Lepa mlada devojka i dalje nevina

U horoskopu Vaga, u zivotu Devica :)

Lepa mlada devojka i dalje nevinaZdravo. Kako ste? 🙂 Ja sam dobro, malo pod tremom.
Nemam iskustva u seksu ali volim da kuckam i mastam.
Nevina sam i mislim da se to nece skoro promeniti.
Napaljena sam stalno… imam igracke, imam prstice 🙂
Volela bih da prvi put bude sa nekim iskusnim.

Pogledaj SVE

napaljena mlada debeljuca nevina i neiskusna

Nauci me.. nemam iskustva ali zelim

Ime: Duska napaljena mlada debeljuca nevina i neiskusna

Godiste: 1998.

Opis: neiskusna slatka debeljuca dopisivala bih se sa nekim uspesnim frajerom koji bi mi pomogao da prebrodim nervozu koju imam svaki put kada treba da se skinem i kresnem sa nekim… veoma sam stidljiva i nesigurna a zelim da napokon osetim seks.

Pogledaj SVE

jebe je u stopala

Fotograf i Novi Fetiš 5. Deo

Sara ga je pustila da uživa u svom post orgazmičkom sjaju, sve dok mazivo i sperma nisu počeli da se suše oko njegovog sada omekšalog penisa. Povukla je noge, zgrabila maramice sa svog noćnog ormarića i očistila se. „Mislim da moram da se operem…“, rekla je uz ozmeh.

„Hej, beto me odmah iza tebe“, zaigrano je rekao Stefan.

Nasmejao se u sebi dok ju je posmatrao kako nespretno odlazi do kupatila, gazeći na pete da ne bi previše umazala tepih. Ubrzo se iza vrata kupatila začuo zvuk vode iz slavine i Stefan se ponovo smeškao. Zaista je natopio ta stopala spermom. Izronila je nedugo kasnije i bacila peškir Stefanu.

„Izvoli, kupatilo je slobodno“, rekla je.

Stefan se oprao najbolje što je mogao. Vratio se i zatekao Saru kako sedi na ivici kreveta, okrenuta prema kupatilu. I dalje je bila obučena u majicu i donji veš. Potapšala je prostor pored sebe i Stefan, još uvek go od struka naniže, pridružio joj se na krevetu. Uhvatili su se za ruke.

„A sada, kako da ovo veče učinim savršenim za tebe?“ upitao je sa osmehom.

Nagnula se za poljubac pre nego što mu je odgovorila. „Pa to je lako… Želim da me jebeš“, prošaputala je i ponovo ga poljubila.

„Vrlo rado i sa uživanjem“, odgovorio je Stefan između poljubaca.

Zastala je i nagnula se. „Ali, stvar je u tome što sam ja zapravo nevina“, priznala je stidljivo.

Stefan je zastao. Istina je da tokom njihovih razgovora na krovu nikada nije spomenula bivše momke ili bilo kakve specifične seksualne susrete. Ali ona nikada nije bila stidljiva da priča o masturbaciji i seksu i govorila je sa autoritativnim izgledom nekoga ko je seksualno iskusan. Prosto je pretpostavio da je imala seks ranije. Za Stefana to nije ništa promenilo, iako je za nju očigledno bio izvor blage sramote. On ju je umirujuće zagrlio i poljubio u čelo.

„U redu je, mislim da znam kako da obavimo sve da ne bude bolno i to“, objasnio je on.

Osetio je kako joj se usta izvijaju u osmeh dok joj je ljubio usne. Išao je polako. Delom zbog nje, ali i zato što se još uvek oporavljao i trebalo mu je još malo vremena pre nego što ponovo postane potpuno tvrd.

Njegovi poljupci su lutali sa njenih usana, preko njenog obraza i do njenog uha. Pomerajući njenu dugu smeđu kosu otkrio je njen vrat i on je zadao nežnije poljupce duž njene blede, glatke kože, sve do ramena. Njegove ruke počivale su na njenim butinama, iako nije napravio nikakav pokret dalje… još uvek.

Njene sopstvene ruke mlohavo su joj visile sa strane. Previše je bila uzbuđena da bi znala šta da radi sa njima, zaključio je Stefan. Ali to je bilo u redu. Njeni tihi jauci dok joj je ljubio telo bili su svo uveravanje koje mu je bilo potrebno.

Kada se Stefan vratio na njene usne, učinio je to sa većim intenzitetom. Njegova otvorena usta su je mamila da učini isto i njihovi jezici su plesali jedan preko drugog između poljubaca. U ovom trenutku, njegove ruke su napredovale, omotavajući se oko njenih leđa i polako se pomerajući prema gore.

Sara se povukla od njihovog ljubljenja kako bi skinula naočare na noćni ormarić i skinula majicu preko glave. Stefan joj se nasmešio pre nego što ju je ponovo poljubio. Sviđale su mu se njene naočare, ali su skrivale toliko njenog lica. Bez njih, njeno celo lice je izgledalo nekako, nežnije. Nevinije.

Njegove ruke su željno, ali polako, istraživale tek otkrivenu kožu njenih leđa, ramena i ruku. Slomio se sa njenih usana da bi joj poljubio vrat do grudi. Stefan je bio spreman da ide polako, ali je očigledno bila gladna i brzo je skinula sportski grudnjak, otkrivajući svoje sitne grudi.

Pažljivo je obuhvatio jednu sisu dok je ljubio oko areole. Odgovorila je oštrim dahtanjem i pokretom ruku do njegovih ramena, očajnički ga držeći. Imajući na umu njenu očiglednu osetljivost, polako je prešao jezikom oko bradavice pre nego što je nežno prešao preko nje.

Njeno telo se treslo dok je to radio i ona je glasno zastenjala od zadovoljstva. Stefan je opet bio tvrd. Želeći da oseti simetriju, ponovio je svoj nežni jezik na njenoj drugoj dojci, izazivajući isti intenzivan odgovor. Nakon toga, Sara je pala na krevet, otkotrljala se na bok i zgrabila nešto iz fioke noćnog ormarića. Pružila mu je kondom dok je podizala zadnjicu i skidala gaćice.

„Spremna sam sada… odmah“, rekla je, zvučeći i izgledajući kao da drhti od iščekivanja.

Stefan je otvorio paket i navukao kondom na svoju erekciju, primetivši sa radoznalošću da je to potpuno isti brend kao i oni koje je doneo. Postavio se na nju i maknuo pramen kose sa njenog lica dok joj je gledao u oči.

„Ne brini… Koristila sam mnogo seks igračaka tokom godina“, šapnula mu je, „tako da neće boleti. Ali molim te, ipak budi nežan.“

„Naravno…“, odgovorio je, ljubeći je u čelo, a zatim u usne.

Razdvojila je noge otvarajući mu se. Nežno je protrljao svoj penis o usmine, mokre od uzbuđenja, pre nego što je polako poveo glavu unutra. Kada je ušao, njene ruke su se čvrsto obavile oko njegovih leđa i ramena dok su joj bedra čvrsto pritisnula njegove bokove. Polako je gurnuo, ubacivši samo još jedan centimetar pre nego što se povukao i ponovo zabio.

Kao i ranije, bio je voljan da ide onoliko sporije koliko je trebalo, ali ona ga je bez reči uputila da pojača tempo. Njena desna ruka posegnula je dole da obuhvati njegovu zadnjicu, stežući ga i uvlačeći ga sve dublje i dublje. Njene noge su se stisle oko njegovih i njeni poljupci su dolazili uz divlji nalet. Želela je da bude nežno, ali sada je bilo jasno da je spremna da bude gruba. misionarska poza tucanja sa prijateljicom

Zabio se duboko i snažno dok su se njeni bokovi ljuljali uz njegove. Zvuk lupanja kože o kožu ispunio je prostoriju, a ubrzo su se pridružili i njeni neobuzdani jauci zadovoljstva. Osetio je kako joj telo drhti u vrhuncu kada je ispustila poslednji, dubok jecaj.

Njegovi napadi su se nastavljali sve dok njene ruke na njegovim butinama nisu gurnule u znak da stane. Ležali su, još uvek spojeni, oboje hvatajući dah.

„Dakle, moj kurac je bolji od nekog vibratora, zar ne?“

„Ne“, odgovorila je Sara sa lukavim osmehom. Kada je Stefan napravio zbunjen i povređen izraz lica, ona je razjasnila. „Kurac nikada neće pulsirati, vibrirati, rotirati ili zujati kao igračka. Ali tvoje grudi…“

Nežno je pritisnula obe ruke na njegova prsa, prolazeći prstima kroz slabo maljave grudi. „Tvoja ramena…“ Obavila je ruke oko njegovih ramena, nežno mu masirajući leđa. „Ruke…“ Iskrivila je vrat u stranu da mu poljubi zglob. „A tvoje usne…“ Stefan se spustio do nje, podelivši jedan, dug poljubac.

Tada je shvatila nešto – “Oh, sranje, ti nisi svršio, zar ne?“ rekla je razočarano.

„U redu je“, rekao je Stefan sa osmehom. „Već sam jednom svršio večeras. Drugi put ponekad može biti prilično težak i dug.“

Sarinim licem se raširio podmukao osmeh. „Kladim se da bi mogao da svršiš ako opet budem vešta sa mojim nogicama…“

Stefan joj je uzvratio osmeh, izvukao se iz nje i pomerio se da stane pored kreveta. Sela je i okrenula se prema njemu, stopala prislonjenih uz telo, postavljena na ivicu kreveta. Stefan je skinuo kondom i počeo da miluje kurcem po njenim stopalima. Već je bio mnogo bliže ivici nego što je mislio. Sara mu se toplo nasmešila dok je masturbirao, nežno ljuljajući petama napred-nazad.

„Tvoja stopala stvarno žele drugi sloj sperme večeras“, rekao je zaigrano, tucajući je između toplih tabana. jebe je u stopala

Bilo je to više nego što je Stefan mogao da podnese. Ispustio je nehotično gunđanje zadovoljstva dok je raznosio svoj teret preko njenih stopala. Iscedio je svaku kap sperme na njene nožne prste, diveći se kako njena neprozirnost menja boju noktiju i kako se skuplja u rupice između prstiju.

„Hoćeš da slikaš moj nožni rad? upitala ga je dok je hvatao dah.

Bio je to neverovatan prizor. Ali imao je bolji odgovor. „Slika bi bila lepa stvar po kojoj bi te se sećao“, rekao je zamišljeno. „Ali imam osećaj da ću i u budućnosti viđati ova lepa stopala. Mislim da bih radije imao tebe nego sliku.“

„Ha… laskavac. To je dobar odgovor“, odgovorila je.

Oboje su se nasmešili i nagnuli za još jedan poljubac – jedan od mnogih, mnogih koji će doći.

KRAJ!

Don`t copy text!