Tag napaljen na njene noge

lizanje pičke svoje koleginice

Romansa i Fetiš Stopala 2. Deo

2.
Nepotrebno je reći da sam čim sam stigao kući te večeri išao pravo u kupatilo da se olakšam. Do kraja noći nisam mogao da izbacim Draganu iz misli. Kada mi je supruga postavila pitanje ili započela razgovor za večerom ili ispred televizora, moja pažnja je bila podeljena. Jedino o čemu sam mogao razmišljati bio je izraz na licu Dragane dok sam joj sisao stopalo.

Osećao sam se donekle krivim, ali uzbuđenje i zabranjena priroda onoga što se dogodilo potpuno su me izjedali, to je bilo sve o čemu sam mogao da razmišljam. Nakon prilično neprospavane noći uz prevrtanje sa besnom erekcijom, sledećeg jutra sam stigao na posao i odma shvatio da je Dragana već stigla pre mene.

„Jutro.“ Rekla je. „Kakva ti je bila noć?“

„Dobra, hvala, kako je bilo kod tebe?“

Podigao sam pogled da vidim da je razigrano prelazila olovkom preko usana sa svojim zaštitnim znakom razigranog osmeha.

„Oh, sve u najboljem u redu, pretpostavljam, iako nisam baš mogla spavati, razmišljajući o tome kako mi ližeš stopala. Shvatila sam da me to zaista uzbudilo.“

„Stvarno?“ Promrmljao sam drhtavim glasom.

Srce mi je preskočilo kada sam primetio da nosi tamne crne najlonke za razliku od neprozirnih. Uranjala je stopalo u cipele i iz njih, mrdala prstima i istezala ih. Nisam podigao pogled, ali sam znao da se ceri i zadirkuje me.

„Znam da ne bi volelo ništa bolje nego da priđeš, njušiš i ližeš ih sada“, rekla je. „Ali Lana i Suzana neće biti u kancelariji čitavo popodne, pa ako mi jutros budeš dobar dečko, možda ću ti dozvoliti da ih poljubiš kasnije. A sad mi nam skuvaj kafu.“

Zatekao sam sebe kako skrećem pažnju i krećem prema kuhinji. Uživao sam u ideji da je Dragana šefica, da je dominantna. Za mene je to jutro bilo preteško jer sam se polovično javljao na telefone i uzimao detalje, sve vreme zureći i sanjajući o Draganinim stopalima. Povremeno bismo uspostavljali kontakt očima dok smo razgovarali telefonom, a ona bi me šaljivo poljubila i usmerila mi pogled na njena izložena stopala.

Opet su mi pantalone bile ispupčene. Konačno je došlo vreme za ručak i Lana je najavila da idu popodne u glavnu kancelariju. Dragana je bila starija koleginica od mene, pa joj je Lana diktirala spisak stvari koje treba raditi i ljude koje treba pozvati, što je bilo jednako dobro jer nisam čuo ništa od onoga što je govorila.

Srce mi je ubrzano kucalo u iščekivanju njihovog odlaska, a u stomaku sam imao osećaj leptirića.

„Idi i skuvaj mi kafu, molim te dušo.“ Dragana je uputila čim su otišle.

Odmah sam pokazao spremnost da učinim bilo šta za nju, a kad sam se vratio, razgovarala je telefonom. Misleći da će poziv potrajati, okrenuo sam se da se vratim za svoj sto, ali u tom trenutku Dragana je počela da klikće prstima i pokazuje na pod ispred sebe. Ispružila je nogu sa cipelom koja joj je visila na ivici prstiju i ponovo kliknula.

Nervozno sam se spustio na kolena, a ona je klimnula glavom namignuvši dok je neprestano razgovarala sa mušterijom. Skinuvši joj cipele, odmah sam osetio jaku aromu i erekcija mi se ukočila od uzbuđenja. Njeno stopalo je bilo toplo i vlažno, vlažnije nego juče, još jednom sam joj obuhvatio petu u ruku i nežno je stisnuo.

Polako sam prstima i palcem obilazio stopalo. Dragana je lagano uzdahnula usred poziva. Sam taj zvuk me dodatno uzbudio. Obuhvatio sam usnama njen veliki nožni prst i izbacio jezik. Okrenuvši glavu u stranu, pritisnuo sam nos ispod njenih prstiju i duboko udahnuo. Bio sam opijen mešavinom znoja i kože. sisanje prstiju na nogama

Spustio sam usne na stopala i napaljivo ga sisao i lizao. Stekao sam utisak da joj se ovo dopalo, promenio joj se obrazac disanja i primetio sam da joj je ruka skočila do kolena i malo se podigla uz butinu, a onda je prestala, kao da je u strahu. Počela je da me miluje po obrazu drugom nogom dok sam se izgubio u transu njenog mirisa i ukusa.

Odjednom, na moje iznenađenje, povukla je noge i ponovo ih uvukla u cipele. Mislio sam da je to to, moj trenutak mašte je prošao, ali ona je ustala sa stolice i pozvala me da pratim.

„Zaključaj vrata, za svaki slučaj.“ Rekla je dok se kretala prema zadnjem delu kancelarije.

Zaključao sam i krenuo sam za njom. Ovo je bila kancelarija sa dva zelena kožna kauča koja se obično koristila kao udobna soba za zatvaranje prodaje velikih paketa krstarenja starijim klijentima. Dragana se ispružila na jednom od kauča i izula cipele. Nije progovorila, samo me pogledala u oči, i upitno podigla obrve, ispružila desno stopalo da bih je poljubilo.

Kleknuo sam pred njom u potpunoj poslušnosti. Još jednom sam se izgubio u aromi, ukusu i osećaju njenih stopala. Ljubio sam ih svuda kao da su nešto najdragocenije što sam ikada mogao posedovati. Uzdah zadovoljstva i olakšanja dopirao je od Dragane delimično glasom, delom šapatom, dok je menjala noge da bi ih obožavao.

Zatim je izvrnula stopalo kako bi mi omogućila udobniji pristup peti. Ovo joj se dopalo i lagano je dahtala dok sam mokrim jezikom kružio oko pete. U ovoj fazi me je ohrabrila da omotam usta oko cele pete da bih je snažno sisao. Sve vreme sam mogao da vidim da me pažljivo posmatrala sa zadovoljnim smeškom.

Počela je da otvara noge. Prizor crnog najlona koji se dizao sve do njenog unutrašnjeg dela butina izazvao mi je električno strujenje niz leđa. Kako joj se noge sve više širile, ispod njene suknje je provirivao par belih gaćica, očajnički sam pokušavao smisliti različite stvari koje bi mi odvratile pažnju da ne skočim na njenu pičkicu.

Izvila je leđa i podigla kukove što sam nervozno shvatio kao poziv da uđem bliže. U ovoj fazi sam joj snažno slinio po peti i preusmerio jezik na njen zglob. Bez pritiska, stavio sam svoju blago drhtavu levu ruku na njeno levo koleno, noge su joj se širom otvorile. Sve vreme, Dragana je lagano jecala dok sam joj mazio nogu, ljubeći je i ližući.

Osetio sam toplinu ispod njene suknje kad sam počeo da joj ljubim unutrašnjost butine. Zatvorila je noge natrag dok mi se lice približavalo. Mesnati, mekani butni mišići obavijeni najlonom provlačili su mi se uz obraze. Prošla mi je prstima kroz kosu dok je pritiskala svoju picu uz moje lice.

Napetost njenih najlonki čvrsto mi je pritisnula usta dok sam kružio jezikom oko njenih sada vlažnih gaćica. Dragana je bila sve uzbuđenija i snažnije mi je pritisnula pičku u lice. Njeni bokovi su počeli da se okreću, gotovo u ritmu sa mojim lizanjem. Pre nego što sam to shvatio, čuo sam škripavi zvuk trenja na koži dok je klizila unazad.

Izvijajući leđa, posegnula je ispod suknje i zavukla palčeve u pojas svojih gaćica. Jednim fluidnim pokretom ona ih je svukla. Druga noga mi se zakačila oko vrata i uvukla mi lice u vlažnu picu. Ovaj put je glasno zastenjala dok sam lizao, svuda unaokolo. Ruka joj se spustila da protrlja klitoris i započela je rutina trljanja, zaustavljanja i uranjanja prstiju u moja usta, kao za podmazivanje. lizanje pičke svoje koleginice

Bilo joj je potrebno samo nekoliko minuta da glasno dosegne vrhunac, brušeći mi lice dok je to radila. Brzo sam otkopčao pojas pokušavajući da ublažim pritisak na kurac koji se naprezao o tkaninu. Dragana je to primetila i povukla se da mi omogući prostor, a zatim se nagnula napred da mi žurno otkopča kaiš.

Sa pantalonama do pola butina, povukla je glavu i stavila mi svoj jezik u usta te me počela nadrkavati. Nakon što mi je istražila cela usta jezikom, kliznula je natrag u položaj za polaganje i vodila moju karu ka njenoj ribici.

Stenjali smo od jedinstvenog zadovoljstva dok se vaginačni mišići stezali na mom kurcu. Polako sam gurao napred i nazad dok je ona raskopčavala bluzu, dve izdašne sise iskočile su preko korpi njenog grudnjaka dok ih je povlačila.

Naređeno mi je da joj sisam bradavice. Već sam znao da su to neke od njenih erogenih tačaka koje sam nežno grickao i usisavao na ritmičan način, vodeći računa da ih zadržim vlažnim sa što je više pljuvačke moguće. jebanje napaljene sekretarice koleginice

Ovo ju je žestoko napalilo, silovito je zavrištala dok je svršavala. Ovo je bilo previše za mene, osećao sam da ne mogu više da se držim, pokušao sam da se povučem, ali ona nije htela da popusti čvrst stisak… zacvilio sam.

Osetivši ovo, Dragana je prestala da se nabija ostavivši mene da kontrolišem tempo, i dalje je teško disala i nežno me milovala po ruci i po obrazu gledajući duboko u moje oči. Svojom najlonskom nogom pritisnula mi ju je na usta dok sam je tucao.

Ponovo sam počeo da ližem i sisam nožne prste. Nije bilo moguće izdržati, talas emocija i elektriciteta preplavio me dok sam se protezao unazad i oslobađao svih napetosti, želje i mašte koje sam osećao za ovu devojku u poslednjih nekoliko dana.

Stručno me masirala vaginom, a ja sam jedva uspevao da odložim orgazam… ali ne zadugo. Nakon nekoliko minuta počeo sam da prskam i da je punim. Bio je to jedini mogući završetak našeg neverstva toga dana.

Nakon zajedničkog ležanja od iscrpljenosti, Dragana je ustala i obukla se; nagnula se napred, obuhvatila mi lice obema rukama, zagledala se duboko u moje oči i strastveno me poljubila.

Bez reči je otišla u toalet da se opere i sredi, a zatim se vratila da ponovo otvori kancelariju. Za mene je to od tada bila čista strast … i znao sam duboko u sebi da to neće biti naš zadnji put.

KRAJ

sisa stopalo u najlonkama

Romansa i Fetiš Stopala 1. Deo

1.
Koliko se mogu sećati unazad, oduvek sam voleo stopala i najlonke. U prošlosti sam imao sreću da sam imao dve različite devojke koje su uživale u tome koliko i ja. Jedna devojka je volela da nosi najlonke bez gaćica i volela je da mi prelazi preko lica nogama i da mi trlja pičku preko lica dok je nosila najlonke.

Ovo ju je toliko uzbudilo da joj nije trebalo dugo da svrši. To me je takođe uzbudilo kada diktira moju seksualnu sklonost prema najlonkama i fetišu stopala koja traje do danas. U svakom slučaju, preskačemo napred nekoliko godina i sada sam u braku sa divnom damom, koja, nažalost, baš ne mari za moje fetiš interese (činila je to u početku, ali nakon godinu ili dve dana u braku to se promenilo), iako se moje sklonosti nisu smanjile.

Uprkos nezainteresovanosti moje supruge za to, nikada je nisam prevario niti sam imao želju za tim, ali moja priča je dobila neočekivani preokret … Dugo godina sam radio u turističkoj industriji kao agent i veliki deo vremena bio sam stacioniran u užurbanoj kancelariji u glavnom gradu.

Kompanija je i dalje jedna od najjačih u zemlji, ali po završetku zaobilaznice i izgradnje industijskog dela, ova nekada glavna tačka postala je centar za podršku za sada glavnu kancelariju u srcu grada u koju je preseljena većina osoblja. jebozovna plavuša šefica

Nas četvorica je ostalo da održavamo gradsku kancelariju, a tu je bila i Lana – upravnica kancelarije, privlačna plavuša četrdeset i nešto godina sa istaknutim grudima koje kao da su se naprezale u jasno vidljivim čipkastim grudnjacima koje je nosila ispod svoje bluze.

Bila je fina osoba, čvrsta, ali poštena i sa dobrim smislom za humor. Suzana je bila malo starija od Lane, bila je atraktivna crvenokosa, nije bila vitka, ali nije ni imala višak kilograma, samo je izgledala kao žena koja je prosto rađala decu. Jedna stvar koja je bila super seksi kod Suzane je bila ta što je imala način da te gleda u oči sa drskim osmehom zbog čega si se zapitao šta joj je u to vreme prolazilo kroz glavu. Suzana bi zapravo bila ta koju bih opisao kao seksi milf. Suzana je imala prljav smisao za humor.

Dragana pak mi je bila najbliža. Imala je trideset godina, udata, sa dvoje dece. Imala je crnu kosu i prema protokolu oblačenja nosila bi je u repu. Dragana je bila zapanjujuća, bila je to “devojka iz komšiluka” sa odmah primamljivim, gotovo bez šminke licem koje je privuklo pažnju svih koji su je pogledali.

Mnogi muški i ženski pogledi bili su uobičajena pojava prilikom prolaska Dragane. Imali smo sličan smisao za humor, koji se graniči sa apsurdom i delili smo najintimnije detalje. Kao turistička agencija, devojke su imale uniformu skoro kao stjuardese koja se sastojala od tamnoplavog sakoa i suknje sa belom bluzom i atraktivnog, nebeskoplavog, belog i tamnoplavog šala.

Kancelarija je preferirala tamnoplave neprozirne najlonke, ali ponekad su devojke nosile crne najlonke različitih dezena. Položaj za stolom mi je omogućio da vidim ispod stolova svih devojaka i veći deo dana bih proveo sa skrivenom erekcijom od stalnih cipela koje su lupkale i najlonki koje su kružile oko mene.

Dragana i ja smo često kukali jedno drugom zbog uobičajenih tema i odnosa, porodice, dece, škole, novca itd. I bilo je lepo da svako od nas ima jedno drugo da sasluša. Bili smo dovoljno bliski da slobodno razgovaramo o intimnim seksualnim stvarima, ali nikada joj nisam otkrio svoj fetiš nogu. Na primer, od nje sam znao da ima super osetljive bradavice i da voli da joj se ljubi vrat tokom predigre, to je bila priroda naše intimnosti.

Dakle, jednog mirnog dana razgovaramo u kancelariji i Dragana je bila ljuta na svog muža, govoreći da on ponekad može biti lenj i samoživi idiot.

„Juče sam po ceo dan trčala okolo.“ rekla je. „Bila sam ovde do pet, a onda sam morala da idem pravo kući i odvedem ćerku na njen čas plesa i da sedim tamo sat vremena dok se završi. Na izlazu iz zgrade malo sam posrnula na rampu za invalidska kolica i izvrnula zglob. Potom uveče dok smo na kauču gledali televiziju, rekla sam mužu o tome i zamolila sam ga da mi ga izmasira noge, a on je odbio jer kao ne voli stopala. Možeš li verovati? “

Promrmljao sam odgovor, pomalo ometen činjenicom da je trljala stopalo prekriveno najlonkama dok mi je govorila. „Trebalo je da se udam za gospodina poput tebe. Kladim se da ti tvojoj masiraš stopala, zar ne?“

„Hmm… Ne, ne baš, da budem iskren. Ako ponudim, verovatno pomisli da tražim seks.“ Nisam razmišljao o tome šta govorim, odjednom sam shvatio da sam se postavio otvoren za ispitivanje.

„Ne razumem, zašto bi mislila da tražiš …“ počela je da govori Dragana i zastala. Iznenadna spoznaja joj je sinula zajedno sa zlokobnim osmehom. „Ček ček. Marko.. Imaš li nešto da mi kažeš? Stopala, a?”

Nisam morao da odgovaram, osećao sam kako mi se crvene obrazi. Dragana je zavijala od smeha i neverice. Pomerao sam se na svom sedištu, osećajući se jako neprijatno. Usledilo je bombardovanje pitanjima, zašto mi se sviđaju stopala? Šta mi je supruga dopustila da radim sa njenim nogama? Koja vrsta stopala mi se najviše dopadaju? Šta sam imao od toga? Jesam li ih lizao? Jesam li ih mirisao? I onda krajnje pitanje, šta mislim o njenim stopalima?

Rekao sam joj šta mislim o njenim stopalima, da od malo što sam video, izgledaju prelepo. Pogledala je iza sebe, a zatim se okrenula na stolici. Lana i Suzana su bile u hodniku i razgovarale sa mušterijom, tako da je kancelarija bila čista. Mogao sam da osetim kako mi se kurac dizao u iščekivanju onoga što će se uskoro dogoditi.

Dragana je podigla predivno i savršeno oblikovano tamnoplavo neprozirno stopalo u krilo. Počeo sam da drhtim.

„Hajde, pogledaj, oseti ga. Zapravo, ovde …“ ona je spustila i drugu cipelu i podigla drugu nogu, „izmasiraj mi ovu, molim te, muž nije hteo sinoć.“

Promeškoljio sam se u stolici pokušavajući da sakrijem izbočinu dok sam petu njenog stopala uhvatio levom rukom i malo je podigao. Omotao sam prste oko gornjeg dela stopala i počeo nežno pritiskati palac u i oko luka.

Dragana je zabacila glavu unazad i tiho zastenjala. Nastavio sam da masiram i stisnuo sam joj ruku oko pete što joj je izgledalo kao da joj daje veliko olakšanje i zadovoljstvo.

„Vau, radiš kao jebeni stručnjak Marko! A vidim da uživaš koliko i ja.“

Moj kurac je u ovom trenutku imao bolove dok se naprezao uz tkaninu mojih pantalona. Dragana je nežno povukla stopalo i namestila drugo u moju ruku. Stopalo je bilo toplo kao i prvo. Željno sam trljao, očajan da joj udovoljim. Okrenula je glavu na stranu da proveri kancelariju, Lana i Suzana su se i dalje čule u razgovoru. sisa stopalo u najlonkama

Nakon nekoliko minuta masaže, Dragana je podigla nogu. „Evo, zaslužuješ malu nagradu za ovo Marko.“ Razigrano je protrljala nožni palac duž mojih usana i uvukla ga. Miris je bio ustajao i nadmoćan, a ukus prekrasne mešavine kiselog i slanog znoja, bolji nego što sam mogao zamisliti.

Jezik mi je poludeo pokušavajući da joj poližem svaki deo stopala koji sam mogao, usne su me zabolele od sisanja. Dragana je zastenjala, a zatim se brzo povukla kad smo čuli Lanu i Suzanu kako se opraštaju od mušterije. Brzo je primakla stolicu do stola sa lukavim osmehom na licu.

Sedeo sam zaglavljen iza stola sa besnom erekcijom, prestravljen što bi Lana mogla da me zamoli da ustanem da uradim nešto i završim u položaju u kome to ne mogu da sakrijem. Srećom, to se nije dogodilo, ali Dragana do kraja popodneva me nije kontaktirala očima što me je zabrinulo jer nisam želeo da između nas postoji neka vrsta neprijatnosti.

Na moje olakšanje i iznenađenje, telefon mi je zazvonio. Bila je to poruka od Dragane. Nekako je uspela da uslika svoje stopalo i da mi ga pošalje sa natpisom „Već im nedostaješ!“

Pogledao sam preko puta i video je kako namiguje sa prelepim bezobraznim osmehom. Nisam znao da li je to čista požuda ili nešto više, ali od tog trenutka sam želeo da budem sa njom. Sve ovo vreme smo se poznavali i bili smo veoma bliski prijatelji, ali ono što se upravo dogodilo probudilo je nešto dublje u meni i ta slika njenog prelepog lica urezala mi se u glavi.

Ostatak dana mi je bio zamućen dok sam u glavi iznova proživljavao trenutak. Pokušao sam da povratim sećanje na miris, ukus, osećaj najlona koji mi pritiska lice. Kraj radnog vremena je brzo došao i dok smo pratili Lanu prema vratima, Dragana me je podmuklo štipnula za guzu kad nisu gledale.

„Pitam se šta će ti vila za stopala doneti sutra?“ Šapnula je niskim senzualnim tonom dok je prolazila pored mene izlazeći na vrata.

Osetio sam kako drhtim od nervoznog uzbuđenja, a zatim sam se povezao sa osećajem trenutnog gubitka dok sam je gledao kako odlazi. Bio sam deo nečega novog i nisam bio siguran kuda me to vodi …

KRAJ 1. Dela

Don`t copy text!