Tag matorka

Seksi ridjokosa dama

Olivera

Seksi ridjokosa damaZanimljiva zena bez mane spremna da se pokazem svima. Jednako sam lepa i obucena i gola. Zracim seksipilom i svako ko voli starije dame dobrodosao je da me pozove i da me okusi. Fetisi mi nisu strani iako ih tek otkrivam. Zabavi nikad kraja.

Pogledaj SVE

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Olivera i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.Lepa krupnija milfara

Budimka – dama od koje zastaje dah

Ime: Budimka Lepa krupnija milfara
Godiste: 1965.
Moj fetis: na mladjima svet ostaje
Oglas: mislila sam da sam luda kada sam vremenom sve vise i vise mastala o mladim momcima u punoj snazi a onda sam se okrenula oko sebe poricala sa vrsnjakinjama upoznala internet.. i svatila da su zene poput mene veoma popularne medju mladjom studenstskom generacijom. Zeljna sam i nestrpljiva da probam.

Pogledaj SVE

Milf koja voli da eksperimentise

Lidija

Ime: Lidija Milf koja voli da eksperimentise
Godiste: u najboljim godinama 😛
Moj fetis: kreativni izdrzljivi muskarci
Opis: Nije poenta da ja ovde otkrivam sve svoje fantazije zelje i fetise.. ali ako bih morala da izaberem jednu stvar koja me uvek napali to su kreativni muskarci. Muskarci koji me nece pitati koji je moj omiljeni fetis, poza, seks igracka… vec ce mi sami pokazati nove ideje i pokrete. Obozavam da otkrivam nove stvari i da eksperimentisem.

Pogledaj SVE

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Lidija i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.Don`t copy text!