Tag povez na očima

Bdsm robinja

Zarobljena

Ime: Zarobljena Bdsm robinja
Godiste: 1993.
Moj fetis: BDSM.
O sebi: Naucena da ti sluzim. Obozavam da se osecam bespomocno, vezano, zarobljeno. Budi strog i kazni me. Nemoj da me stedis jer bila sam jako nevaljala… pripadam tebi. Ono sto zelis da radis sa mnom i sa mojim telom – izvoli. Tvoja sam.

Pogledaj SVE

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Zarobljena i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.jaše komšijin kurac pred mužem

Savet Dragom Komšiji 3. Deo

Marko je svratio u prodavnicu u sredu, „Da li si slobodan u petak uveče?“

Noge su mi se tresle od naleta adrenalina: „Misliš li ono što mislim da misliš?“

Marko se nasmešio: „Da, oboje smo izuzetno uzbuđeni zbog toga. Pokazao sam joj slike koje si poslao. Trebalo je da vidiš izraz njenog lica. Bila je impresionirana. Do đavola, i ja sam bio impresioniran.“

Nisam znao šta da mislim o tome, ali sam to shvatio kao pozitivan znak: „Slobodan sam kao ptica. U koje vreme želiš da budem tamo?“

„Dođi na zadnja vrata u osam. Obavestiću te ako dođe do promena u poslednjem trenutku. To će biti poslednji put da razgovaramo tokom večeri. Sedeću u stolici u uglu i neću se mešati osim ako Jelica ne poželi da prestaneš.“

„U redu, biću tamo.“

Bio sam izvanredno uzbuđen i nadao sam se da neću imati problema sa performansama dok on gleda. Počeo sam sa pripremama čim je otišao kući. Obrijao sam se i hidratizovao. Nisam imao problem što mi je penis krut. Bio sam toliko tvrd, što mi je olakšalo brijanje oko stidnog područja.

Šaka mi je bila omotana oko njega čim sam se obrijao. Nekoliko minuta nakon toga čistio sam nered. Obrijao sam se, istuširao i proverio nokte kako bih se uverio da su podsečeni. Zgrabio sam fini mekani parfem, obukao se i još jednom proverio dah. Izašao sam iz kuće na zadnja vrata i prošao kroz zadnja dvorišta.

Pokucao na vrata kad ih je Marko otvorio: „Spremna je gore. Ništa se nije promenilo otkad smo razgovarali. Sigurne reči su“ Plavo „za zaustavljanje odrđene radnje, i“ Žaba „za prestanak svega.“

Pratio sam ga gore. Otišao je u spavaću sobu dok sam se ja raskomotio u kupatilu. Tiho sam ušao u sobu i stajao omamljen gledajući lepotu na krevetu. Imala je povez preko očiju, a ruke su joj bile u lisicama obloženim mekanom tkaninom oko njenih zglobova.

Vezana je tako da je mogla je da pomera ruke, ali ruke nisu mogle da joj sežu ispod vrata. Nosila je svetlo plavi, skoro prozirni, negliže koji se razdvajao po sredini. Odgovarajuće tange jedva su prekrile njeno obrijano međunožje. Bila je veličanstvena! Njen sitni okvir, hrabre grudi i skrivena pičkica privukli su me. Ona je bila oličenje lepote i želje.

Zaboravio sam da je Marko i bio u sobi. Moj fokus je bio intenzivno na njoj. Kad sam krenuo prema krevetu, penis mi je vodio put. Počeo sam tako što sam stavio koleno na krevet kako bi znala da sam tu. Pružio sam ruku i dodirnuo njenu ruku sa lisicama, lagano je milujući. Držao sam je za ruku i lagano je mazio drugom rukom.

Želeo sam da zna da ne samo da sam tamo, već da će sve biti u redu. Zatim sam joj lagano milovao lice. Dodir mojih prstiju dok su joj tekli od ušiju niz vrat bio je lagan poput pera. Prešao sam do kraja kreveta i kleknuo do njenih nogu. Masirao sam joj desno stopalo i išao ka gore do kolena.

Zatim sam joj namestio levo stopalo između svojih butina, odmah ispod svog penisa. Masirao sam joj nogu i dok sam joj došao do kolena, stopalo joj je kliznulo nagore i pritisnulo moju erekciju. Dah joj je zastao i pitao sam se hoće li reći „Plavo“.

Umesto toga, osetio sam kako joj stopalo klizi uz penis. Kad je opipala glavić, skvrčila je prste. Osmehujući se, nežno sam joj omotao ruku oko zgloba i pomerio joj nogu u stranu. Trebala su mi njena stopala razmaknuta tek toliko da joj izmasiram natkolenicu.

Prsti su mi bili ispruženi dok sam rukama masirao njeno bedro prilazeći blizu njenog centra. Isto sam uradio i sa njenom desnom nogom. Podigao sam se uz krevet i milovao joj lice, prelazeći vrhovima prstiju po njenim usnama. Sagnuo sam se i blago joj poljubio usne. Uhvatio sam joj gornju usnu usnama i pomilovao je jezikom.

Romantično ljubljenje ubrzo se pretvorilo u dodirivanje jezicima. Ljubio sam je sve dok joj se jezik nije uzbuđeno kretao uz moj pre nego što se polako odvojio. Vraćajući se niz krevet poljubio sam je u stomak pre nego što sam spustio jezik sve dok joj nije dodirnuo tange.

Ustao sam tada ponovo, taman dovoljno da joj poljubim vrat i prešao jezikom po njenom vratu i oko njene ušne resice. Grickao sam joj uho i poljubio je niz njezin vrat. Kad su se moje usne srele sa njenim, strastveno me poljubila. Počela je da se kreće u mestu kako je njeno uzbuđenje raslo.

Mogao sam da vidim njene uspravne bradavice kroz negliže kada sam joj obuhvatio grudi rukama. Lagano sam ih pritisnuo kroz negliže dok su mi palci trljali bradavice, zadirkujući ih. Ubrzo, negliže je bio sklonjen. Uvukao sam joj bradavicu u usta dok sam rukom prelazio preko njene druge bradavice. Ponovo joj je zastao dah, a jauk koji je usledio bila je muzika za moje uši.

Moja ruka je odlutala do njene noge i počela da joj masira unutrašnju stranu butine. Razmaknula je noge dok mi se ruka približavala tangama. Prsti su mi lagano prešli preko njegon klitorisa pre nego što su prešli na drugu nogu. Ponovio sam proces sa tom nogom. Ljubio sam je sve jače i jače. Njena strast se pokazala u načinu na koji je reagovala.

Noge su joj bile dovoljno raširene da se krećem između njih. Jezikom sam lizao oko tangi i niz butinu. Poljubio sam joj picu kroz tange i osetio kako joj se bokovi pomeraju dok mi se gurala uz usne. Prešao sam jezikom po njenom centru i snažno pritisnuo jezik uz njen svileni klitoris.

Čuo sam kako lanci zveckaju dok se naprezala da mi približi ruke. Gurnuo sam prst ispod bočne strane tangira i protrljao je gore -dole po njenom prorezu. Zglob mi je pritisnuo klitoris. Uhvatio sam pojas za njene tange i ona je spremno podigla kukove. Skinuo sam ih i bacio u stranu. lizanje pičke svojoj komšinici

Ponovo sam spustio glavu, stavio sam usta na nju. Oblizao sam joj prorez dok sam prstom džarao njen otvor. Jezik mi je trčao oko njenog klitorisa. Njeni jauci sada su bili blizu cviljenja i znao sam da je vreme da prestanem da zadirkujem. Milovao sam unutrašnjost njenog otvora a potom snažno nabio prst do kraja.

Prstom sam trljao njenu g-tačku, dok mi je jezik trljao klitoris. Njeni kukovi su se kretali u ritmu sa mojim jezikom. Jezik i prst su mi se brže kretali, a jauci su joj postajali sve glasniji. Osetio sam kako mi vagina stiska prst, a ona mi je snažno zabila macu u lice dok ju je orgazam preplavio. Bio sam oduševljen što sam učinio da ova neverovatna žena doživi orgazam.

Ustao sam na kolena i obrisao lice. Približio sam se i ponovo je strastveno poljubio. Uzvratila mi je sa entuzijazmom. Uzeo sam njenu bradavicu u usta i grickao je dok se migoljila ispod mene. Podigao sam se i pogledao njenu predivnu picu. Uzeo sam svoj penis u ruku i počeo trljati vrh gore -dole po njenom prorezu, trljajući joj klitoris glavićem.

Prvi put je progovorila: „Uhhhh… Samo me jebi, molim te!“

Učinio sam to i bilo je veličanstveno. Provukao sam glavu svog penisa niz njen vaginalni otvor, olako sam gurnuo glavu unutra, a ona je ostala bez daha. Krećući se polako, gurnuo sam još malo u nju. Malo sam se povukao i ugurao još. Do kraja sam ušao dok sam je ljubio.

Držao sam se na laktovima dok sam polako počeo da je tucam. Duboko sam je poljubio i čuo kako lanci ponovo zveckaju dok je pokušavala povući ruke prema dole i omotati ih oko mene. Nastavio sam sporije kako se njena strast gradila. Kad sam je lagano ugrizao za vrat, zabila je donji deo tela u mene i doživela novi orgazam.

Nekoliko trenutaka kasnije prestao sam da se krećem kako bih joj omogućio da se oporavi. Kad sam osetio da se ponovo pokrenula, znao sam da je spremna za više. Ubrzavajući tempo, počeo sam žestoko da je karam. Noge su joj se omotale oko mojih bedara i glasno je uzdisala dok sam je jebao.

Ne mogu da opišem osećaj radosti koji me je obuzeo kada je ponovo svršila. Ovaj put je vikala kad je doživela vrhunac. Njena osetljivost je bila velika i znao sam da joj treba pauzica. Polako sam iskliznuo iz nje, ispružio ruku i oslobodio joj ruke iz okova. Duboko sam je poljubio i legao pored nje na krevet.

Kad joj se disanje izjednačilo, povukao sam je na sebe tako da mi je mogla prianjati uz bokove. Pustio sam je da preuzme kontrolu. Kad bude spremna za više, javila bi mi. Nije prošlo mnogo vremena. Uhvatila me za kurac i spustila se na njega. Zajahala me je i mogao sam da osetim kako mi je kurac zakopan u njenoj toplini. jaše komšijin kurac pred mužem

Ruke su joj bile pričvršćene na mojim grudima dok se pridržavala. Ruke su joj oslabile kako je strast rasla i srušila se na mene. Njeno lice počiva na mojim grudima dok sam je nastavio snažno jebati. Ovaj put kad sam osetio kako joj vagina pulsira oko penisa, znao sam da je to moje vreme.

Mora da je osetila kako sam blizu jer je zaključala usta na mojima. Moje telo se ukočilo, počeo sam da pucam mlazove sperme u nju, a ona je vrisnula svoj orgazam u moja usta. Oboje smo se tresli dok smo se vraćali iz žestokog orgazma. Držao sam je u naručju i poljubio u lice i usta. Nisam je se mogao zasititi. Takođe sam znao da je završila za veče. Svaka energija koju je ostavila sa strane bila je namenjena Marku.

Držao sam je duže nego što je verovatno trebalo. Konačno sam je ostavio pored sebe na krevetu, poslednji put duboko poljubio i izašao iz sobe. Kad sam se obukao, tek tada sam postao svestan svojih zacakljenih očiju i emocija koje su me preplavile.

Nikada ne bih učinio ništa što bi povredilo moje prijatelje, ali od tog trenutka sam je zavoleo. Oduvek sam joj se divio i sviđala mi se, ali posle te noći jednostavno nisam mogao da se suzdržim. Nikada neću reći ili učiniti ništa po tom pitanju. To će biti moja tajna. Moja divna tajna.

_______________________

U subotu popodne Marko je svratio do mene. Njegov osmeh dok je ulazio me je umirio. Bio sam pomalo nervozan što sam možda pogrešno shvatio kako su stvari krenule.

„Sinoć je bilo sjajno! Jelica mi je rekla da je to bio najbolji seks koji je ikada imala. Ne mogu ti reći koliko si nas oboje učinio srećnim.“

„Čekaj. Ne smeta ti što je toliko uživala?“

„Dovraga ne, hteo sam da ona doživi takvo iskustvo. Ovo se nikada nije ticalo mene. Iako sam uživao u tome. Tucali smo se kao zečevi pre sat vremena.“

Osetio sam nalet ljubomore. Ona nije moja žena, ona je njegova, i oni pripadaju zajedno. Moram zaboraviti na ljubav koju nisam zaslužio. Umesto toga, odlučujem da se usredsredim na to neverovatno iskustvo i da mu zauvek budem zahvalan.
_______________________________
Nekoliko dana kasnije Jelica je došla u radionicu da razgovara o komodi koju sam im pravio. Stajala je za stolom dok je razgovarala sa mnom. Neprestano je bacala pogled na sto, ali nisam o tome razmišljao mnogo. Izgledala je zbunjeno, ali je uspela da izabere šare koju je htela i otišla.

U sredu je ponovo svratila i zamolila me da joj pomognem u premeštanju nekoliko kutija na tavan. Pratio sam je i ušao za njom. Posle posle ponudila mi je čašu vode u kuhinji. Prošla je kraj mene i oklevala. Okrenula se, stavila ruku na moju ruku i podigla se. Stavila je nos na moj vrat i udahnula.

Nasmešila mi se: „To si bio ti?“

Pretvarao sam se da sam zbunjen: „Ja? Šta ja?“

Obuhvatila me je rukama: „Pre neki dan sam videla beli karton sa rupom u tvojoj radnji. Upravo sam prepoznala miris parfema, čak i tvoj znoj. Ti si bio taj koji je vodio ljubav sa mnom. Ti si me tucao!“ – prišla je i poljubila me u usne: „Drago mi je da si to bio ti. Bilo je savršeno.“

Nasmejao sam se, čvrsto je zagrlio i pozdravio je pre no sam se vratio se u radnju. Uvek ću nositi težinu svoje tuge i gubitka, ali je sve bilo lakše sećanjem na tu noć. Sećanje koje me tera da se radujem sledećem koraku, i onom posle njega.

KRAJ

Don`t copy text!