koleginicu jebe u čmar

Seksualne Perverzije na Poslu 4. Deo

Ona je nastavila da ga iznenađuje svojim prljavim rečima i droljastim ponašanjem!

„Ovaj kurac je moj“, odgovorila je Zorana, omotavši usne oko njegovog debelog kurca i divlje ga progutavši.

Prodrkala ga je nekoliko puta pre nego što je pogledala u njegove oči. „Zauzimam ovaj kurac kao lično moj. Sada lezi.“

Pre nego što je Milan uspeo da odgovori, ustala je, gurnula ga nazad, a zatim na leđa sve dok nije dopuzala po njemu, prstom klizeći po zategnutim grudima pre nego što ga je ponovo poljubila. Bez reči, namestila je njegovu kitu tačno na ulaz njene pice i nasela na njega uz jauk sreće.

„Uhhhh“, jauknuo je i Milan, konačno uhvativši rukama njene bokove.

„Moram se priviknuti na njega.. tako je jebeno… Uhhhhh… Jebote … tako sam napaljena“, govorila je Zorana seksi glasom pre nego što ga je povukla, a zatim ga napala jezikom, oblizavši mu lice, bradu, obraze… „Bože, imaš dobar ukus.“

„Nisam imao pojma da si… da me ovako želiš…“, rekao je Milan i dalje u šoku. jaše po koleginom kurcu

Naravno, uvek su bili razigrani i koketni, ali on nije imao pojma da ga Zorana želi na ovaj način. Neizmerno ga je uzbudilo što ju je video tako gladnu i agresivnu.

„O, bože. Tako ću te dobro jebati. Želim da mi jebeš pičku tako jako da me celo telo zaboli“, rekla je Zorana nemilosrdno ga ašeći

Njeno telo se zgrčilo i savilo dok ga je jahala. „Ali nemoj misliti da ćemo završiti nakon što ja svršim. I mojoj guzi je potrebno dobro jebanje.“

„Aahhhhhh“, zajecao je Milan privukavši je k sebi i snažno je poljubivši.

Oboma se već stvarao znoj na telu dok ga je Zorana nemilosrdno jebala. Posmatrao je kako joj se telo savija, a njene čvrste pločice postaju jasno vidljive svakim pokretom njenih kukova unapred.

„Tako si jebeno vlažna…“

„Znam. Činiš me tako jebeno vlažnom. Kapljem već više od sat vremena“, rekla je Zorana uhvativši šakom njegovu kosu i uvukavši ga u svoje telo. Njen orgazam se brzo približavao. Milan je primio poruku, obujmivši je rukom kad je počela da drhti i da se trese.

Grizla je njegovu usnu dok joj se telo sve više napinjalo. Dodatno se spustila na njega i počela da lupa pičkom po njemu dok joj je orgazam preplavio telo. Uhvatila ga rukama oko glave, uvukavši ga u grudi pre nego što je glasno zastenjala!

Nakon nekoliko dugačkih sekundi prestala je da vrišti kad joj je orgazam završio.

„Isuse Zorana“, rekao je Milan puštajući da mu ruka sklizne do njenog dupeta.

To dupe kome se oduvek divio. Bilo je tako ukusno na dodir. Konačno ga je pustila i pogledala ga dok je sedela na vrhu. „Nisam završila“, rekla je Zorana teško dišući, a grudi su joj se dizale gore-dole.

„Mislim da sam se zaljubio“, rekao je Milan pre nego što su se poljubili, prvi put, nežno i toplo.

Nežno ga je držala za lice gledajući ga u oči. Bili su oznojeni, gladni za još, napunjeni energijom.

„Dobro“, rekla je Zorana pre nego što ga je primorala da se spusti na pod. „Sada mi daj svoju spermu.“

„Kakva si đavolica jebote“, rekao je Milan voleći ovaj prljavi govor svoje koleginice sa posla.

„Treba mi to u sebi“, reče Zorana, ponovo počevši da ga jaše.

Trljala je i milovala donji deo stomaka da mu pokaže gde želi. „Ovde želim tvoju vruću spermu!“

Srećom po Milana, njegovo uzbuđenje bilo je blizu vrhunca kada je Zorana konačno doživela orgazam, pa je bilo lako vratiti se tamo s obzirom da je sada čvrsto stezala njegov kurac svojom pičkom.

Zarežao je poput životinje, držeći je rukama za bokove dok se zabijao u seksi brinetu, besno istovarajući svoju spermu. Nakon nečega što mu se činilo kao večnost, pao je na pod i duboko uzimao vazduh dok se oporavljao od orgazma. Kad je konačno stekao dovoljno snage, podigao je pogled prema nasmejanoj ženi i nije mogao da se suzdrži od smeha.

„Šta je to bilo jebote?“ Upitao je Milan uživajući u naknadnom sjaju.

Pomerio se na lakat da bi se približio koleginici, ali ona je odmahnula glavom i ustala, a njegov penis je skliznuo iz nje i udario ga šamarom u stomak. Stavila mu je stopalo na grudi dok je stajala iznad njega i gurnula ga nazad. Milan nije bio siguran gde da pogleda, na njenu iskorišćenu pičkicu koja je izbacivala spermu niz njene noge ili prema njenim očima ispunjenim požudom.

„Rekla sam ti da je tvoj kurac sada moj!“, odgovorila je Zorana sa osmehom pre nego što je skinula nogu sa njegovih grudi i pustila ga da ustane. „Sada, moraš da me jebeš u dupe. Možemo ići kod mene, nije daleko.“

„Mogli bismo to da uradimo ovde“, rekao je Milan krećući se prema njoj, ali se ona okrenula i krenula ka svom ormariću.

„Ne, ne ovde“, rekla je Zorana, ali je zastala kada je osetila Milanove ruke oko struka, a zatim i njegovo telo uz njena leđa. To je neverovatno za Milana jer je u trenutku shvatio da je savršena za njega. Ona je bila ono što je tražio, savršeno odgovara njegovom životu. Ona je bila sve što je želeo od partnera.

„Savršena si. Udaj se za mene“, rekao je Milan iz vedra neba.

Gledajući ga preko ramena, nasmešila se. „Premlada sam da bih se udavala. Uostalom, ne seri Milane, tek smo se jednom kresnuli“, rekla je Zorana samouvereno, ali se topila u njegovim rukama.

Niko drugi je nije naterao da se ovako oseća. Sada je to znala. „Ne, nisi premlada, i ne ne serem“, rekao je Milan pre nego što je vratio ruku, a zatim je privukao da je poljubi. To je bio najljubazniji poljubac koji su ikada doživeli.

Zastali su na trenutak, ceo njihov svet se u trenutku promenio.

„Idemo kući“, rekla je Zorana tiho. „Moje dupe te treba.“ koleginicu jebe u čmar

Energični, njih dvoje su se obukli, prikupili stvari i otišli do Zorane da nastave započeto u kancelariji.

Zar je potrebno reći da je anal počeo čim su zakoračili u njenu kuću? Jel je potrebno reći da je vrištala osećajući ga u svom uskom anusu? Ma ima li uopšte smisla objašnjavajući da joj je napunio čmar spermom a potom je hranio njome?

Niko od njih nije znao šta budućnost nosi, ali su bili željni i nestrpljivi da saznaju.

KRAJ

bakica jebana u guzu

Pomoć Bakinoj Prijatejici 3. Deo

Nekoliko sati kasnije sunce je zalazilo dok su se dvoje ljubavnika odmarali u krevetu vlažnom od znoja i drugih tečnosti. Marta je bila uz Nidžu dok je ležao na leđima s rukama zaključanim iza glave. Bakica se igrala sa mlitavim tinejdžerskim penisom, prevrćući ga s jedne na drugu stranu.

„Mislio sam da si rekla da te toliko boli da ne možeš da se pomeriš“, podsetio ju je Nidžo.

„Jesam, rekla sam… ali možemo i druge stvari da uradimo.“

„Opa.. Kao na primer?“

„Pa,“ pogledala ga je Marta, a zatim momku šapnula na uho, „šta kažeš da me uzmeš analno?“

„Stvarno?“ – Nidžo je intrigiran njenim rečima.

„Rekla sam ti u početku da sam poprilično nemoralna i prljava jebačica“, Marta se zahihotala dok se spuštala s kreveta i preturala po fioci pre nego što je izvadila tubu lubrikanta i mali bež dildo.

„Za šta ti je to?“ Pitao je Nidžo dok je gledao kako Marta trlja mazivo gore-dole po plastičnom kurcu.

„To je priprema za tebe“, izjavila je starica kad je podigla stopalo na dušek i posegnula ispod, gurnuvši dildo u svoj anus do drške. „Namesti se na sve četiri. To je to. Podigni malo svoju zadnjicu za mene.“

„Ovako?“

„Savršeno“, rekla je dok se penjala iza njega kad ju je Nidžo pitao šta radi. „Samo se divim pogledu“, rekla je Marta smijući se, ali upravo je to i činila dok je gledala njegove testise i njegov dugi penis koji je visio u blizini posteljine pre nego što se sagnula za njim.

Nidžo je uzdahnuo kad je osetio kako mu ruka starije žene dodiruje jaja, a zatim je prešla rukom i uhvatila njegov penis i počela povlačiti. „Odrasla sam na farmi znaš“, rekla je Marta. „Sad ih raširi… guzove… još…“

„Aaaahhhh… uffff…!“ Nidžo je jauknuo kad je osetio Martino lice kako mu se pritiska između guzova i bakica mu liže čmarkako joj jezik dodiruje njegov uski nevini čmar. Marta je muzla njegov penis dok joj je jezik plesao oko njegovog anusa, čak mu je i zabijala vrh, i ubrzo je osetila kako joj mlitavi penis počinje naglo rasti u ruci.

Sve je to udovicu učinilo još napaljenijom, toliko da je momak morao da se izmigolji pre nego što je svršio.

„Sad ti“, naložio je Nidžo dok je pomagao mršavoj gospođi da se digne na sve četiri, konačno je okrenuvši tako da su bili okrenuti prema podnožju kreveta i komodi pored zida, a on je izvukao dildo koji je bio duboko zakopan u nju.

„Eto“, rekao je Nidžo dok joj je nameštao glavu kako bi mogla da vidi njihov odraz u ogledalu. „Sad možeš da vidiš koliko si jebeno perverzna.”

Tinejdžer je stavio svoj podmazani kurac na naborani prsten anusa i gurnuo ga. Kad se nabio, pogledao je njihov odraz u ogledalu i ugledao Martine oči kako se koncentrišu na osećaj i povremeno zatvaraju.

„Tako ste uski gospođo Stević“, zastenjao je dok mu je nabrekli alat duboko kliznuo u rektum.

bakica jebana u guzuNije mogla ništa da govori samo mu je polako uzvraćala pokretima dok se on sve brže nabijao u njenu usku ali očigledno iskusnu guzu. Bila je toliko savršena da je Nidžo znao da neće dugo izdržati i bio je u pravu. Glasno je objavio da svršava, a zatim počeo da izbacuje svoje seme duboko u Martina creva.

Ruke su joj odustale tako da je pala licem na krevet ostavivši bledu zadnjicu u vazduhu dok je nekoliko puta još ušao unutra, pre nego što je omlitavio. Tek tada je iz nje izvukao svoju mesnatu batinu, setio se da je pita – „Dobro si?“

Marta je otvorila oči i slabašno klimnula glavom. „Nikad bolje.“

***

Nidžo se brzo istuširao i kada je izašao, Marta je čekala sa peškirom, nežno ga sušila i uživala u svakom minutu. Kada su se vratili u spavaću sobu, Marta je ustuknula ugledavši sobu, s dušekom i posteljinom u bezizlaznom mokrom stanju. Istrgnula je svu posteljinu i izvadila čistu iz fioke.

„Mogu da pomognem“, ponudio se Nidžo, a Marta je prihvatila pomoć jer ju je telo bolelo. Nakon što je Marta s odobravanjem pogledala momkov urađen posao, šutnula je zaprljane čaršave u ugao da bi se sutra oprali.

„Hvala ti na pomoći dušo“, rekla je Marta zagrlivši ga. „Tvoja baka – toliko te je volela. A sad mogu da vidim zašto.“

„Nedostaje mi ona.“ priznao je tinejdžer.

„I meni… veoma“, složila se udovica.

„Smeta li vam što pitam, gospođo Stević, ali stekao sam utisak da ste vi i moja baka … nema veze. To se mene ne tiče.“ – odustao je od pitanja.

„Hoćeš me od sada češće posećati?“ Pitala je Marta, zahvalna što to nije nastavio sa pitanjem. „Makar samo da me pozdraviš?“

„Naravno, ali mislim da bih voleo i više od pozdrava.“

„Sjajno. Trebala bih se oporaviti do tada. Pusti me da se samo poslužim kupatilom pre nego što odeš.”

„Želim da ostanem kako bih bio siguran da nećete pasti ili nešto?“

„Naprotiv… čak bih volela da mi pomogneš oko jedne od mojih nikada ne ostvarenih želja.“

„Hmmm?“

„Priđi bliže“, zamolila je Marta, a kad je to učinio, starica je posegnula i otkopčala njegov šlic. „Da li si to ikada ranije radio?“

„Šta to?“ Pitao je Nidžo.

„Ciljaj ovde“, rekla je Marta dok je dodirivala svoju ključnu kost. – “Ja ću se pobrinuti za ostalo.”

„Čekaj… želiš da …?“

„Nikad to nisi radio?“

„Ne.“

„Samo se opusti i počni da piškiš.“

„Isuse“, rekao je momak dok se protezao i migoljio u pokušaju da krene.

„Zapravo mi se baš piški.“

„Znam“, rekla je Marta sa osmehom. „Samo se opusti.“

„Evo dolazi“, gunđao je Nidžo, a onda je izašlo malo kapljica urina pre nego što je bujica urina poprskala Martu, koja je uživala puštajući vrelu tečnost preko grudi. piškenje na bakicu

Kupao ju je urinom dok je ona razmazivala tečnost po grudima i stomaku.

„Uhhhhh… Gotovo“, izjavio je Nidžo protresavši penis pre nego što ga je sklonio.

„Hvala ti dušo. Kao što sam već rekla, ja sam jedna prljava baka. Nadam se da te nisam zgadila.“

„Ne, zapravo kad je počelo i video sam kako uživaš, uživao sam“, priznao je momak. „Možda ću, kada se vratim, pokušati na drugi način.“

„Dogovoreno“, cvrkutala je Marta. „Ne moraš da me poljubiš na rastanku, ali hvala ti na divnom danu. Uživaj u školi, a i u devojkama.“

„Hvala vama Marta. Mislim da ću zaobići studentkinje i umesto toga potražiti svoju vrstu profesorke.“

 

KRAJ

jebe je kum u dupe

Pronašla sam Njegov Tajni Fetiš – Stopala 2. Deo

Jasna: „Ne mogu bre ovo.. sme me jebeno… joooj ajde daj gas jebote ova haljina me užasno grebe i iritira.“

Ta nervoznica je moja ćerka Jasna. Uveliko u sedmom mesecu trudnoće i sigurno joj nije bilo lako da sedi u kolima u uskoj haljini koja ju je stezala svuda a posebno preko nabujalih sisa i stomaka. Muž joj je bio na poslovnom putu pa je na rođakinu svadbu išla kolima sa njenim bratom (moj sin), tatom i mamom (ja).

Marina: „Evo dušo još malo i stižemo. Izdrži još 10 minuta i tu smo.“ – muž je nagazio na papučicu gasa i u rekordnom roku smo stigli na odredište.

Pred velelepnom vilom na salašu moje rođake dočekali su nas naravno trubači i tamburaši kao i stotine zvanica. Kićenje i pijenje je uveliko počelo iako zvanično i sudbonosno „DA“ još uvek nije formalno izrečeno. Ali, znate kakvi su naši običaji – sve se slavi pre, tokom a i nakon određenog događaja kao što su slave, rođendani, praznici, rođenja pa i svadbe.

Nakon 20 minuta šetanja, grljenja, ljubljenja i nazdravljanja, uputila sam se ka drugom spratu kuće gde je mlada završavala poslednje pripreme pre nego se sa budućim mužem pojavi pred matičarem koji je uveliko kljokao domaću šljivu među gostima.

KUC KUC

Mlada: „Jaooo Makiii..“ – sređena i našminkana u svojoj dugoj beloj venčanici, moja rođaka je poskočila i bacila mi se u zagrljaj.

Marina: „Da te vidim.. jaooo ta frizura je uvau! Haljina… o da, uzela si onu.. značiii sijaš bebo moja. Trema?“ – uz suze u očima ponosno sam je gledala.

Mlada: „Ma kakva trema, drmnula sam tri konjaka ima bre da poletim hahahahaaa…“ – nazdravile smo kada me je neko iznenada zaglio oko struka.

Kum: „Vidim da je ovde vesela atmosfera.“

Marina: „O kume.. uplaši me. Kako si mi?“ – poljubila sam ga u obraz i primetila veliki tajanstveni osmeh na njegovom licu.

Kum: „Eo došo da vidim mladu. Bogami neko nam sija. Čestitam.“

Mlada: „Hvala ti. Biće ovo dug dan i još duža noć.“

Kum: „Ehh da… venčanje, dan koji nam svima potpuno promeni život.“ – nazdravili smo još jednom.

Pozdravili smo mladu i zajedno se kum i ja uputili iz sobe. Šetajući ispred njega, osećala sam se čudno. Čak pomalo i neprijatno. Pogledavši iza ramena, uhvatila sam kuma kako me odmerava i praktično pogledom jebe moju zadnjicu.

Marina: „Buljiš kume.“

Kum: „Uffff… nisam ni bio svestan koliko mi zapravo nedostaje ta tvoja guza.“ – zastala sam, okrenula se ka njemu i prišla mu, čvrsto ga držeći za ruke.

Marina: „Kume, tiše! To je davna prošlost, greška! Zavetovali smo se da nećemo pričati o tome!“ – nije skidao osmeh sa lica i nastavio je da bulji u mene, ovaj put u moj dekolte.

Kum: „Greška? Greška je kad se dvoje malo napiju, kresnu na brzinu i zaborave. A ti i ja? Marinice moja, tucali smo se danima, nedeljama, kada god je tvoj dragi bio na putu. Gutala si moju spermu, punio sam ti sve rupice… nije to bila greška kumo, jebeno smo želeli jedno drugo!“ – prešao je prstima preko mojih usana.

Marina: „Nemoj… nije u redu da to pominjemo. Da, bila je avantura, bilo nam je lepo, sve stoji. Ali to je iza nas.. ja sam sada verna supruga i…“

Kum: „Verna? Koliko mi je žao što je zabranjeno da imam kamere i u kabinama za presvlačenje, da na delu vidim tvoju „vernost.“ Ali i ono malo što sam video, ono širenje nogu, ono maženje stopalima preko šlica moga sina… čak i to je bilo dovoljno da shvatim da sam oženio pogrešnu.“

Skamenila sam se! Ne bih to nazvala strahom ali nisam mogla da se pomerim ni reč da progovorim.

Kum: „Šta se čudiš. Bio sam u tebi toliko puta, odmah sam osetio da mirišeš na sex kada sam te video u butiku nakon što si radila ko zna šta sve sa svojim kumićem. Kakav je mali bio? Hmm? Pričaj mi… jer je velik na svog tatu? Jel voli da se igra sa tvojim nogicama baš kao i ja? Jel je bio grub?“

Govorio je tiho, hipnotišuće. Osećala sam njegov dah u nozdrvama, njegov miris… Ruka mu je krenula niže i pomazio me je preko haljine po mojoj guzi koja se stegla kao da ju je struja pecnula. Oči su mi bile zatvorene a kroz glavu su mi kružile slike njegovog sina kako mi sisa prstiće ali i slike kuma od pre mnogo godina dok me je nazivao svojom kurvicom i svršavao mi po nogama umotanim u tanke providne najlonke… iste onakve kakve sam u tom trenutku imala na sebi.

Marina: „Kumić je… skroz je na tebe…“ – šaputala sam. – „…način na koji me je gledao… zaljubljeno i strastveno… u moje telo… moja stopala…“ – drhtala sam dok je on nastavio da prstima istražuje moju zadnjicu.

Zadigao mi je haljinu i nežno je prelazio preko mojih najlonki.

Mlada: „Zakasnićemo jebote…“ – njen glas nas je presekao i razdvojili smo se.

Kum: „Hodnik je rizičan… pođimo ovde…“ – uhvatio me je za ruku i povukao me ka jednoj od soba.

Marina: „Ne! Stani. Ne smemo…“ – obuhvatio mi je obraze i poljubio me ne štedeći svoj jezik koji sam ubrzo osetila u svojim ustima.

nagužena pred kumomBez reči, ljubeći se kretali smo se u stranu i ubrzo završili u praznoj sobi. Bio je grub kao i uvek. Okrenuo me je i odgurnuo tako da sam ostala nagnuta preko kauča. Haljina mi se malo podigla ali sam joj pomogla tako što sam razdvojila svoje noge koliko sam mogla.

Kum: „Tako kumo. Nagnuta, raskrečena.. spremna za kurac kao što si oduvek i bila.“

Gledala sam ga preko ramena dok je skidao svoj kaiš, otkopčavao šlic i ubrzo su pantalone bile na podu. Prošlo je preko 20 godina kada sam poslednji put videla njegov kurac, mlada tek udata… i kao i tada opet sam bila oduševljena lepotom i debljinom koja ga je krasila. Ne mnogo dugačak, ali nabrekao, tvrd, širok.

Marina: „Jel ovo želiš kume?“ – podigla sam haljinu i pokazala mu svoju guzu i noge.

Svilena polu tanga jasno se videla kroz providne najlonke. A njegov pogled… Sako je skinuo ali u beloj košulji sa kravatom i tvrdom dignutom kurčinom, stajao je i upijao svaki centimetar mog donjeg dela tela. Nije drkao… Nije želeo da potroši ni delić energije. Samo je gledao i polako mi prilazio.

Kum: „Da. Vrlo dobro znaš šta želim.“ – kleknuo je iza mene i počeo licem da kruži po mojoj guzi, nogama.

Nije lizao, nije ljubio, samo je upijao mirise i divio se pred prizorom zrele žene koja je spremno i naguženo čekala da je stari ljubavnik uzme dok su joj muž i deca svega nekoliko metara udaljeni u masi ljudi.

Marina: „Nemoj da me štediš. Uzmi svoju kurvicu ali nemoj biti nežan.. jer dobro znaš kako najviše volim.“

Počela sam da trljam pičkicu preko gaćica čim je krenuo da ljubi moju guzu. Lizao me je preko najlonki i gaćica, grickao i mazio me. Izula sam cipelice i stopalom desne noge mu prelazila preko kite dok se sladio mojim telom. Povremeno bi pljunuo na tkaninu jer je oduvek voleo prizor bilo koje tečnosti na mojim čarapama.

Kum: „Uhhh… mirišeš isto kao i pre. Tako slatka a tako erotična aroma. Do ovde osećam miris tvojih sokova, tvoje pičke koja je uvek bila srećna kada me vidi.“ – uhvatio je najlonke i pocepao ih na mestu guze i pice. liže je kum po guzi

Marina: „Ahhhh…“ – nežno je sklonio gaćice u stranu i prešao jezikom duž moje pičke sve do čmarića.

Kum: „Mmmm… to je taj ukus…“ – raširio mi je guzove i lizao ga prvo sitnim kružnim pokretima jezika oko samog otvora, a potom i u samu rupicu.

Stenjala sam i nabijala guzom sve više ka njemu kako bi me što bolje jebao jezikom. Ne razmišljajući o tome da ću je izgužvati, prebacila sam haljinu preko glave i dodatno se naguzila. Mljackao je jezikom po pici pa po anusu dok sam stezala kauč preko kojeg sam bila izvijena.

Kum: „A tvoje sise… tvoje sočne grudi su mi uvek bila opsesija.“

Završila sam na leđima zahvaljujući njegovim snažnim rukama koje su me bacila sa lakoćom na krevet. Opkoračio me je i skinuvši mi brus nabio mi kurac među sise. To je ta kontrola koju sam najviše volela kod njega. Pravi alfa mužjak koji zna kako da navlaži svaku ženu.

Kum: „Tu me gledaj kumo.. u oči…“ – pljunuo mi je na sise i šestoko ih nabio na svoju kitu.

Tucao me je u sise i gledao me sa osmehom i napaljenim pogledom.

Marina: „Uhhh… tako kume, jebi me… nabij mi ga svuda kao nekada. Samo jako, jače…“

jebe kumu u ustaSa sisa brzo se premestio u moja usta i naravno žestoko mi ga nabio do kraja! Tucao me je u usta kao da mi je to pička – bez zaustavljanja, bez nežnosti, bez milosti!

Kum: „Uvek si imala jebeno savršena usta za moj kurac! Gutaj ga kurvo, sisaj ga kao da je poslednji!“

Tri prsta u pici i debeo kurac u ustima činili su me osetljivom na svaku reč koju je vulgarno uputio ka meni. Ja sam imala sjajnu masku dobre, poštene žene, majke… ali kao što ste i sami prepoznali kroz moje avanture – ja sam zapravo bila nezasita kučka koja nije prezala od toga da pokaže svoje pravo lice u krevetu.

Marina: „Khm khm…“ – davila sam se u kiti i odučio je da mi dozvoli da predahnem, ali ne zadugo.

Udario mi je šamar, poljubio me a zatim me okrenuo na stomak. Pocepane najlonke i zgužvanje gaćice bile su natopljene mojim sokovima a on nije planirao da se zaustavi. Pola mog stopala je nagurao u svoja usta a dlanovima me pljeskao po dupetu kao da sam nevaljala devojčica koja je dobila keca i koja je zrela za kaznu.

Marina: „Ahh, ahh… jače kume… jebeno me udari, odvali me od kurca!“

Volela sam iznenađenja i dobila sam ga! Totalno mi je iscepao najlonke i bacio ih na pod, svukao mi gaćice i njima mi začepio usta.

Kum: „Sad vrišti koliko hoćeš ali ne ideš odavde dok ti ne napunim guzu spermom.. jel jasno?“

Sa bolnom grimasom klimnula sam glavom i dočekala da mi veoma oštro i naglo nabije kurac u dupe! Uporedila sam njegovog sina kao mašinu koja nestaje, i videlo se od koga je to nasledio. Udarci po tada već crvenoj guzi i silina nabijanja u moj čmar bili su intenzivni svo vreme.

Kao pas koji naskače na kučku u teranju, kum me je tucao u psećoj pozi i nazivao me pogrdnim imenima. jebe je kum u dupe

Marina: „Uhhhh… aahhhhh… jače kume… razvali me…“ – mumlala sam kroz gaćice kada je prešao iz moje guze u moju pizdu.

Orgazam za orgazmom, jedan za drugim su se smenjivali dok kum nije počeo da usporava. Vrhunac se i njemu približio. Tada me je okrenuo na leđa i podigao mi noge u vis. Znala sam šta sledi.. ta poza mi je bila poznata. Ušavši u moj anus, lizao je i sisao moje prstiće na nogama ne skidajući pogled sa mene.

Kum: „Mmmmm…. ahhhhh….“ – ubrzo, vrela tečnost je počela da mi puni guzu.

Klizava od sperme, još je lakše i dublje ulazio sve vreme prskajući u mene svoju slatku tečnost. Mokra stopala od njegove pljuvačke spustila sam na krevet, a sa njima se spustio i on i poljubio milujući mi lice.

*

Muž: „Gde si ti? Evo sad će sudbonosno „da“ – muž me poljubio i u tom trenutku su mladenci obavili formalni poljubac, prvi nakon što su rekli DA.

Marina: „Imala sam problem sa šminkom i najlonkama, ništa me ne pitaj. Jaoj kako su slatki.“

Kum: „E pa kume, živeli, pa neka počne žurka.“ – nazdravili su i popili.

Krenulo je čestitanje i masa je ubrzo napravila ogromnu gužvu tako da sam se izdvojila sa kumom i gledali smo srećan narod pred nama.

Kum: „Buduća bako, čestitam i tebi. Pa da za par meseci slavimo i rođenje tvog unuka.“

Marina: „Našeg unuka kume.“

Kum: „Da, našeg unuka.“

 

KRAJ

Don`t copy text!