Pomoć Bakinoj Prijatejici 2. Deo

„Izvini. Nisam napravila krevet“, rekla je Marta dok je zatvarala vrata za svojim gostom i zaključavala ih iz bilo kog razloga, ali Nidžin odgovor bio je da nasloni višu ženu na vrata i poljubi je snažno pre nego krene da je svlači.

„Prozor. Mogu li da zatvorim zavese?“

„Niko u vašem dvorištu da nas vidi… a i da nas vide…“, zaključio je Nidžo skidajući bluzu sa ramena udovice i bacajući je u stranu, „Ne bih mogao da te vidim u zamračenoj sobi… Uhhh… sjajne bradavice.“

Nidžo je zgrabio ružičaste bradavice i nežno ih uvijao, navodeći Martu da zastenje. Marta je pocrvenela kada se Nidžo naginjao i ljubio njen pazuh sa mirisom lavande.

„Oh!“ starija je zastenjala dok je drhtala od naklonosti, kao i od diranja pantalona i gaćica i istraživanja njegove ruke. „Imate dlakavu pičku gospođo Stević“, zarežao je Nidžo dok joj je grickao ključnu kost. „To mi se mnogo sviđa.”

Mladić je provukao prste kroz smeđi trougao stidne kose, koji nije bila tako gusta kao nekada, već se širila visoko i široko preko njenog međunožja, a kada mu je ruka kliznula preko njenih vrlo istaknutih usmina, šapnuo je: „Ti si mokra. Zaista jebeno mokra“.

Nidžo je pažljivo pomogao udovici do kreveta, a nakon što ju je poseo na ivicu dušeka, savio se i povukao pantalone i gaćice oko članaka. Dok se uspravio, pustio je ruke da kliznu uz Martine tanke noge, glatke i lepo oblikovane, a zatim je stao ispred žene i skinuo majicu pre nego što je spustio šorc.

Nidžina erekcija se zaljuljala ispred Marte, i dok je organ bio normalne debljine, dužina njegovog kurca bila je nečuvena, posebno s obzirom na lagano telo za koje je bio pričvršćen. Marta je duboko udahnula pre nego što je podigla naboranu desnu ruku i omotala je oko osovine, a nakon što je podigla i levu ruku, nagnula se napred i uzela ostatak njegove muškosti u usta. bakica mu sisa kurčinu

Krenula je usnama gore-dole po tinejdžerskom penisu, obraćajući posebnu pažnju na glavić dok su joj se šake vrtele po vratilu, a usamljenica Marta sisala je sve brže i frenetičnije. Njeni cvrkutavi zvuci odjekivali su u spavaćoj sobi.

„Kao vožnja biciklom, ha gospođo Stević? Moram da te imam“, najavio je Nidžo kad je odmaknuo natečeni penis od nje, a nakon što joj je pomogao da se vrati na krevet, razdvojio je blede butine i kleknuo između njih pre nego što je glavu namestio između podbuhlih usmina.

„Ooohhhh!“ Marta je uzviknula dok je spuštala pogled i videla svog mladog ljubavnika kako trlja glavu svoje muškosti gore-dole po njenomm otvoru, bez da ga ubacuje u nju.

„Molim te – samo budi nežan.“

„Pokušaću, daću sve od sebe“, rekao je Nidžo kad je uronio u nju, ona se uvijala u posteljinu, udarajući se po plahtama dok je polako ulazio sve dublje, a zatim se izvlačio jednako sporo.

„Tako, tako… tako je dobro“, zaplakala je Marta kad je Nidžo počeo brže da se kreće i izlazi, a ubrzo je zabijao duboko i snažno dok su se udovičine oči okretale u njenoj glavi. nabijanje u bakicu

„Ja ću da …“ Marta je gotovo vrisnula kad je svršila, a Nidžo se nije zaustavio sve dok joj se krhko telo nije prestalo tresti.

„Dušo, to je bilo tako …“ Marta je počela da govori kada se Nidžo izvukao i nadvio se nad njom, ali kad je videla da je još uvek uspravan, pustila ga je da se kreće kako je hteo. Nidžo ju je uzeo iz toliko uglova da joj se zavrtelo u glavi, i iako ju je telo zabolelo, ne bi ga zaustavila ni da je mogla.

Kad je konačno svršio duboko u nju, toplina njegovog semena smirila je njezinu opustošenu unutrašnjost, a ona je pogledala i osetila kako mu znoj kapa po njoj.

„Jesi li svršila?“ Pitao je Nidžo dok je klečao nad njom, njegovo dugo oružje je bilo mlitavo i potrošeno, ali Marta je znala da se mali tinejdžer šali jer je znao i jasno osetio da je imala najmanje dva, a možda i tri orgazma.

Marta se nasmešila i prihvatila čašu vode koju joj je doneo, a kad je izašao iz sobe sa svojim polu opuštenim kurcem znala je da – bez obzira na to koliko je bolno bilo – starica je želela još!

KRAJ 2. Dela