestano trljala klitoris i stenjala, a stenjanje joj je postajalo sve glasnije dok joj je mlaz zlatne mokraće curio niz noge i tekla niz prste.

„Oh, jebote, evo ga dolazi“, plakala je dok je ispuštala orgazam i piškila u isto vreme.

Talas zadovoljstva prožeo ju je dok je njena vruća pišaćka eksplodirala obasipajući zemlju oko njenih stopala. „Oh, jebote, to je tako dobro“, vrisnula je. Još urina je prskalo između njenih nogu dok je nastavila mahnito masirati svoju pičku.

Nisam mogla da se pomerim. Bila sam tako okrenuta da su mi se noge pretvorile u žele. Njena poplava snažno je udarila o tlo i po drugi put te večeri cipele su mi bile natopljene mokraćom, i svidelo mi se! Puls mi je ubrzao i pička mi je gorela od takve žestine. Žena je istisnula poslednju svoju kap i zatvorila oči, teško dišući.

„Moraš to da pokušaš“, uzdahnula je. „To je nebesko, a još je bolje sa publikom.“

Publika? Da li je mislila na mene? Sinulo mi je da ju je moje prisustvo napalilo i to mi se… dopalo. Odjednom me razbesnela ideja da se pojebem prstima i pišam ispred nje. Želela sam to da uradim, i želela sam nju. Nagnula sam se napred i uhvatila je za ruku poljubivši je u usta. Pizda mi je pulsirala dok mi je uzvraćala poljubac, zabijajući jezik duboko u moja usta.

Zanimljiva aroma, mešavina vina i jagoda u njenim ustima. Bila sam oduševljena našom iznenadnom intimnošću. Posegnula je za mojom suknjom, podigla je, a zatim mi povukla tange u stranu. Pustila sam je. Želela sam to. Zadržala sam dah dok je ona glatko uvukla srednji prst u moju vlažnu rupu i počela me jebati njime.

Pomerala je prst unutra i napolje, trljala me i zadirkivala. Odazvali su mi se mišići pičke, čvrsto je stežući. Predala sam joj se.

„O Bože!“ Zastenjala sam osećajući kako mi se orgazam stvara.

„Pokušaj da istisneš mokraću“, šapnula je žena. „Pusti je postepeno, njegovo blaženstvo.“

Uradila sam kako mi je naređeno; gurajući moju bešiku, ali bez uspeha. Koncentrisala sam se, malo opustila mišiće i zaplakala od zadovoljstva dok sam ispuštala sićušnu kap urina. Senzacija je bila izuzetna; Nikada ranije nisam doživela ništa slično.

lezbice se ližu napolju„Zadrži još trenutak, ne puštaj još sve“, rekla je žena dok se sagnula među moje noge i povukla mi tange. Otvorila mi je butine i počela da mi liže klitoris.

„Oh, jebote, to je dobro“, uzdahnula sam.

Njen jezik je bio topao i senzualan dok je pipao duboko u meni. Unutra i van svaki udar je bio ukusniji od prethodnog. Mišići su mi počeli da se predavaju i nehotice sam pustila mlaz mokraće. Žena je zastenjala i žedno je progutala.

„O, Bože, svršiću“, plakala sam dok je moj orgazam provirio.

„Sada guraj“, rekla je žena.

Odmaknula se i snažno ugurala tri prsta duboko u mene. Mišići su mi se konačno potpuno opustili.

„O jebote!“ Vrisnula sam dok je moja mokraća isticala iz mene izazivajući najsenzacionalniji orgazam. Moja vrela mokraća je špricala svuda, šikljajući mi niz noge i močeći me. Zabacila sam glavu unazad i pustila je, a sve vreme je žena gurala prste u moju prepaljenu pičku. Tada, kao da nije u životu pila tečnosti, nepoznata žena sklonila je prste od moje vagine i bez prestanka gutala zlatnu tečnost kao da je nakon dva dana u pustinji naišla na fontanu! lezbo pijenje tople pišaćke

Bila sam šokirana u najpozitivnijem smislu te reči! Nikada nisam doživela takav orgazam i on neće prestati tako lako; drugi talas me probio odmah nakon prvog ostavljajući me slabu i drhtavu.

Potpuno sam se opustila dok je moje pišanje usporavalo i kapkalo do kraja. Bilo je gotovo. Teško sam disala dok sam se polako oporavljala i ispravljala na noge. Cipele i noge su mi bile natopljene, a tange su mi ležale u bazenu mokraće pod nogama.

Žena je zaustavila moje pokrete i počela da me liže i čisti moju pičku, uživajući u ukusu mojih sokova i mokraće.

„Kako je bilo?“ nasmešila se.

Zatvorila sam oči i ispustila zadovoljan uzdah. „Bilo je najbolje“, odgovorila sam.

Ponovo sam otvorila oči i nasmejala se, ali ona je otišla u sekundi i nestala u gomili.

KRAJ!

svršio kumi na stoapala

Pronašla sam Njegov Tajni Fetiš – Stopala 1. Deo

Budimo realni, žene su krajnje zanimljiva i čudna bića, imaju svoja interesovanja, nagone, poroke… i svaka je specifična na svoj način, ali neke stvari su im svima zajedničke – sve vole šoping! Da, imam pravo to da kažem jer sam i ja jeli jedna od njih. Krpice, tašnice, šminka… i naravno ono o čemu i Ceca peva – cipelice.

To je posebno izraženo kod žena u… pa da kažem srednjim godinama. Nisam od onih koje ih kriju i mojih 45 godina uvek sa osmehom izgovorim i ponosno ih nosim. Tu je koje kilo viška tu je malo veća zadnjica (mada koliko vidim to u današnjem svetu i nije minus), tu je i gravitacija koja pomalo utiče na grudi, po koja seda vlas, ali ništa što malo šminke, farbe i moderan brus ne mogu da reše.

No, da ne preteram sa uvodom, to sam ja – Marina, žena, majka, uskoro i baka, i da volim VOLIM cipele. Muž uspešan biznismen tako da nemam potrebe da radim i slobodno vreme provodim u ekskluzivnom butiku koji drži naš kum i mužev dugogodišnji prijatelj i partner. Kao što dolikuje, on svojoj kumici uvek izađe u susret sa popustima i sa uslugom. kuma u seksi haljini

Dan je bio paklen pa sam u tankoj letnjoj haljinici jednog popodneva odlučila da posetim butik u nadi da ću pronaći nove cipele za rođakinu svadbu koja se približavala. Nalickana i skockana ušla sam u ogroman butik koji je (hvala Bogu) bio opskrbljen klima uređajima i napokon su kapljice znoja prestale da mi se formira na čelu.

Kum: „Dobrodošla kumo.“ – zagljaj, poljubac, osmeh.

Marina: „Kume kod tebe uvek gužva.“

Kum: „Znaš kako je jebiga, leto stiglo, nove kolekcije… ma posla haos. Idem ja žurim sa kumašinom da se vidim neki posao vamo tamo. Sad će Markić da dođe da te usluži a ja palim. Maarkooo… aj vamo! Vidimo se kumo.“ – okrenuo se i otišao.

Preda mnom se ubrzo ukazao Marko, kumov sin. Mali bogataš nema šta, čak je i zlatan lanac stavio preko majice čisto da se pokaže. Onako mlad sa bradicom visok crn… dosta se promenio od kada sam ga poslednji put videla.

Marina: „Mare, otkud ti? Nisam te videla ne pamtim… nisi na fakultetu u BG-u?“

Marko: „Ma sjeb… obnoviću godinu kumo, a možda i batalim. Nije to za mene. Kako si ti? Kako ti mogu pomoći?“

Marina: „Ma ide Sanjina svadba kao što verovatno znaš, sve sam kupila još samo cipele.“

Marko: „Da čuo sam za Sanju. Gledaću i ja da naiđem ako stignem.“

Marina: „A devojka? Oćeš povesti curu?“ – namignula sam mu dok smo koračali ka delu butika sa novom kolekcijom cipela za leto 2021.

Marko: „Devojka? Kumo znam ja bolje od toga nego da se vežem za neku glupaču.“

Svakako odgovor koji nisam očekivala. Bio je pun sebe, ego mu je bio velik i izražen, ali nije bio takav kao mali, naprotiv. Izgleda da pare zaista umeju da promene ljude koliko god godina imali.

Marina: „Zezaj ti zezaj… kad se zacopaš ima da budeš najveći papučar od svih.“ – štipnula sam ga po obrazu i sela u fotelju ispred koje je bilo ogromno ogledalo, okruženo raznim modelima cipela.

Marko: „Ha.. videćemo. Tu ti je Prada, tu su ti… ma znaš i sama. Ja sam u blizini, ako treba pomoć, drugi broj, šta god, viči.“

Nisam žurila. Cipele su moj fetiš, moja strast i zavisnost. Sedela sam i gledala, upijala, mirisala, probavala… bila sam u svom svetu, u elementu.

Marko: „Evo kapućino kumo, da se malo okrepiš. Jesi našla šta zanimljivo?“ – pružio mi je topli napitak.

Marina: „Pa izdvojila sam nekoliko pari… jel bi bio srce i pomogao mi… broj 37 od ovih, i ovih…. i ovih… za sad.“ – klimnuo je glavom i ubrzo učinio šta sam mu tražila.

Kada se vratio, umesto da mi ih preda i udalji se, on je čučnuo preda mnom i namestio cipele tako kao da želi da mi ih obuje. Zbunila sam se jer nije bilo reči, ali sam shvatila šta želi i svoje golo stopalo sam mu pružila. Gledao je par sekundi u njega, u nežnu kožu i nalakirane nokte… a potom je svojom šakom smelo i osećajno obuhvatio deo oko tetive i lagano mi obuo cipelu.

Bio je čudan. Delovalo je kao da ne diše… kao da ne trepće… progutao je pljuvačku, blago nečujno uzdahnuo i zadržao vrhove prstiju na listu moje noge.

Marina: „Hvala Mare, divan si.“ – ustala sam i probudila ga iz sna.

Marko: „Da.. khm.. sad prošetaj čisto da vidimo… jel broj odgovara.“

I šetala sam… a on je gledao. Svaki korak, svaki pokret, svaki udarac štikle o pod je upijao. Okrenuta leđima od njega, na ogledalima ispred sebe videla sam ga u odrazu kako je diskretno prošao rukom po donjem delu stomaka. Kao da je hteo i niže, ali suzdržao se. U očima sam mu videla žar, nije bilo sumnje u to. I iskrena da budem – nisam ostala ravnodušna….

Marina: „Markić… malo kao da me stežu… jel bi ih…“

Marko: „Naravno, sedi kumo, sad ću da ih otpustim.“

Lagala sam. Bile su savršene. Kako i ne bi bile, koštale su koliko i nečija godišnja plata… ali želela sam da ga gledam… da ga ponovo osetim na sebi.

Sedela sam dok je oprezno rešavao „problem“ ali nije se ustručavao da me pomazi i po listu, i po prstima, tabanu, petama… Vlažna više nisam bila na čelu… ali negde drugde jesam. Bio je opsednut…

Uz blago oklevanje odlučila sam da oprezno razdvojim noge, tek tek da primeti moje gaćice. I primetio ih je… sklanjao je pogled, ali moje oko je bilo precizno i sve je primećivalo. Razdvojila sam ih još malo… Osetila sam svoj miris… osetio je i on.

Marina: „Lepe su?“ – upitala sam tiho dok je on čučao i mazio mi noge.

Marko: „Da… baš ti lepo stoje.“

Marina: „Ne cipele… ne mislim na njih.“ – pomilovala sam ga po kosi i još malo razmakla noge.

Gledao je u moje svilene roze gaćice koje su odisale sokovima i intimnim mirisima. Počeo je da bulji u moje međunožje i privukao je vrh cipele na svoj probuđeni ud. Trljao je vrhom cipele svoj kurac i bez reči gledao dok se na mojim gaćima sve više i više skupljalo sokova… curela sam!

Marko: „Prelepe su… zaista…“

Nažalost (ili na sreću) postali smo upadljivi i sumnjivi u prepunom butiku. Želela sam da se sklonimo negde.

Marina: „Kabina Marko… za presvlačenje… jel bi hteo da… da ih vidiš izbliza?“

Koristeći kutiju od cipela kako bi sakrio nabreklu muškost ispod pantalona, ustao je i uputio se u malenu kabinicu za presvlačenje. Drhtećim i sporim koracima, pratila sam ga. Ušli smo, navukli zavesu, i ja sam odmah sela na stolicu dok je on sada već bez ustručavanja stiskao svoj sakriveni kurac.

Marina: „Sviđaju ti se moja stopala?“ – izula sam cipele i ispružila noge ka njemu.

Marko: „Nemaš pojma koliko. Tako su nežna i seksi… tako lepo mirišu.“ – klenknuo je i prišao licem.

Prvo ih je mirisao, dodirivao nosem i vrhovima usana. Ne mogu da se setim kada sam bila uzbuđena toliko kao tog dana u toj skučenoj kabinici.

Marina: „Poljubi ih, radi šta hoćeš sa njima… ali pokaži mi ga.. oslobodi ga.“

kuma mu drka stopalimaNe skidajući usne sa mojih prstića, otkopčao je šlic i kroz njega provukao svoj nabrekli organ. Mlad, obrijan, napet… Vene su bile ispunjene i pulsirale su duž kožice koja se završavala na dnu crvenkaste mokre pečurke. Jebote kakav miris! Toliko je bio mokar da sam jasno osećala arome tople kurčine.

Dok je jednom rukom mazio moje noge, listove, butine… drugom rukom je nadrkavao kurac a u njegovim ustima našla su se tri moja prstića. Sisao mi je nožne prste, lizao mi tabane i drkao – prizor koji me je toliko raspalio da sam momentalno sklonila gaćice u stranu i počela da istražujem svoju pičkicu nemirnim rukama.

Marina: „Sisaj ih kumče moje… tako… poliži me uhhhh…“

Bio je ekspert u dodirima jezikom po mojim nogama. Klizio je njime od vrhova prstiju sve do mojih kolena. Džaba je bila i klima i sve, počela sam da gorim!

Marko: „Uzmi ga kumo… obgrli ga svojim stopalima… jebeno te želim!“

Uhvatila sam ga za obraze, primakla ga i počela da ga ljubim i sisam mu jezik a svoja stopala sam namestila oko njegove alatke. Drkala sam mu kurac stopalima… i zanimljivo, iako to nikada do tada nisam radila, imala sam savršenu kontrolu i odličnu tehniku… instinkt valjda.

Marko: „Čvršće kumo… jače, slobodno… kako si jebeno mekana.“ – haljina mi je u tom trenutku završila oko pojasa i kumić je počeo da se sladi mojim grudima i krutim bradavicama.

Marina: „Ahhhh…. sisaj me…“ – pazila sam da budem tiha ali sam uveliko gubila kontrolu.

Njegov kurac je pulsirao među mojim tabanima, postajao je sve čvršći sve topliji. Nisam smela dozvoliti da svrši pre vremena… to je bio jedan trenutak… trenutak koji se možda više nikada neće ponoviti i morala sam nešto da preduzmem. Praktično sam ga oborila na pod i stala pred njim.

Marina: „Lezi na leđa… želim da okusiš još nešto lepi moj… želim da osetiš ukus kumine pičke dok ti ga sisam…uhhh kako ga želim u svojim ustima. Jel može?“ – naravno da nisam tražila nikakvo odobrenje.

Namestila sam se u pozu 69 i nabila mu picu na lice a zatim se spustila i obgrlila mu kurac usnama. Lizao je kao u transu dok sam mu ja mesila jaja rukom i gutala mu kurac. Ukus i miris sjajni, kao što sam i mislila. Mlad, tvrd ukusan penis je nestajao u mojim ustima… gušila sam se, zagrcnula milion puta.. ali nisam mogla da prestanem i da usporim! Mnogo pljuvačke, mnogo jezika, mnogo lizanja i poljubaca. Bila sam kao gladna kučka koja nije osetila kurac mesecima, godinama! kuma i kumić u pozi 69

Pička mi je gorela i ne znam kako sam uopšte uspela da se pridignem ali sam u pozi obrnute kaubojke prešla sa njegovog lica na njegov tvrdi organ. Gledala sam ga preko ramena dok sam se polako spustala na njega mokrom pičkom. Bio je sav musav od sokova i crven u licu dok je gledao svoju kitu kako nestaje u meni.

Marko: „Ufffff… nabij se kumo.. jače!“

Počela sam da jašem i da se nabijam dok mi je on mesio guzove i pljeskao me. Nema sumnje da su se zvuci čuli spolja ali koga je boleo kurac! Osim možda mog Marka jer ga nisam štedela. Stezala sam mu ga vaginalnim zidovima i jaukala dok me je udarao po guzi.

Marina: „Ah, ah, ah….“

Svršavala sam na mlad kurac svog kumića! Droljasta, kurvanjska izjava jedne supruge, majke i uskoro bake? Da… ali nemam ni trunku kajanja!

Marina:“ Uhhhh… znam šta želiš…..“ – sišla sam sa njega i namestila se tako da mu drkam kurac stopalima mnogo jače i žešće nego ranije.

Marko: „Ahhhhh….“ – mlazovi su krenuli i počeli da prekrivaju moja stopala.

kuma mu jaše kuracBila sam potpuno ulepljena i topla. Količina ejakulata je bila ogromna kako i dolikuje mladom zdravom momku punom energije. Ali to nije bio kraj.

Dolazeći do daha, Mare se sagnuo i pokupio spermu svojim jezikom a zatim krenuo ka mome licu. Ponovo bez reči ja sam ga potpuno razumela. Otvorila sam usta i on je preneo svoju tečnost u moja usta. Nasmejana, pogledala sam ga i progutala pre nego je počeo strastveno da me ljubi.

*

On je prvi izašao i izgubio se negde iza pulta a ja sam se nekako uredila i vratila se među moje drage cipele. Tada se pojavio i kum.

Kum: „Kumo, još si tu? Jesi izabrala?“

Marina: „Uhhh… izabrala i to nekoliko pari. Šta kažeš na ove?“

Kum: „Auuu jes da su najskuplje al su i najbolje. Obožavam lepe cipele na ženskim nogama.“

Marina: „Ouuu.. dakle iver ne pada daleko od klade?“ – podmuklo sam dobacila.

Kum: „Hmm? Šta reče kumo, nisam razumeo.“

Marina: „Ma ništa… ja sebi u bradu nešto… ljubim te kume pa se vidimo na svadbi.“

 

KRAJ 1. Dela

Don`t copy text!