Erotske ispovesti pušenje

Erotske ispovesti

Jelena, 42 godine – prijatelj moje ćerke me je nazvao milf, a onda sam postala malo opsednuta njime – Erotske ispovesti. Pre nego što vam se prepustim ovoj svojoj prljavoj i pomalo tabu priči, daću vam pozadinu o sebi. Pre svega, ja sam samohrana majka prelepe ćerke, i ne izlazim mnogo. Pošto je moja ćerka otišla od kuće, više nemam mnogo zabave. Kao da su svi mojih godina odavno oženjeni.

Uvek sam se osećala kao mlada u srcu, mlada duša koja živi za to da bude okružena popularnim stvarima. Slušam novu muziku, poznajem sve najnovije trendove i poznate ličnosti i znam kako se snaći u klubu. Volim kada me ćerka posećuje i upoznaje sa svim tračevima i dramama. Zbog toga se osećam tako mladom i volim to.

Erotske ispovesti – sve se desilo spontano.

Moja ćerka živi nedaleko od mene, ali je u stanu sa gomilom prijatelja, tako da s vremena na vreme dođu. Imam bazen i svi vole da se tamo druže. Ovog puta mi je rekla da je to mešavina devojaka i momaka. Rekla je da će doći na večeru pre izlaska na žurku. Bila sam tako uzbuđena, nosila sam svoj novi jarko žuti bikini i štikle. Znala sam da će mi njene drugarice dati kompliment za to. Volim da misle da sam opuštena i zgodna. Erotske ispovesti bikini

Malo me je sramota moje Erotske ispovesti ali život je takav i ja sam uživala. Moram da napomenem da dotični nije dečko moje ćerke. Nikad to ne bih uradila. U svakom slučaju samo sam htela da to iznesem.

Kako se to desilo… Kada su svi stigli, pozdravila sam ih i na moje iznenađenje, bila su dva nova lica. Oba prelepa, oba mišićavi, zgodni. Ali ono što me je najviše šokiralo je to što su mi se obraćali sa poštovanjem i obožavanjem. Bila sam u novom bikiniju i crvena u licu. Kada su svi bili napolju i upijali sunce, obojica su me stalno pitali da li mogu nešto da mi pomognu.

Divan, mlad seksi i napaljen.

Jedan od njih otvoreno je flertovao sa mnom. U početku sam mislila da to samo umišljam, ali on bi me očešao za ruku dok je prolazio pored mene. Namigivao mi je, odmeravao, i bilo je prilično očigledno da ga palim, posebno kad je rekao da sam MILF. Ko što rekoh pratila sam moderne trendove i VRLO dobro sam znala šta taj izraz znači.

Kada smo jeli, gledala sam kako skače u bazen. Izgledao je tako seksi i dok sam mu se divila, zurio je u mene, smešeći se. Kasnije me je pitao da li sam sama. Blago se osmehnuo dok sam mu pričala o svojoj lošoj istoriji sa muškarcima.

Zagrlio me je i čvrsto me privukao. Bilo je veoma napaljivo. Počistila sam sto, a on me je pratio do kuhinje da pomogne. Počeli smo da flertujemo još više i on je pitao da li bih mu dala svoj broj. U meni se svašta dešavalo ali ova ispovest ne bi postojala da mu na kraju ipak nisam dala svoj broj.

Erotske ispovesti sa velikim obrtom.

Onog trenutka kada su otišli, samo sam sedela sama, još uvek u bikiniju, zureći u plafon. Odjednom, moj telefon je zazvonio i to je bio on. Krenulo je kuckanje, davao mi je komplimente bez prestanka. Govorio mi je kako ne može da prestane da misli na mene otkad je otišao. Stvari su postale veoma otvorene i rekla sam mu da ne želim da nastavim da šaljem poruke. Nisam mogla da rizikujem da neko sazna.

Kao i sve druge Erotske ispovesti i ova je dobila čudan zaplet. Napisao je da će doći za 20 minuta da me vidi! Usta su mi se otvorila, bila sam nervozna što će se vratiti. Ali sam se uzbudila pri pomisli da ću biti sama s njim. Pojavio se malo kasnije i, po zacrvenenom izrazu lica, imao je potpuno iste nestašne misli kao i ja. Bilo je mnogo lakše razgovarati i flertovati sada kada smo bili sami. Igrala sam igru, ponašajući se kao da mu neću dozvoliti ništa.

Poljupci su prešli u strast.

Nekada su Erotske ispovesti lake i jednostavne, ali ono što osećamo je jako i snažno, neopisivo. Popili smo nekoliko pića, pričali i slušali muziku. Milovao me je po nozi dok smo sedeli jedno pored drugog. A onda me je poljubio i više nisam mogla da mu odolim. Povukao me je u svoje krilo i naši spori poljupci su se pretvorili u čistu strast.

Njegove ruke lutale su mojim telom, snažno stežući moje kukove dok sam ga opkoljavala. Osećala sam kako mi koža gori od želje dok je njegov tvrdi penis pritiskao moj otvor kroz moj bikini. Nisam bila sa muškarcem godinama, a kamoli sa ovakvim muškarcem. Oboje smo se potpuno izgubili u trenutku, sve naše inhibicije su se istopile kada smo počeli da se svlačimo.

Erotske ispovesti – Go je još bolji nego obučen! Erotske ispovesti pušenje

Skinuo mi je bikini, dajući kompliment za moju figuru dok je ljubio svaki centimetar mene i slatko sisao moje bradavice. Njegovi prsti su se probijali između mojih nogu i gurali se u mene dok me je milovao. Glasno sam dahtala i stenjala. Kurac mu je bio veliki i tvrd i odmah sam se ustima bacila na njega. Tako dugo nisam sisala kurac a ovaj je bio tako mlad lep i velik.

Polako mi je razdvojio noge i ljubio me u vrat dok je ulazio u moju ribicu. Praktično sam ga molila da me pojebe dok se sve više približavao mojoj rupi i na kraju uklizao u mene. Kažem uklizao jer sam bila toliko jebeno mokra! Osećao se mnogo bolje od mog dilda.

Žestoko me je jebao mladi momak.

Prešla sam vrhovima prstiju niz njegova mišićava leđa, zabijajući nokte u njegovu kožu dok je ulazio u mene. Najbolji opis bi bio – žestoko me je jebao! Imao je toliko izdržljivosti, znao je kako da mi ugodi, savršeno je nagnuo svoj penis da pogodi moju G tačku. Trljao mi je klitoris dok smo se jebali, a ja sam se potpuno pokoravala svakoj njegovoj reči i komandi.

Glupo sam mislila da bi seks sa mlađim muškarcem bio razočaravajući. Da on ne bi imao pojma kako da ugodi ženi, ali sam se jako prevarila. On se u potpunosti fokusirao na moje zadovoljstvo, on je prvi momak koji je to uradio. Želeo je da svršim, nije bio tu samo da me pojebe, već je bio tu da mi oduva um. Jebao me je kao da se više nikada neće jebati, nežan i grub u isto vreme.

Erotske ispovesti – vreme za orgazam! Erotske ispovesti jebanje

Dok je pumpao duboko u mene, osetila sam kako se mišići moje pice stežu. Ohrabrivao me je, šapućući mi slatke stvari na uho dok sam iznenada eksplodirala na njegovom kurcu. Zajedno sa mnom i on je počeo da jeca! Napunio me svojim sopstvenim semenom, njegova sperma je curila u moju pičku.

Obično sam u krevetu do 22h ali bili smo budni celu noć, pili, pričali, jebali se. Čak smo se i istuširali zajedno. Osećala sam se 10 godina mlađom i nikad ga neću izbaciti iz glave.

Otišao je u popodnevnim satima sledećeg dana. Osećala sam izvesnu strepnju kada je oblak uzbuđenja počeo da nestaje. Ali on me je uverio da oseća ogromnu privlačnost prema meni i da će se vratiti. Nije lagao, i dan danas se viđamo i tucamo!

Seksi ridjokosa dama

Olivera

Seksi ridjokosa damaZanimljiva zena bez mane spremna da se pokazem svima. Jednako sam lepa i obucena i gola. Zracim seksipilom i svako ko voli starije dame dobrodosao je da me pozove i da me okusi. Fetisi mi nisu strani iako ih tek otkrivam. Zabavi nikad kraja.

Pogledaj SVE

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Olivera i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.Lepa krupnija milfara

Budimka – dama od koje zastaje dah

Ime: Budimka Lepa krupnija milfara
Godiste: 1965.
Moj fetis: na mladjima svet ostaje
Oglas: mislila sam da sam luda kada sam vremenom sve vise i vise mastala o mladim momcima u punoj snazi a onda sam se okrenula oko sebe poricala sa vrsnjakinjama upoznala internet.. i svatila da su zene poput mene veoma popularne medju mladjom studenstskom generacijom. Zeljna sam i nestrpljiva da probam.

Pogledaj SVE

Don`t copy text!