Mračna i Olujna Noć 1. Deo

Marko je ponovo radio do kasno, kao i svakog četvrtka.

Volim ovu staru kuću u kojoj smo bili podstanari u proteklih šest meseci … kada sunce sija. Noću pak se ne bojim priznati da me pomalo plaši. Škripi i pucka čak i kada je lepo vreme; ali kad je olujno kao večeras, čini se da vetar zavija kroz prozračne prozore i ispušta sve vrste sablasnih zvukova, a dugački prilaz samo je čini izolovanijom od ostalih kuća na putu.

Izabrali smo ovu kuću jer je to bila seoska kuća u starom stilu daleko od grada, to je bio novi početak za oboje. Trebali smo da se udaljimo od životnih ometanja… života koji se previše iskomplikovao. Marko je bio računovođa i vrlo uspešan, ako ne i pomalo dosadan; ali je morao da pobegne od nadmoćne i kontrolisane porodice.

Došao je iz bogate kuće i od njega se očekivalo da pomogne u vođenju porodičnog posla. Moje poreklo je definitivno druga priča. Radila sam kao egzotična plesačica još od završetka srednje škole. Fakultet nije bio na listi, a ja nisam imala želju da radim u fabrici kao svi ostali u mojoj porodici.

Plesala sam u srednjoj školi i pokušala da uđem u pozorište, ali da bih sastavila kraj s krajem, bila sam plesačica u nekim striptiz klubovima. Keš je bio veoma dobar. Kako je vreme prolazilo, moj posao i život su se nekako zamutili u nezdravoj mešavini. Otkrivala sam da sam uvučena u mrak i da su moji apetiti za zadovoljstvom postajali sve, recimo, ekstremniji.

Jednog dana mi je sve prekipelo. Imala sam jedva 28 godina, ali uradila sam skoro sve što se moglo zamisliti. Marko je bio izvan tog sveta. On je bio iz bogate porodice, nije mario za moju prošlost, pa smo se preselili na ovo mesto. Moj novi život bio je sve ono što moj stari život nije bio.

Kao plesačica, uvek sam se održavala u dobroj formi, trčala i vežbala, a to sam radila i sada. Radila sam kao instruktorka joge i učitelj plesa. U poslednje vreme sam ipak otkrila da mi je Markova radna nedelja od 50-60 sati ostavljala previše slobodnog vremena, a naš seks, iako čest, bio je izuzetno „soft core“, klasičan, sa ničim uzbudljivijim od toga što sam mu sisala kurac, a zatim i misionarski seks 5 ili 10 minuta.

Nije želeo da istražuje bilo šta drugo i svaki put bi ubrzo zaspao. Kad sam pokušala da ga nateram da me oliže, čak i obrijanu, mislio je da je to prljavo. Volela sam ga i znala sam da ne mogu očekivati da radi stvari koje su me uzbuđivale; pa sam zatekla sebe kako provodim vreme na internetu, gledam video snimke, samozadovoljavam se i počinjem da sve više maštam.

Grom je odjeknuo i munja je osvetlila nebo, vraćajući me u stvarnost. Nisam bila jadna uplašena devojčica, ali u ovakvim noćima više bih volela da je Marko kod kuće nego da radi do kasno, ostavljajući me samu. Vreme večere je došlo i prošlo, a kako se nebo zamračilo, konačno je nazvao i rekao da će se verovatno vratiti kući bliže ponoći nego što je mislio, rekavši da on i njegov novi šef rade do kasno sa važnim klijentom. pijucka vince pred tv-om

Očistila sam posuđe za večeru i stavila neki stari film, nabavila si lepu veliku čašu vina i smestila se da gledam film. Sklupčana na kauču, nosila sam stare farmerke, jednu od Markovih košulja, grudnjak i crne tange; pijuckajući vino, volela bih da imam psa ili nešto slično da mi pravi društvo.

Činilo se da oluja postaje sve jača, bila sam zabrinuta da bi moglo doći do nestanka struje i ubrzo svetla su jednom zatreptala, a zatim se ugasila.

„Gde su sveće“ , u ovoj kući noću nikad nisam bila mirna.

Našla sam sveće i zapalila 4 ili 5 njih i pomislila da treba da pozovem Marka. Zgrabivši mobilni, pritisnula sam dugme za poziv i primetila da mi je baterija mrtva.

„U kurac“, to je stvarno bilo glupo od mene. To je bilo samo loše planiranje, htela sam da priključim telefon ranije nakon što je Marko nazvao, ali jednostavno sam se omela i zaboravila. Nismo imali fiksni telefon jer: „Ko još koristi fiksne telefone?“ Sećam se da je to Marko rekao svom računovođi.

Upravo tada sam slučajno pogledala kroz prozor i ugledala farove nečega što je ličilo na Markov auto kako dolazi na prilaz. Mora da je završio mnogo ranije, a ja sam počela da se osećam mnogo bolje jer neću biti sam.

Vetar je ponovo zavijao što mi je odvuklo pažnju i kada sam se vratila prema prozoru svetla su nestala. Uzevši sveću, sišla sam dole do vrata da vidim da li mogu da vidim njegov auto, i baš kad sam ih otvorila, naišao je vetar koji je ugasio moju sveću i onu rezervnu koju sam ostavila pored stepenica.

Iznenada zaokupljena potpunim mrakom, vrisnula sam, moj vrisak se izgubio u zavijanju vetra i jednako iznenada, sve je bilo osvetljeno udarima munje. Videla sam automobil parkiran na oko 100 metara od kuće sa ugašenim svetlima ali….. to nije bio Markov auto! Brzo sam zalupila vrata.

U svom prethodnom životu naučila sam ponešto o rešavanju loših situacija, ali ovo nije bio dobar početak: sama, bez telefona, bez plana i bez vremena.

„Šta mogu učiniti, šta mogu učiniti?“ Moj um je jurio kroz različite scenarije. Pitala sam se da li sam preterala. Rekavši sebi glasno: „Svako ko traži pomoć u oluji bi se odvezao do vrata pre nego što bi ugasio svetla.“

Sada sam počela da paničim jer nismo imali baš ništa čime bih mogla da se branim. Odlučila sam da se umesto toga sakrijem, jer sa metar i po i mršavim telom nisam mogla da zastrašim previše ljudi, osim ako su mlađi od 8 godina.

Trčala sam iz sobe u sobu pre nego što sam se uvukla pod krevet u sobi. Pomerila sam kutije koje smo spremili ispod kreveta i puzala između njih, ponekad je to što sam bila mala imalo svoje prednosti. Tek što sam završila, čula sam lupanje na vratima.

„Odlazi, odlazi“, molila sam se u sebi, zatim sam čula kako su se vrata otvorila astara brava nije učinila gotovo ništa što bi ga usporilo. Teški koraci začuli su se u holu. Sa mesta gde sam bila gore čula sam ga kako se kreće po glavnom spratu, a zatim sam posle nekoliko minuta čula kako mu se čizme pokreću uz stepenice.

„Gde si seksi, znam da si ovde?“ glasan muški glas protutnjao je nad zvukom oluje. „Pratio sam te sa posla, bože, bila si tako jebeno seksi učeći sve one žene sa prekomernom težinom kako da plešu na šipci. Takođe znam da tvoj „dečko“ radi četvrtkom do kasno, pa imamo puno vremena,” – dok se podsmevao, krv mi se ohladila i počela sam zaista da se plašim.

„Niko ne dolazi da ti pomogne, imam sve vreme koje mi je potrebno“, od straha su počele da mi se tresu ruke, naterala sam se da ostanem savršeno mirna, zadržavajući dah. Čula sam kako se čizme prebacuju iz sobe u sobu, zvuk razbacivanja stvari, otvaranje ormara. Tražio me je. Milion misli o bekstvu projurilo mi je kroz glavu, nijedna od njih nije bila dovoljna za pokušaj, čak i da sam izašla iz kuće, nije bilo mesta za skrivanje.

Čula sam kako čizme ulaze u sobu i mogla sam da ih vidim dok je prolazio kraj kreveta.

„Izađi, izađi, lepotice, znam da si tu negde i imam iznenađenje za tebe i to tvoje seksi telo.“

Rekao je gromkim glasom koji se širio po svim sobama na spratu. Izašao je iz sobe i čula sam ga u hodniku kako baca stvari iz ormara.

„Izađi mala kučko, video sam to tvoje slatko dupence kako trči, u tim malim gaćicama i malenom sportskom grudnjaku, vreme je da te neko dobro izjebe, a ne onako obično i kratko kako to tvoj lepi dečko radi.“

 

KRAJ 1. Dela