Tag moj fetis

usamljena studentkinja

Studentkinja

usamljena studentkinjaUsamljena studentkinja stresirana frustrirana napaljena. Ispiti smaraju kolege nebitni a meni treba kita :PP Pozovi me ko god da si ALI ako ti se ne svidjam ako nisamm tvoj tip devojke i ako nisi napaljen – NE zovi me! Ne zelim da slusam o “ozbiljnim“ temama toga mi je preko glave. Svaki dogovor moguc 😉

Pogledaj SVE

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Studentkinja i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.cuckold ispovesti sexi

Moje cuckold ispovesti su Iskrene i Seksi

Zašto sam baš svoje cuckold ispovesti odlučila da podelim sa vama? Pa zato što smatram da je to najveći deo mog seskualnog bića. Takođe, smatram da mnogi parovi žele ali se plaše da se uključe u cuckold avanture što je, po meni, velika šteta. Kada se iskreno želi i kada se za tim iskreno žudi – ne postoji bolja vrsta seksa!

Samo ću kratko o sebi, da biste mogli da steknete osnovni utisak o tome kakva sam i ko sam. Bavim se marketingom, znam da zvuči cuckold ispovesti hotdosadno ali ja volim svoj posao. Fizički – zadovoljna sam. Možda imam par kilogramčića više ali to je sve namerno 😉 Otišno je većim delom u guzu bokove i grudi. Nosim malo kraću frizuru, volim seksi donji veš i mnoge perverzije. Svoj seksualni život delim u 3 dela.

Seksualno Sazrevanje – prve cuckold ispovesti.

Nisam ni kao klinka bila željna dubokih, dugih veza… više sam bila naklonjena seksu. Za to su delom “krivi“ i moji tadašnji dečki jer su bili zreliji od mene i iskusniji. Voleli su da isprobavaju razne stvari i ja sam upala u taj seksualni vorteks. Tako su počele žurke gde bi išli zajedno ali bi on muvao druge devojke i tražio da smuvam aj druge tipove.

Tako su počele moje cuckold ispovesti i ta vrsta fetiša mi se odmah dopala. Nije tu bilo ljubavi između mene i mojih partnera, to su bile nezrele otvorene veze. Trljao bi neku ribu dok ja gledam, drkala bi kite dok on uživa. Prvi seks sa drugim pred dečkom imala sam sa 18 godina i svršila sam prejako. Tada sam postala navučena na cuckold sex.

Istraživanje i Eksperimentisanje.

Sa svojim odrastanjem postala sam smelija i direktnija. Tražila sam isključivo partnere koji žele da isu salje, van granica, van pravila. Igrala sam se na ivici. Nisam želela da se desi da on nešto umisli pa mu “slomim srce“. Ali pravila sam svašta… čak sa jednim, pozvala sam njegova dva drugara. Nije to očekivao i gledala sam ga u oči dok su me obojica jebala. Drkao je, besno me gledajući. Posle kada smo ostali sami izjebao me je u sve rupe i ostavio.cuckold ispovesti guzata

Neke bi se razočarale i promenile, a ja sam nastavila sa cuckold eksperimentisanjima. Izađem u klub, nađem lika, pušim mu i snimam se za dečka sa kojim sam u tom trenutku. Takođe sam insistirala na tome da on radi isto i napaljeno bi masturbirala na te slike i snimke. To je trajalo sve do trenutka kada se zaista nisam zaljubila u mog sadašnjeg muža.

Bračne cuckold ispovesti.

Da se razumemo – cuckold nije prevara. To je situacija u kojoj oba partnera saglasno žele da budu. Iskrenost je ključna, poverenje, emotivna zrelost. To dolazi kroz iskustvo i godinama, tako da smo najbolja cuckold iskustva imali kada smo ušli u brak. Tada tražite pouzdane partnere za treću osobu, bila muška ili ženska. Tražiš određeni kvalitet i kreativnost.

Naš cuckold nikada nije bio stvar ponižavanja kao što vidite u mnogim pornićima. Mada nekada moj muž proguta njegovu spermu iz mene ili sa mene. Postoje određene reči i blagi BDSM, ali za nas je to vrhunska erotska fantazija. Redovno se upuštamo u to i nije uvek stvar klasičnog rogonje. Nekada on mene verbalno ponižava dok se tucam pred njim. Igramo se, uživamo, i nećemo se zaustaviti!

Incest oglasi fetis

Tatina mala – incest oglasi

mojfetis – inc, taboo, gacice Incest oglasi fetis
Moj tatica ne voli sto sam ovako nevaljala i bezobrazna ali morao je to da prihvati. On zna da ja volim da se oblacim kao kurvica. Zna da me loze stariji i da je inc moja opsesija. Hodam po kuci u gacicama i trljam pickicu svaki dan. Napaljena sam i ne zelim da sakrivam svoje fantazije i zelje. Pisi mi i budi moj tatica.

Pogledaj SVE

Don`t copy text!