Zrela, Ukusna Stopala 2. Deo

„Ohh Andrej, tako mi je žao. Ne mogu se dovoljno izviniti. Tako me je sramota. Izgleda da sam ostavila svoje prljave najlonke na kauču i nekako su pale tokom noći. Mora da je miris bio užasan, tako mi je žao. “

Pokušavajući da prikrijem svoju sramotu, promrmljao sam da je to u redu, misleći da sam se možda izvukao.

„U redu? Jesi li siguran? Bilo je tako, tako pogrešno od mene što nisam počistila za sobom, posebno kad je gost tu.“

Još jednom sam tiho rekao da je u redu.

„Zaista? Zapanjujuće mi je da ti miris nije smetao.“ Gurnula je ruku u jednu od nogavica i gurnula prste u deo za stopalo. Prinela ga je nosu i pomirisala; trgnula je glavu unazad.

„Oh Andrej … Mislim da sa tobom nešto nije u redu ako nisi osetio njihov miris! Juče sam čitav dan bila u vreloj ordinaciji i moja jadna stopala uopšte nisu imala vazduha. Sve je to čisti znoj! Jesi li siguran da to nisi osetio?“

Ležao sam nepomično dok mi je stavljala ruku prekrivenu najlonkama na nos. „Pomiriši, jesi li siguran da cne osećaš?“

Nisam siguran da li je mogla da primeti moj sve tvrđi kurac pod jorganom, ali sam joj krotko pomirisao ruku.

„Njuši jače Andrej…Osetiš li?“ Upitala je umiljatim tonom. Nisam govorio, samo sam klimnuo glavom. „Nastavi da njuškaš. Da li miriše znojno i prljavo?“ Ponovo sam klimnuo glavom. „I sviđa li ti se taj miris Andrej? Budi iskren…“

Znala je… bio sam uhvaćen. Potvrdio sam glavom i takođe ispustio prijatan uzdah. Onda su na moj apsolutni šok njeni prsti razdvojili moje usne i kliznuli u moja usta.

„Sisaj ih!“

Počeo sam polako da sisam. Pun ukus znoja preplavio mi je usta. Počeo sam joj besno lizati prste. „Ooooh … sviđa ti se to. Možda bih trebala da ih vratim na sebe, da li bi ti se svidelo?“

Ostao sam ležati na kauču dok se odmakla od njega i primetio sam da nosi uske crne helanke koje je počela polako da se skida. „Slobodno pomiluj svoju kitu dok me gledaš, ali nemoj prejako da ne svršiš.“ Rekla je zapovedničkim tonom.

Spustio sam ruku da oslobodim otvrdnutu kurčinu iz šorca. Pažljivo me posmatrala dok je skidala gaćice. Mogao sam da vidim da joj je pica delimično obrijana, ali lepo sređena, a butine zategnute kao da su pod povremenim vežbanjem.

Mogao sam reći da je uživala gledajući me kako mazim kurac ispod pokrivača dok je navlačila čarape. Bila je spora i graciozna u pokretima i morao sam da prestanem da se igram sam sa sobom kad je ustala da popravi tkaninu na nogama, bio je to prizor savršenstva.

Podigla je ruke iznad glave i istim pokretom skinula gornji deo, otkrivajući crni čipkani grudnjak koji je držao dve čvrste zrele sise. Bio sam zapanjen kada sam video da su joj grudi ostale čvrste na mestu i da je imala velike uspravne bradavice koje su bile usmerene nagore.

„Volela bih da ustaneš sa kauča, a onda klekneš na pod ispred mene Andrej.“

Sela je, podigla noge i naslonila stopala na moja ramena.

sisa zrela stopala u najlonkama„Udahni duboko Andrej.“ Počeo sam udisati i opojna mešavina znoja i kože je još jednom zavladala. Nisam se mogao zasititi. Uvrnula je i savila stopalo u svaki mogući ugao i prstima mi stisnula nos tako da mi je donja strana začepila nozdrve i držala ih tamo.

Prešla je sa noge na nogu i sve to uradila sa zbunjenim izrazom zadovoljstva na licu. Razdvojila mi je usne velikim nožnim prstom i pokušala da mi sve prste stavi u usta.

„Gutaj moje nožne prstiće Andrej, isisaj što više znoja sa njih i okreni ih u ustima pre nego što progutaš.”

Zajecala je od zadovoljstva i primetio sam kako joj je ruka pala do njene pice. Nisam mogao verovati koliko sam se napalio zbog njenih oznojenih i smrdljivih stopala. Dok se milovala po maci, lizao sam joj tabane, zglobove, sisao sam joj pete i nežno je grickao. Odjednom je povukla noge.

„Moramo imati na umu činjenicu da bi se Kristijan mogao zadržati samo sat vremena.“ Zatim je širom otvorila noge, otkrivši mokar deo na svom međunožju. Stavivši mi ruku na potiljak, uvukla me u nju i gurnula svoju picu u moje lice. Kružio sam jezikom preko tanke tkanine dok je ona glasno dahtala i utiskivala moja vlažna usta u sebe.

„Brzo, povuci ih dole!“ Uhvatio sam je za pojas njenih najlonki i ogulio ih do kolena. Na kraju ih je povukla sa nogu i ponovo otvorila noge nudeći mi uzbuđenu mokru pičku za lizanje. Postala je glasnija dok sam zabijao prst unutra dok sam joj lizao klitoris dobrih 15 minuta. lizanje sočne zrele pičke

„Sisaj mi sise.“ Zapovedila je dok mi je bradu primakla do svoje ogromne bradavice. Ovo ju je raspalilo. Činilo mi se da su postajale sve teže i teže dok sam sisao. Sada je sve izgledalo u žurbi jer smo bili svesni vremena. Renata se vratila u položaj za lizanje i još jednom mi spustila glavu do njene, sada natopljene pičke.

Ispružio sam vrat i stigao jezikom do njenog šupka i uspeo malo da uđem. Malo je poskočila, ali mislim da joj se svidelo. Moj kurac je bio preosetljiv i davao sam sve od sebe da ne svršim, pa sam osetio malo olakšanja kada me je zamolila da se okrenem.

„Sad me jebi!“ Rekla je strogo i uhvatila me za kurac dok sam se okretao.

Počeo sam nežno da se zabijam, a njeni bokovi su počeli da mi uzvraćaju istim pokretom. Sa svakim nagonom gugutala je kao da više nema kontrolu nad telom. Zatim je podigla prste i zabila mi ih u usta.

„Navlaži mi ih.“

Polizao sam ih i ugušio ih u pljuvački. Pokušavao sam da održim tempo u normalnom misionarskom položaju. Činilo joj se da joj ovo odgovara, nastavila je da dahće od zadovoljstva. Taman kad sam osetio da se približava vrhuncu, podigao sam joj noge tako da su joj stopala bila na mom licu. Kad sam počeo da joj sisam prste i ližem meku kožu između njih, njeni jecaji su postali sve glasniji. klinac razvljuje matorku

Nedugo zatim, ispustila je prigušen vrisak i snažno stisnula noge oko mene, svršivši žestoko. Izvukao sam se iz nje.

Nisam želeo da svršim u nju ali je ona očigledno imala određenu ideju. Stopalima je obuhvatila moj kurac i bilo je dovoljno samo par pokreta da me dovede do orgazma.

Iscrpljen, pao sam pored nje i uzdahnuo. Okrenula se prema meni i zagledala mi se u oči ne govoreći ništa. Imala je zadovoljan osmeh.

„Hvala ti Andrej. Kao što možeš primetiti, prošlo je dosta vremena od kada sam…“

„Nisam primetio.“ Odgovorio sam.

„Ti si sladak momak.“

Oboje smo se složili da treba da se očistimo u slučaju da se Kristijan ranije vrati. Bio je dobar trenutak, 15 minuta nakon što sam izašao iz tuša, Kristijan se vratio. Proveli smo tamo još jedan sat sa Renatom i u svakom zgodnom trenutku u roku od tog sata, ona bi me dodirnula ili napravila bezobrazan kontakt očima i namignula kad Kristijan nije gledao.

Dok smo odlazili, Renata je zagrlila Kristijana. Zatim se okrenula prema meni. „Drago mi je što smo se upoznali Andrej“, rekla je dok je pružala ruke da me zagrli.

Kristijanu je zazvonio telefon i okrenuo se da ode niz stepenice da se javi. Dok je to činio, osetio sam da joj je ruka skliznula u džep moje jakne.

„Evo mojih najlonki, njuši ih i misli na mene večeras dok budeš drkao taj tvoj mladi kurac, vrati mi ih sledeće nedelje i možda ćeš biti nagrađen.“

Proverila je da li je Kristijan sišao skroz niz stepenice pre nego što me poljubila u usne i nežno mi stisnula kurac kroz farmerke. Liznula me je jezikom oko usana i namignula mi. Stisnuo sam joj guzu i blago je ošamaraio po njoj. Mislim da sam se počeo zaljubljivati u ortakovu tetku.

KRAJ