Romansa i Fetiš Stopala 1. Deo

1.
Koliko se mogu sećati unazad, oduvek sam voleo stopala i najlonke. U prošlosti sam imao sreću da sam imao dve različite devojke koje su uživale u tome koliko i ja. Jedna devojka je volela da nosi najlonke bez gaćica i volela je da mi prelazi preko lica nogama i da mi trlja pičku preko lica dok je nosila najlonke.

Ovo ju je toliko uzbudilo da joj nije trebalo dugo da svrši. To me je takođe uzbudilo kada diktira moju seksualnu sklonost prema najlonkama i fetišu stopala koja traje do danas. U svakom slučaju, preskačemo napred nekoliko godina i sada sam u braku sa divnom damom, koja, nažalost, baš ne mari za moje fetiš interese (činila je to u početku, ali nakon godinu ili dve dana u braku to se promenilo), iako se moje sklonosti nisu smanjile.

Uprkos nezainteresovanosti moje supruge za to, nikada je nisam prevario niti sam imao želju za tim, ali moja priča je dobila neočekivani preokret … Dugo godina sam radio u turističkoj industriji kao agent i veliki deo vremena bio sam stacioniran u užurbanoj kancelariji u glavnom gradu.

Kompanija je i dalje jedna od najjačih u zemlji, ali po završetku zaobilaznice i izgradnje industijskog dela, ova nekada glavna tačka postala je centar za podršku za sada glavnu kancelariju u srcu grada u koju je preseljena većina osoblja. jebozovna plavuša šefica

Nas četvorica je ostalo da održavamo gradsku kancelariju, a tu je bila i Lana – upravnica kancelarije, privlačna plavuša četrdeset i nešto godina sa istaknutim grudima koje kao da su se naprezale u jasno vidljivim čipkastim grudnjacima koje je nosila ispod svoje bluze.

Bila je fina osoba, čvrsta, ali poštena i sa dobrim smislom za humor. Suzana je bila malo starija od Lane, bila je atraktivna crvenokosa, nije bila vitka, ali nije ni imala višak kilograma, samo je izgledala kao žena koja je prosto rađala decu. Jedna stvar koja je bila super seksi kod Suzane je bila ta što je imala način da te gleda u oči sa drskim osmehom zbog čega si se zapitao šta joj je u to vreme prolazilo kroz glavu. Suzana bi zapravo bila ta koju bih opisao kao seksi milf. Suzana je imala prljav smisao za humor.

Dragana pak mi je bila najbliža. Imala je trideset godina, udata, sa dvoje dece. Imala je crnu kosu i prema protokolu oblačenja nosila bi je u repu. Dragana je bila zapanjujuća, bila je to “devojka iz komšiluka” sa odmah primamljivim, gotovo bez šminke licem koje je privuklo pažnju svih koji su je pogledali.

Mnogi muški i ženski pogledi bili su uobičajena pojava prilikom prolaska Dragane. Imali smo sličan smisao za humor, koji se graniči sa apsurdom i delili smo najintimnije detalje. Kao turistička agencija, devojke su imale uniformu skoro kao stjuardese koja se sastojala od tamnoplavog sakoa i suknje sa belom bluzom i atraktivnog, nebeskoplavog, belog i tamnoplavog šala.

Kancelarija je preferirala tamnoplave neprozirne najlonke, ali ponekad su devojke nosile crne najlonke različitih dezena. Položaj za stolom mi je omogućio da vidim ispod stolova svih devojaka i veći deo dana bih proveo sa skrivenom erekcijom od stalnih cipela koje su lupkale i najlonki koje su kružile oko mene.

Dragana i ja smo često kukali jedno drugom zbog uobičajenih tema i odnosa, porodice, dece, škole, novca itd. I bilo je lepo da svako od nas ima jedno drugo da sasluša. Bili smo dovoljno bliski da slobodno razgovaramo o intimnim seksualnim stvarima, ali nikada joj nisam otkrio svoj fetiš nogu. Na primer, od nje sam znao da ima super osetljive bradavice i da voli da joj se ljubi vrat tokom predigre, to je bila priroda naše intimnosti.

Dakle, jednog mirnog dana razgovaramo u kancelariji i Dragana je bila ljuta na svog muža, govoreći da on ponekad može biti lenj i samoživi idiot.

„Juče sam po ceo dan trčala okolo.“ rekla je. „Bila sam ovde do pet, a onda sam morala da idem pravo kući i odvedem ćerku na njen čas plesa i da sedim tamo sat vremena dok se završi. Na izlazu iz zgrade malo sam posrnula na rampu za invalidska kolica i izvrnula zglob. Potom uveče dok smo na kauču gledali televiziju, rekla sam mužu o tome i zamolila sam ga da mi ga izmasira noge, a on je odbio jer kao ne voli stopala. Možeš li verovati? “

Promrmljao sam odgovor, pomalo ometen činjenicom da je trljala stopalo prekriveno najlonkama dok mi je govorila. „Trebalo je da se udam za gospodina poput tebe. Kladim se da ti tvojoj masiraš stopala, zar ne?“

„Hmm… Ne, ne baš, da budem iskren. Ako ponudim, verovatno pomisli da tražim seks.“ Nisam razmišljao o tome šta govorim, odjednom sam shvatio da sam se postavio otvoren za ispitivanje.

„Ne razumem, zašto bi mislila da tražiš …“ počela je da govori Dragana i zastala. Iznenadna spoznaja joj je sinula zajedno sa zlokobnim osmehom. „Ček ček. Marko.. Imaš li nešto da mi kažeš? Stopala, a?”

Nisam morao da odgovaram, osećao sam kako mi se crvene obrazi. Dragana je zavijala od smeha i neverice. Pomerao sam se na svom sedištu, osećajući se jako neprijatno. Usledilo je bombardovanje pitanjima, zašto mi se sviđaju stopala? Šta mi je supruga dopustila da radim sa njenim nogama? Koja vrsta stopala mi se najviše dopadaju? Šta sam imao od toga? Jesam li ih lizao? Jesam li ih mirisao? I onda krajnje pitanje, šta mislim o njenim stopalima?

Rekao sam joj šta mislim o njenim stopalima, da od malo što sam video, izgledaju prelepo. Pogledala je iza sebe, a zatim se okrenula na stolici. Lana i Suzana su bile u hodniku i razgovarale sa mušterijom, tako da je kancelarija bila čista. Mogao sam da osetim kako mi se kurac dizao u iščekivanju onoga što će se uskoro dogoditi.

Dragana je podigla predivno i savršeno oblikovano tamnoplavo neprozirno stopalo u krilo. Počeo sam da drhtim.

„Hajde, pogledaj, oseti ga. Zapravo, ovde …“ ona je spustila i drugu cipelu i podigla drugu nogu, „izmasiraj mi ovu, molim te, muž nije hteo sinoć.“

Promeškoljio sam se u stolici pokušavajući da sakrijem izbočinu dok sam petu njenog stopala uhvatio levom rukom i malo je podigao. Omotao sam prste oko gornjeg dela stopala i počeo nežno pritiskati palac u i oko luka.

Dragana je zabacila glavu unazad i tiho zastenjala. Nastavio sam da masiram i stisnuo sam joj ruku oko pete što joj je izgledalo kao da joj daje veliko olakšanje i zadovoljstvo.

„Vau, radiš kao jebeni stručnjak Marko! A vidim da uživaš koliko i ja.“

Moj kurac je u ovom trenutku imao bolove dok se naprezao uz tkaninu mojih pantalona. Dragana je nežno povukla stopalo i namestila drugo u moju ruku. Stopalo je bilo toplo kao i prvo. Željno sam trljao, očajan da joj udovoljim. Okrenula je glavu na stranu da proveri kancelariju, Lana i Suzana su se i dalje čule u razgovoru. sisa stopalo u najlonkama

Nakon nekoliko minuta masaže, Dragana je podigla nogu. „Evo, zaslužuješ malu nagradu za ovo Marko.“ Razigrano je protrljala nožni palac duž mojih usana i uvukla ga. Miris je bio ustajao i nadmoćan, a ukus prekrasne mešavine kiselog i slanog znoja, bolji nego što sam mogao zamisliti.

Jezik mi je poludeo pokušavajući da joj poližem svaki deo stopala koji sam mogao, usne su me zabolele od sisanja. Dragana je zastenjala, a zatim se brzo povukla kad smo čuli Lanu i Suzanu kako se opraštaju od mušterije. Brzo je primakla stolicu do stola sa lukavim osmehom na licu.

Sedeo sam zaglavljen iza stola sa besnom erekcijom, prestravljen što bi Lana mogla da me zamoli da ustanem da uradim nešto i završim u položaju u kome to ne mogu da sakrijem. Srećom, to se nije dogodilo, ali Dragana do kraja popodneva me nije kontaktirala očima što me je zabrinulo jer nisam želeo da između nas postoji neka vrsta neprijatnosti.

Na moje olakšanje i iznenađenje, telefon mi je zazvonio. Bila je to poruka od Dragane. Nekako je uspela da uslika svoje stopalo i da mi ga pošalje sa natpisom „Već im nedostaješ!“

Pogledao sam preko puta i video je kako namiguje sa prelepim bezobraznim osmehom. Nisam znao da li je to čista požuda ili nešto više, ali od tog trenutka sam želeo da budem sa njom. Sve ovo vreme smo se poznavali i bili smo veoma bliski prijatelji, ali ono što se upravo dogodilo probudilo je nešto dublje u meni i ta slika njenog prelepog lica urezala mi se u glavi.

Ostatak dana mi je bio zamućen dok sam u glavi iznova proživljavao trenutak. Pokušao sam da povratim sećanje na miris, ukus, osećaj najlona koji mi pritiska lice. Kraj radnog vremena je brzo došao i dok smo pratili Lanu prema vratima, Dragana me je podmuklo štipnula za guzu kad nisu gledale.

„Pitam se šta će ti vila za stopala doneti sutra?“ Šapnula je niskim senzualnim tonom dok je prolazila pored mene izlazeći na vrata.

Osetio sam kako drhtim od nervoznog uzbuđenja, a zatim sam se povezao sa osećajem trenutnog gubitka dok sam je gledao kako odlazi. Bio sam deo nečega novog i nisam bio siguran kuda me to vodi …

KRAJ 1. Dela