sexy milf dominantna

Dominantna zena iz malog mesta

Ime: Srdjana sexy milf dominantna
Godiste: tajna 😛
Mesto: Malo ali slatko
Moj fetis: volim blagu dominaciju
O sebi: Prednost sto sam iz malog mesta je u tome sto je zivot zdraviji i mirniji. Losa strana je u tome sto je mnogo teze pronaci osobu koja ce diskretno da prica o svemu. O seksualnim susretima da i ne govorim. Ja ne krijem da sam blago dominantna i da volim da ponizavam muskarce. Na obostrano zadovoljstvo, naravno 😉

Pogledaj SVE

Sms matorke osmeh

Sms matorke

Možda se pitate kako zadiviti Sms matorke? Kako poslati poruku starijoj ženi koju poznajete sa posla ili iz svog društvenog kruga. Ili ste se možda našli sa njom na internet sajtu za upoznavanje i niste sigurni šta da joj pošaljete. Slanje poruka starijoj ženi je malo drugačije u mnogim aspektima od razgovora sa devojkom koja je upravo završila srednju školu.

U dobi od 40 pa više godina, žene imaju potpuno drugačije ambicije, životne ciljeve i sklonosti prema momcima. Zato morate da im pošaljete poruku sa drugačijim načinom razmišljanja. Kako žene stare, muške osobine ličnosti postaju sve važnije, dok je fizički izgled manje krucijalan za njih. Sms matorke brineta

Zašto su Sms matorke drugačije od mlađih devojaka?

Atraktivne mlade devojke su veoma izbirljive kada je reč o zabavljanju sa momcima. Često žele najbolje ili nikog drugog. Neke druge traže specijalno poput veoma visokih, bogatih ili popularnih muškaraca. Mnoge mlađe, zgodne devojke imaju tendenciju da imaju mnogo veza za jednu noć bez brige o posledicama. Kako stare, mnoge okolnosti se vremenom menjaju, što utiče na njihove strategije zabavljanja.

Karakter ličnost postaje presudna stvar, a izgled nije toliko važan kao nekada. Doduše, starije žene i dalje imaju visok seksualni nagon, pa mnoge od njih traže momke za vezu za jednu noć. Iako mnoge starije žele sigurnost umesto uzbuđenja, avanture nisu isključene.

Ne pokušavajte da impresionirate starije žene.

Uobičajena greška koju momci često čine je da pokušavaju da stvore lažnu, iskusniju i zreliju ličnost od sebe. Misle da će na taj način ispuniti očekivanja starijih žena. Ali realnost je da ako vam starija žena odgovara na poruku, ona je to uradila namerno. Ukoliko ste mlađi od takve osobe shvatite da ona ne želi 40-godišnju ličnost u telu 25-godišnjeg momka. Želi da kucka baš sa vama jer po njoj imate nekoliko sjajnih kvaliteta koje muškarcima njenih godina nedostaju.

Sms matorke i kako im prvi put poslati poruku?

Slanje Sms poruke starijoj ženi po prvi put je veoma slično slanju poruke devojci od 20 godina. Ali postoji nekoliko izuzetaka koje treba imati na umu kada se spremate da pošaljete svoju prvu poruku starijoj ženi. Izbegavajte slengove i skraćenice. Nemojte preterano koristiti emodžije (smajliće). Ne pominjite njene godine jer je možda osetljiva na to. Budite diskretno koketni.

Za starije žene, samopouzdanje je važnije od izgleda. Sms matorke plavuša

Najdublji način da preko poruke pokažete svoje samopouzdanje starijoj ženi jeste da koristite samouverene i afirmativne poruke. Davanje izjava na osnovu pitanja stavlja vas u poziciju moći. Ta činjenica stavlja vas u situaciju u kojoj je ona ta koja traži autoritet. Na primer, umesto da kažete nešto poput „Da li želiš da se vidimo?“ možete reći „Hajde da se vidimo“ ili „Trebalo bi da se vidimo.“

Sms matorke i flertovanje.

Zašto je slanje koketnih poruka odličan način da se izgradi duboka i intimna veza sa starijom ženom? To je zato što matorke žele da osete da ih muškarac seksualno želi. Ženama su privlačniji momci koji flertuju sa njima, a napaljuju ih muškarci koji iznose poruke seksualne konotacije. Matorke su zavisne od flertovanja iz jednostavnog razloga što je zabavno, ali i što im je uzbudljivo, napaljivo, perverzno. Flert dodaje zabavnu seksualnu komponentu u razgovore i izaziva uzbuđenje kod žena koje su u zrelim najboljim godinama.

fetiš sado mazo

Fetiš Oglasi

Fetiš oglasi – za svakoga ponešto. Fetiš – reč koja ima veliku moć i koja nas obuzima. To je pojava kojom se divimo, koju obožavamo. Mnogi od vas vrlo dobro znaju šta ona predstavlja. Ali hajde da probamo ukratko da je objasnimo za one neupućene. U najkraćim crtama – Seksualni ili erotski fetiš definiše se kao ekstremna seksualna fiksacija na neki predmet ili deo tela. Predmet fiksacije se naziva fetiš, a osoba sa fetišom naziva se fetišista.

*Napomena – Kink i Fetiš nisu isti pojmovi. Kink neka osoba može ili ne mora uključiti u svoje seksualno ponašanje kao način da se poveća zadovoljstvo. Fetiš je nešto što prvenstveno definiše i neraskidivo je povezano sa nečijim seksualnim ponašanjem.

Postoje seksualni i neseksualni fetiši, ali mi se bavimo naravno onim seksualnima. Njih ima nekoliko stotina i nema smisla sve ih pominjati. Međutim, fetiš oglasi pred vama obuhvataju neke od najčešćih fetiša pa ćemo neke od njih spomenuti. Raznovrsnost je upravo ono što je suština. Svako ima neke svoje seksualne fantazije, i zbog toga je veoma lako naći osobu istih interesovanja.

Problem čak i u današnje vreme jeste što su mnoge teme i dalje taboo. Zbog toga postoji mogućnost da osoba ima strah da izrazi svoje fantazije i svoj fetiš. Ovde kod nas ne treba da vas bude strah niti stid. Kod nas ne postoji osuđivanje. Kod nas postoji samo dobra zabava, uživanje, druženje sa devojkama i ženama istih ili sličnih interesovanja.

MILF – Matorke. fetiš bbw seksi debeljuca

Ima li išta lepše od iskusne, zrele, napaljene, željne starije dame? Pa naravno da nema. Popularne MILF su sveprisutne na fetiš oglasima. Njihov libido je ogroman, one su nezasite, one vole i mlađe i starije. Šta čekate? Nađite svoju milf.

Fetiš oglasi BBW (BigBeautifulWomen – VelikaLepaŽena).

Kutak za one koji vole debeljuce. Punačke debele žene su od pamtiveka bile predmet obožavanja. Mnoge bucke postavljaju svoje fetiš oglase jer je njihov libido velik poput njih samih. Neke druge su možda malo stidljive, plaše se da su neprivlačne. Ali kada malo dublje zađu u svet erotskih oglasa, shvate koliko su zapravo privlačne i poželjne.

BDSM (vezivanje (ropstvo), disciplina/dominacija, pokornost/sadizam i mazohizam)).

Popularni Sado-Mazo zavisi od igre moći – to jest, erotske i dobrovoljne razmene moći. Suština je da jedna strana vrši dominaciju nad drugom u međusobno dogovorenom, zadovoljavajućem susretu. Femdom je žena koja voli da dominira. Submisivna je ona osoma koja želi da njom dominiraju Gospodari.

Fetiš oglasi za Stopala, Nogu, Najlonke.

Svakako jedan od najpopularnijih fetiša na svetu vezan je za noge! Definiše se interesovanjem za nečije noge ili stopala, za nošenje čarapa, najlonki, cipela, štikli. Mnoge žene u svojim fetiš oglasima zavode svojim slatkim stopalima i najlonkama. One uživaju u pažnji koju dobijaju i zato su uvek među popularnijima.

Roleplay – Igranje uloga.

Ovaj fetiš se definiše preuzimanjem različitih ličnosti tokom seksa i doživljajem pojačanog zadovoljstva od „izlaska iz sebe“. Na primer, možda vi i vaš partner igrate uloge profesorice i studenta, ili gazde i sobarice. Mogućnosti su beskonačne i zato je Roleplay uvek prisutan u fetiš oglasima.

Fetiš oglasi – prljavi razgovori. fetiš najlonke

Prljavo pričanje je upravo korišćenje sugestivnih ili eksplicitnih reči kako bi se pojačala senzacija i uzbuđenje. Ovo je savršeno ako ste generalno rečiti, maštoviti i uživate u upotrebi reči da biste se osećali moćno. Može da se koristi tokom realnog seksa, a nezaobilazan je u virtuelnom seksu.

Incest – Taboo.

Naravno da je porodični fetiš veoma prisutan. To je fantazija koju mnogi partneri koriste za predigru, pa čak i tokom seksa. Nema ništa loše u tome da nekog nazovete mamicom ili taticom. Sve je to u cilju uzbuđenja, zabave i ispoljavanja perverznosti.

Ovo su bili samo neki od fetiša koji su popularni i koje volimo istraživati. Fetiš oglasi obuhvataju još mnoge druge i sigurni smo da ćete se pronaći. Nema potrebe da budete skriveni, da se stidite ili plašite. Zapamtite da za svaki vaš fetiš postoji makar jedna osoba koja ima iste fantazije. Pronađite je u fetiš oglasima i uživajte!

Don`t copy text!