Anal je Ono što Želim 1. Deo

Miloš i ja upoznali smo se na jednom od onih smaračkih poslovnih piknika na kojima su zaposleni obavezni da prisustvuju. On je bio zadužen za roštilj na suprotnoj strani parka, a ja sam se bavila alkoholom trudeći se da budem prva pijana usled neopisive dosade koju sam osećala.

Posle dva sata ćaskanja sa saradnicima koje prezirem, sela sam za ručak. Našla sam se preko puta solidno atraktivnog muškarca. Kažem “solidno”, jer da nije nosio kecelju sa natpisom „Ja sam najbolji kuvar“, izgledao bi mnogo bolje. Koliko god mi bilo mrsko to reći, smatrala sam ga duhovitim i šarmantnim.

Radili smo u istom menadžmentu ali u drugim odeljenjima. Alkohol me je hvatao tako da sam jela ko prase na brzinu. Posle ručka planirala sam da se iskradem i na moje iznenađenje, Miloš me je dočekao na pola puta izvan parka. Tražio je moj broj pod izgovorom da sam mu se svidela, ali nisam mu ga dala uz “ucenu” da ili uđe sada odmah u moja kola, ili da više nikada ne pita za moj broj.

Naravno, nije se premišljao i uleteo je sa mnom u automobil. Naterala sam ga da skine tu glupu kecelju koju sam zatim bacila u kantu za smeće. Miloš je ćutao dobrih par minuta vožnje pre nego je pitao kuda smo krenuli. Rekla sam mu da idemo u moj stan da se sredimo i operemo. slatka droljica u peškiru

Ostatak dvadeset minuta vožnje sedeo je nečujno. Po dolasku u stan uskočila sam pod tuš i izašla deset minuta kasnije samo u peškiru. Zahtevala sam da se i on istušira. Pokušao je da se bori sa mnom jer nije imao rezervnu čistu odeću. Uverila sam ga da ću naći nešto za njega i nakon tuširanja krenuli smo ka mom omiljenom kafiću.

Uspeli smo čak i da ćaskamo. (Da, počeo je da govori… napokon)… uglavnom, da skratim priču – od tog dana Miloš i ja smo postali par. Naš seksualni život je bio mnogo bolji nego što sam mislila da će biti.

Ali jednu stvar koju nisam dobila od Miloša bio je analni seks za kojim sam žudila. (Volim u vezama da konzumiram anal više puta nedeljno.) Već sam mu to iznela kao ideju, ali Miloš je bio tipičan momak iz polu religioznog doma i osećao je da je analni seks ipak možda previše taboo.

pušenje kurca uz analOdlučila sam da ću polako raditi na njemu kako bi mu oborila gard. Počela sam tako što sam mu povremeno dodirivala guzu prilikom oralnog seksa. To je prošlo u redu i nakon dve nedelje prstima sam ga tucala u čmar dok mi je svršavao u usta. Ovo je postala aktivnost koju sam radila svaki put kad bih mu pušila kurac.

Posle mesec dana zamolila sam ga da mi vrati uslugu. Započeo je jednog dana ližući moju pičku gore-dole (kao i obično). Onda je polako počeo lizati do mog uskog šupka. Polizao je polako, okvirno i ujednačeno. Nakon što me nekoliko minuta lizao po guzi, gurnuo mi je kažiprst u rupicu. Izvijala sam se i stenjala pod njegovim dodirom. Molila sam ga da ubaci još jedan prst. On je to ubrzo i uradio.

Prstom me je analno jebao nekoliko minuta, ne prestajući da mi liže i sisa klitić. Eksplodirala sam mu u usta mnogo žešće nego što je ikada osetio. Napokon je analna igra ušla u naš seksualni život. Miloš nije bio previše željan da ide mnogo dalje od lizanja čmara ili analnog jebanja prstima ali ja sam počela da žešće napadam njegov zadnji ulaz.

Mesec i po nakon mog prvog dodirivanja njegove guze uspela sam da mu uđem sa tri prsta bez mnogo problema. Lizala sam i sisala njegov penis sve dok nisam shvatila da mu rukom nasilno jebem čmar. Svršio je duboko u moje grlo, a onda je vikao na mene da sam previše gruba. Bio je nekako besan… ili se možda plašio što toliko uživa u analnim igricama?

Objasnila sam da me to veoma pali. Takođe, spomenula sam da je njegov orgazam bio toliko jak da me je njegov prvi mlaz sperme pogodio u grlo brzinom svetlosti. Počeo je da se smeje i rekao da je bolelo, ali bilo je veoma uzbudljivo. jebanje guze prstima

Zatim me preokrenuo i nabio mi prste u čmar na isti način kao što samja njemu činila. Tog dana sam svršila iz analne stimulacije.

Kasnije te noći, u krevetu, pitala sam Miloša da li bi želeo da me jebe u guzu. Nekoliko minuta je sedeo i razmišljao o mom pitanju. Napokon me je pogledao i rekao: „Slušaj, ja zaista nemam iskustva u tome… ako te loži, ako iskreno to želiš, moj odgovor je – Da, aliiii pod uslovom da ćeš me naučiti.“ Osmeh na mome licu sve mu je rekao.

Posle posla sutradan, Miloš i ja smo se zaustavili u prodavnici za odrasle sakrivenoj u jednoj malenoj slepoj uličici. Ušli smo i krenuli pravo po analne igračke. Pronašla sam tri čepa različite veličine. Najveći čep je bio za mene. Dva nešto manja čepa bila su za Miloša. Takođe sam pronašla dildo koji je bio prilično blizu Miloševe dužine i širine. Ako ću ja dobiti njegov penis u svoje dupe, mogao bi i on dobiti sličnu veličinu.

Takođe smo kupili veliku količinu lubrikanta. Mislim da sam prešla 20 km/h preko ograničenja kako bi brže stigli kući. Miloš i ja smo ušli na ulazna vrata i zaključali ih. Gaćice su mi bile vlažne i videla sam Milošovu izbočinu u pantalonama. U glavi sam raspravljala da li prvo proći kroz „normalnu“, ali vruću jebačinu ili ići direktno na analnu igru. Analna igra je naravno pobedila.

KRAJ 1. Dela