rob uhvaćen za testise

Veslo i sve njegove Čari 2. Deo

Nekoliko sati kasnije, završio sam sa poslom i kleknuvši pred Sarom, osetio sam kako mi njezina ruka lagano dodiruje bradu, podižući lice u susret njenom pogledu. Blagi osmeh, jedva primetan. „Robe, mislim da je prošlo dovoljno vremena. Jesi li spreman za poslasticu?“ Srce mi se vinulo. Pitao sam se da li misli ono što sam mislio i ja.

„Da – da, gospođice Sara!“

„Obuci se, robe. Naći ćemo se u ormaru za odlaganje za petnaest minuta.“ – Svaki stan ima svoje odlagalište nešto tipa garaže, u maloj odvojenoj zgradi. Tesna i uska, sa prigušenom sijalicom iznad glave, a jedinica koja je pripadala Sari i njenom dečku sadržala je nekoliko kaca i kutija, ali uglavnom je bila prazna.

Ušao sam pomoću svog ključa. Bio sam tamo već nekoliko puta, kad mi je Sara naredila da premestim stvari ovde ili da ih vratim odavde. Uključivši svetlo, zakoračio sam unutra, pustio da se vrata zatvore, kleknuo na goli betonski pod i čekao Saru. Priznajem, nadao sam se. Nisam znao kako će seksualno oslobađanje biti za mene, ali kad sam postao Sarin rob, obećala mi je da će moje ejakulacije biti retke i da će biti nadgledane.

Nikada se ne bi dogodile bez njenog odobrenja, nikada izvan njenog prisustva i nikada u njenom stanu – bila je zgrožena od ideje da to radim tamo. Tako sam se prirodno pitao da li sam zato bio ovde. Opet sam osetio kako se dižem unutar mog kaveza za penis. Čekao sam, pa još malo. Počeo sam da se znojim iako je bilo hladno u tom klaustrofobičnom prostoru.

Konačno, vrata su se otvorila. Ušla je Sara, lepa kao i uvek, sada u tankoj sivoj pamučnoj jakni. Zaobišla me je i stala preko puta mene. Nosila je veliki ruksak koji je odmah otvorila vadeći veslo. Pruživši ga prema sebi, znao sam šta treba da radim. Sagnuo sam se i poljubio kraj vesla, čvrsto i polako. Sara je zatim spustila veslo, ravno na betonski pod, ispred mene.

„Skini se, robe. Sad moraš biti go.“ – Da, gospođice Sara. Odmah sam se skinuo, što sam brže mogo. U roku od jednog minuta bio sam potpuno go pred Sarom, izuzev kaveza koji je uvek bio prisutan na mom penisu, nečega što se sada osećalo kao deo mene. Sara mi je dala znak da joj dam odeću. Uzela ju je i strpala u ruksak, zatvorivši ga patentnim zatvaračem i odloživši ga iza sebe.

Završio sam sa onim što je naredila, ponovo sam kleknuo. „Robe, odlučila sam da ti ponudim poklon. Pustiću te da ejakuliraš.“ Nasmešio sam se, pa čak i malo zadrhtao. Verovatno sam se skoro nasmejao i izgledao super glupo. „Hvala vam, gospođice Sara!“

„Da. Samo zapamti, ovo je poklon. Ti si rob. Nemaš pravo to da radiš. To nije pravo, pa čak ni privilegija. Samo poklon, jer sam zaključila da želim da budem fina prema tebi… u granicama naravno. Razumeš li, robe? “

„Da, gospođice Sara. Hvala vam, gospođice Sara!“ Posegnula je u džep farmerki i izvadila maleni ključ. „Ustaj.“ – Da, gospođice Sara. „Stavi ruke iza leđa. Ne možete se dodirivati, čak i nakon što vas otključam.“ – Da, gospođice Sara.mučenje svog roba

Pazeći da me ne dodirne direktno, Sara je jednom rukom uhvatila mali katanac preko mog kaveza. Drugom je ubacila ključ i okrenula se, otvorivši ga. Pažljivo ga je izvadila, ostavivši ključ u bravi i stavila oba u džep farmerki. Zatim je polako uklonila čvrsti metalni plašt i stupove pričvršćene za njega iz prstenova iza mojih jaja, klizeći ga niz moj penis, izlažući ga slobodi prvi put u pet nedelja.

Odjednom sam se osećao krajnje samosvesno, još golišavije nego ranije. Sara je pogledala dole i nasmešila se. Toliko dugo u plaštu, zaboravio sam kakav je osećaj biti ogoljen potpuno. Bilo je potrebno malo truda i volje da me spreči da pomerim ruke na prednju stranu i da se ne pokrijem. O dragi bože.

Sara se povukla korak unazad, samo me gledajući sa smešnim osmehom, a ja sam se osećao previše golo, previše nervozno da bi čak i bio uspravan. Progutao sam glasno, nespretno. Ostavila je prsten još uvek zaključan na mestu iznad mojih jaja. Bože, osećao sam se smešno. Tako krajnje posramljeno. Sara je počela da govori. „Robe, evo kako ovo funkcioniše. Kad ti kažem, leći ćeš, ravno na pod i pustiti da vrh penisa dodiruje ivicu vesla. Penis NE SMEŠ dodirnuti rukama. Umesto toga, omogućeno ti je da pomeraš telo napred-nazad po podu i trljaš penis duž vesla. Kada ejakuliraš, to ćeš učiniti na veslu. RAZUMEŠ LI? “

– Da, gospođice Sara. Oh, bože, ovo će biti ponižavajući način, pomislio sam. Nešto čudno se, međutim, dešavalo. Sva ova sramota delovala je na mene, ali na drugačiji način nego samo minut pre. Postajao sam uspravan, uspravniji nego što sam to mogao nedeljama. Nisam imao vremena da se zadržavam na toj pomisli, dok sam čuo kako mi je Sara rekla da se spustim na pod.

Hladan, tvrd, prašnjav beton. Pustio sam celo svoje golo telo da se spusti, ležeći ravno uz groznu površinu, stavljajući ruke pored lica. Lebdeo sam dok nisam pronašao položaj koji bi omogućio da se vrh mog kurca namesti na kraj vesla. Pritiskom na njega, nekako me zabolelo. Drvo vesla po sredini mog tela, drška mu je bila gotovo na mom vratu, telo duž grudne kosti, nelagodno se pritiskajući između mene i betona. Pogledao sam direktno prema podu u Sarine cipele dok mi je stajala skoro direktno nad glavom.

Udarila me je malo po čelu, a ja sam okrenuo glavu tako da sam gledao u stranu. „Robe, možeš početi.“ – Hvala vam, gospođice Sara. Počeo sam da klizim duž vesla. Nije baš uspevalo, a bolelo je još gore. Pokušao sam da se povučem i skliznuo sa kraja. Gurnuo sam se i postavio se ponovo, pokušavajući ponovo da kliznem.

Tada sam shvatio da moram malo da podignem kukove. Bolje, ali veslo je pokušavalo da klizi sa mojim penisom. Ovo je bilo super frustrirajuće. Sara mi se otvoreno smejala. Posle još malo pokušaja i izvijanja, pronašao sam najbolji način za to. Morao sam snažno da pritisnem gornji deo tela, prsa i ramena, da bih veslo držao čvrsto na podu, klizio sam penisom po njemu.

O moj Bože, osećaj klizanja po obojenom drvetu nikada se nije osećao tako divnim. Upalilo je malo, nekako. Konačno, Sara mi se smilovala. Prekoračivši mi glavu, provukla je stopalo ispod mojih grudi i pritisnula cipelu na dršku vesla, držeći je mirno. Konačno sam gladio mirnu, tvrdu podlogu.

rob uhvaćen za testiseSarin podrugljivi smeh zapravo je bio ohrabrenje i u roku od minutu ili dve, tako brzo, mnogo brže nego što sam očekivao, činilo se kao da je odjednom eksplodiralo nešto po celom kraju vesla.

Oduvek sam voleo, apsolutno voleo ideju, sliku, čak i praksu potčinjavanja prirodnoj prevlasti. To je razlog zašto sam konačno, počeo da živim ovaj život. Ali orgazam vam može učiniti smešne stvari, nekako razbistriti glavu, preoblikovati mozak na neki način. Zbog čega sam se zapitao, dok sam ležao u lokvi sopstvenog ejakulata na vrhu vesla na hladnom tvrdom betonskom podu, zašto bih tačno pustio da se moj život toliko dugo vrti oko ovog vesla.

Zašto bih dopustio da posvećenost tome i strah od njega traju mnogo duže od puke sesije igre. Mislim, jednostavno sam se osećao čudno. Bilo mi je teško – celo telo mi se osećalo tako teško na podu, na ovom tvrdom veslu zaglavljenom ispod mene. I ova vrlo mlada žena koja je stajala nada mnom, bila je lepa i bila je inteligentna, ali je bila i vrlo okruta.

I bez stalne seksualne napetosti i frustracije, jednostavno sam se osećao čudno. Zaista čudno. Bilo mi je hladno. Bio sam – pa, postiđen, ali to je blaga reč. I pitao sam se šta sam dođavola radio poslednjih pet nedelja.

„Gore na kolena“. Davala je naređenja. Nisam ništa rekao. „GORE NA KOLENA, SADA!“ Polako sam se podigao. Još uvek nisam ništa rekao. Nisam znao šta želim da radim, ali nisam želeo da se sada borim. Podignuo sam pogled prema Sari. Bože, izgledala je zlobno. Osećao sam se tako smešno, kao nikada pre. Ovo nije bila vrsta poniženja koja je pokrenula moje služenje Sari. Ovo je bilo nešto drugačije, nešto mračno i ogorčeno. Želeo sam da sve to očistim, obučem se što sam brže mogao i pretvaram se da se ništa od toga nikada nije dogodilo. Ali naravno, Sara je imala moju odeću. Spremala se još jedna kazna?

 

KRAJ 2. Dela

pegging žestoko

BBW – Lutkarska Predstava

Moja supruga Brendi i ja smo u braku oko 20 godina. Puno tog vremena smo imali prilično “vanila” odnos. Moja želja da se nada mnom dominira bila je između mene i mog web pretraživača. Onda sam jednog dana zaboravio da zatvorim web stranicu i ona je videla šta gledam. Od tog dana ona je dominantnija u spavaćoj sobi, ali uglavnom je moram moliti da ona uradi ovo ili ono.

I dalje se obraćam internetu zbog svojih čudnijih maštarija. Moja supruga je lepa, ali i ono što bi neki smatrali BBW – lepom debelom devojkom. Počela je da šetka zarad malo rekreacije i u šetnjama kroz komšiluk srela je drugu damu slične telesne građe. Ona i Peg su se brzo sprijateljili i prilično redovno šetaju zajedno.

Peg je vlasnica kuće nekoliko blokova od nas i živi sama. Jednog dana, Brendi je rekla da idemo u Peginu kuću na druženje u subotu. Gricnemo večeru, pogledamo neki filmić itd. Zvučalo mi je dobro. Subota je došla i pojavljujemo se kod Peg. Sedeli smo u dvorištu, čavrljali i pili, lepo se provodili.

Na kraju Peg je upitala moju suprugu za „onu stvar“ koju je želela da joj pokaže. Brendi je odgovorila da je donela to nešto. „Dušo, moja tašna je tamo do tebe. Možeš li je otvoriti i uzeti stvar koja je na vrhu. Govorila sam Peg o tome i ona je želela da je proveri.“

„Naravno, nije problem.“ Ustanem i napravim 2 koraka do njene tašne. Otvorio sam torbu i posegnuo unutra, a zatim se zamrzo u mestu. Odjednom mi je srce zakucalo jače.

„Postoji li neki problem dragi? Rekao sam da ga izvadiš i pokažeš Peg!“

U njenoj torbici je bio analni čep dužine 20ak cm. Moj analni čepo. Polako ga vadim i donosim kod Peg.

Peg: „Pa, to je lep mali dildo.“

Brendi: „To nije dildo … to je analni čep. Dušo, ko je ovo kupio?“

Ja: „Ja sam ga… kupio…[sramežljivo].“ veliki analni dildo

Brendi: „A kako si rekao da se zove na pakovanju?

Ja: „Čep za kurac“

Brendi: „A šta radiš sa njime?“

Ja: „Stavim ga u dupe.“

Brendi: „Čija je to ideja bila?“

Ja: „Moja“

Brendi: „Znači, voliš da imaš kurac u guzici!“

Ja: „Da… Lažni kurac.“

Obe su prasnule u smeh dok sam ja stajao tamo potpuno crven. Peg je primetila pertlu omotanu oko dna igračke i pitala: „Šta je sa tim pertlama?” Brendi me je pogledala kao da želi da kaže, „pa, odgovori joj ti“. Odgovorio sam, koristim ga za vezivanje jaja tako da su u lepom tesnom paketu da bi me Brendi mučila.

„Stvarno? Pa, mislim da je ova žurka upravo stigla do zanimljivog dela.“ Brendi je odgovorila: „Da, jeste. Idemo unutra. Ti, Kučko. Skini odeću i ostavi je ovde.

Bio sam uplašen poput jelena koji je stao pred farovima. Nisam mogao verovati šta se događa, ali moj penis je bio tvrd poput kamena. Kad smo ušli unutra, Brendi mi je rekla da pokažem Peg kako vežem jaja. Počeo sam da omotam pertlu ispod mošnica i zavezao sam čvor oko jaja koja su sada bila u čvrstom paketu.

Onda mi je dobacila čep i rekla: „Znaš šta treba da radiš.“ Pogledao sam je i rekao, „ali treba mi mazivo.“ Peg se nasmejala i nazvala me pičkicom, ali donela je bocu iz svoje spavaće sobe. Dali su mi da kleknem na ležaljku sa dupetom u zraku dok sam ga nabijao u dupe. Brendi je stala iza mene i uhvatila me za jaja, stišćući i povlačeći ih prema plafonu.

„Ko je vlasnik ovih jaja?“

„Ti!“

„Šta voliš da radim sa njima?”

„Stisni ih, udaraj, šamaraj, šutiraj. Sve što želiš. Volim da me zlostavljaju.”

Peg je zakoračila napred i zgrabila podnožje čepa, izvukla ga i malo gurnula nazad, čineći da zastenjem.

„Mislili ste da je samo Peg moje ime?“ HAHAHHA! Večeras ćete saznati i više od toga. “

Uz to su se obe počela smejati. Brendi je izvadila masku iz džepa i naredila mi da je navučem. Prekrila mi je celu glavu i držala me slepim. Imala je samo otvor za usta. Rekla mi je da se prevrnem na leđa. Nisam mogao ništa da vidim, ali mogao sam da osetim šta rade. Prvo su mi stavili lisice na zglobove, a zatim lisice na kolena sa šipkom za razvlačenje pričvršćenom na oba kraja. vezani bdsm rob

Jednom kad je to bilo na mestu, držale su mi noge raširene, tako da su moje dupe, penis i jaja bili potpuno izloženi i dostupni. Nakon divljenja njihovom radu, Brendi je pozvala Peg da sedne, što je ona brzo i učinila. Peg očigledno više nije imala ništa na donjem delu tela jer mi je stavila šupak na usta.

„Počni sisati, kučko!“ Učinio sam kako mi je rečeno i usisao njen šupak, zabijajući jezik koliko god je duboko mogao ići. Bio sam potpuno u njenoj nemilosti i ona je potpuno kontrolisala moj pristup vazduhu. Kad god bih se mučio da udahnem, ona bi se na trenutak nagnula napred, a dok bih udahnuo, udarala bi me u jaja.

„Vazduh nije besplatan! Moraš da ga platiš.“, A zatim mi je ponovo pokrila lice dupetom. Posle dosta vremena, zazvonilo je zvono na vratima. Ustala je da priđe vratima i začuo sam još jedan ženski glas.

„Izvinite, kasnim, ali trebao mi je benzin i nisam mogla da pronađem kreditnu karticu pre nego što sam napustila kuću.”

Kasni? Ali kako? Koliko dugo su to planirali i ko je bila ta treća žena? Čuo sam kako je Brendi pozdravlja, ali glas mi nije bio poznat. Novi prijatelj? Pegin prijatelj?

„Tako mi je drago što ste uspeli. Eto ga .. Moj kuja od muža. Koristite ga i zlostavljajte na bilo koji način koji vas loži!“ Nova devojka nije gubila vreme zauzimajući Pegino mesto na mom licu. Razlika je u tome što je imala mnogo veće dupe i odmah je progutalo moje lice. Nemam pojma kako se zove, pa ćemo je zvati Berta.

pegging žestokoDok sam sisao njen šupak nadajući se da ću uskoro doći do vazduha, neko je počeo da mi izvlači dildo iz dupeta, ali ga je ubrzo zamenio nečim većim. Neko je nosio strapon i udarao me po dupetu dok me je hvatao nemilosrdno i oštro.

Moj čep je imao 20cm a činilo mi se da je ovaj jebeno dvostruko veći. Hteo sam da vrisnem, ali moji jecaji su se utopili u dupe. Berta mi je dala istu milost kao Peg, dopuštajući mi povremeno vazduh i udarajući me u jaja. Na kraju, Berta je ustala, a Peg mi je rekla: „Kako se MOJ penis oseća u tvojoj guzici? Mnogo veći od onog malog čepa koji si imao! Peg zna kako da zabode!“

“Odgovori joj, kučko!” – vrisnula je Brendi i udarila me više puta u jaja. Vrišteći u dvostrukoj agoniji, uspeo sam da izustim „hvala što ste mi dali svoj penis! Molim vas, nemojte prestati! Želim sve to, još jače“.

Kad je odlučila da predahne, bio sam sav mokar od znoja. Nakon nekoliko minuta popio sam još jedno piće, odvezali su me i naterali da ustanem. Još uvek noseći masku, doveli su me do mesta u sobi koje je imalo kuku u plafonu. Ruke su mi bile podignute iznad glave i povezane sa kukom, tako da sam visio iznad zemlje. U tom trenutku, Brendi je ponovo usmerila pažnju na moja jaja.

Hvatajući ih/stežući ih i privlačeći moje celo telo ka njoj zamahujući me oko sebe. Grčio sam se od bola bez daha, počela je da mi kači predmete na jaja. Kroz maglu, čini mi se da sam je čuo kako govori nešto o bokalima vode. Peg se okrenula Berti i rekla: „Hej, rekla si mi da radiš lutkarske predstave. Uradi to!“

Ovo me je vraški zbunilo jer nisam imao pojma šta to može značiti. Da li će zaista igrati lutkarsku predstavu? Prišla je mom lelujavom tijelu i nastavila tamo gdje je Brendi stala grabeći i stišćući moja jaja. Ali onda je počela da trlja mazivo po celom mom međunožju i pukotini po guzi.

Dok je jednom rukom milovala moj penis, drugom je počela da ulazi u moj dobro izjebani šupak. Pre nego što sam to shvatio, njena pesnica bila je potpuno u meni. Pustila je moj penis i počela je pumpati šakom gore-dole u dupe. Moj penis je stajao tvrd i poskakivao je gore-dole. jebe lika šakom

„Eto, dame! Ovo je moja lutka!“ Urlali su od smeha i Brendi je odlučila da me dokrajči. „OK, kučko. Priredila si dobru predstavu, pa ću ti dozvoliti da svršiš, ali niko neće pogladiti tvoj mali penis. Imaš još 1 minut vremena. Ta će ti pesnica uništavati dupe i BAM! Naricaću na tvoja jaja. Nadam se da od toga možeš svršiti, inače … nema supe za tebe!“

Sledećeg minuta imao sam dvostrani napad na jaja i šupak. Bio je to pakao i raj zamotani u jedno, i ne … Nisam svršio. Otkačili su me i pustili da padnem na pod dok su razgovarali … o sledećem susretu.

Don`t copy text!