Veslo i sve njegove Čari 1. Deo

Veslo je uvek bilo uz nju. Bar se tako činilo. Kao da ga je uvek imala sa sobom, bilo u ruci, bilo na dohvat ruke. Uvek. U tom trenutku, dok sam bio na kolenima, nagnut nad podu ispred kauča, na sebi sam imao samo tanak šorts, pažljivo sam pokupio svaku sitnu mrvicu sa tepiha, svaku mrvicu koju je usisivač propustio.

Mene je dupe i dalje bolelo, a guzovi su me pekli od udaranja veslom koje sam dobio pola sata ranije. Nisam bio potpuno tih dok sam odlagao posuđe. Pustio bih da se tanjiri spoje – bilo je buke – pa su se moje gaće brzo našle na podu, bio sam prisiljen da kleknem, a potom sam dobijao po turu i uzdisao od bola.

crno bdsm vesloZnao sam tako biti kažnjavan po nekoliko puta na dan, i nikada se nisam mogao navići na bol. Dah mi je malo zastao, samo razmišljajući o tome. Skupljao sam male mrvice desnom, a držao ih u levoj ruci. Donji deo leđa me je boleo od savijanja. A na ivici kauča – Veslo. Glatko drvo, obojeno u crno. Dugo, ali vrlo uzano, verovatno široko samo nekoliko centimetara.

Male rupice, izbušene po celoj dužini. Ergonomska ručka, čvrsto zavrnuta na kraju. Najstrašniji objekat na svetu. Stvar koju sam morao da poljubim nakon svakog “veslanja”, kao i po odlasku. Sa poda sam primetio kako joj ruka klizi u dršci. Svoju knjigu oslonjenu na trbuh, čitala je dok je držala veslo, milujući je sada drugom rukom po dužini.

Mekana smeđa ruka uz crnu boju vesla, kratko sređeni nokti, polusvesno osećajući i diveći se završnici ovog predmeta bola. Nastavio sam s podnim radovima dok sam je krajičkom oka posmatrao. Pomerila se malo i čvršće uhvatila veslo. Osetio sam kako se moj penis promeškoljio, čvrsto pritiskao unutrašnjost omotača od nerđajućeg čelika, pokušavao je ali nije uspeo da se uspravi.

Erekcija je bila uskraćena čvrstim metalnim kućištem. Bože, ovo je bilo tako frustrirajuće. Nehotice, spustio sam ruku do međunožja i samo malo pogladio hladni čelik kroz tanak šorts. Uzdahnuo sam. Ovo joj je privuklo pažnju.

„Pogledaj me.“

“Da, gospođice Sara.” Pustivši da mi ruka odmah padne sa prepona, pogledao sam prema njoj. Nastavila je da drži veslo, udarajući ga malo po svojoj ruci. Pogledao sam prema njenom licu, trudeći se da pogled istovremeno bude spušten, istovremeno držeći obe ruke iza leđa. Zatvprio sam levu šaku da pokušam da se zadržim za otpatke koje sam već pokupio. Nekoliko vrlo dugih sekundi samo je zurila u mene. Lepa, ali tako ozbiljna.

Tamno smeđe, gotovo crne oči u obliku suze, meke smeđe kože, gotovo crne kose koja joj je padala neposredno uz bradu. Ležeći na kauču u ružičastim čarapama, knjiga joj je bila naslonjena na noge, držeći veslo, gledajući pravo u mene u pogledom nadređenog. gospodarica sa veslom u rukama

„NE dodiruj KAVEZ.“

„Da, gospođice Sara. Žao mi je, gospođice Sara.“

„Zašto si ga dodirnuo?“

„Ja … ne znam.”

Nije mi trebalo još jedno veslanje. Očajnički sam se nadao da do toga neće doći.

„Počinjao sam da imam erekciju, gospođice Sara, ili bar onoliku erekciju koliko mogu u svom kavezu, i to me je iznenadilo, pa sam dodirnuo svoj kavez.“

„Da li taj kavez pripada tebi, robe?”

„Ne, gospođice Sara.“

„Da li smete da ga dodirnete?“

„Ne, gospođice Sara.“

„Nemoj da te ponovo uhvatim kako ga diraš! Jasno?“

“Da, gospođice Sara.” Zadržao sam dah i čekao. Sara je i dalje zadržavala spušteni pogled. Uprkos strahu, ponovo sam primetio kako penis počinje da mi bubri u zatvorenom prostoru, bolno pritiska kavez i povlači se. Trudio sam se da ostanem savršeno miran. Bilo je teško u žaru njenog prelepog izgleda. Osetio sam kako mi dah postaje drhtav. Mirno i tiho, primirio sam se. Mirno i tiho.

Sara je potom brzo još jednom udarila veslo po svojoj ruci i bilo je teško ne trgnuti se.

„Budi dobar robe.“

“Da, gospođice Sara.” Nastavila je sa čitanjem i ostavila me da radim na podu. Vau! Vratio sam se onome što sam radio, zahvalan što nisam pretrpeo još jednu kaznu. Ne bih to mogao podneti. Tako da sam nastavio, udvostručujući napore da radim najbolje posao kako sam mogao.

Osećao sam se iskreno zahvalno. Bilo je čudno, ali svaki put kad me je tako grdila, ali ne i udarala, osećao sam zahvalnost za Sarinu milost i to me je nateralo da joj još više ugodim, da je impresioniram. Da, proveo sam život sanjajući o telesnoj kazni, maštajući o tome. Ali sada kada sam zapravo živeo kao nečiji rob, a to je bila stvarnost u mom životu, otkrio sam nešto novo. Mrzeo sam kad me “veslaju.” Apsolutno mrzeo. Uopšte nije bilo ništa zabavno u tome. Bilo je to mučno dok se to događalo, vrsta bola na koji sam bio potpuno nespreman, a koji nisam mogao ni da zamislim.

I dok može doći do vrlo kratkog naleta adrenalina neposredno pre veslanja, to nije bilo toliko uzbuđenje koliko puki užas nad onim što dolazi. Ali ono što nisam očekivao bilo je da će svakodnevno iskustvo življenja kao roba, svi moji svakodnevni poslovi i zadaci, svaki čin poslušnosti, svemu dati poseban sjaj od vrlo stvarne, uvek prisutne pretnje telesnog kažnjavanja .

Da, mrzeo sam da me veslaju. Ali apsolutno sam voleo ideju o tome – voleo sam da sam osoba koja je ponekad u realnosti udarana veslom. Ponekad me samo podsećanje na tu činjenicu ježilo duž kičme.

Radeći sada oko bočne strane kauča, tik uz Sarine nožice u ružičastim čarapama, dok je uzdisala i istezala ih, ponovo sam osetio i dalje frustrirajući osećaj mog penisa kako raste, zaustavlja se i povlači se. Raste, zaustavlja se, povlači se.

Bio sam njen rob pet nedelja. Pet nedelja u ovom metalnom omotaču. Pet nedelja, najduže u svom odraslom životu, koje sam ikada prošao, bez orgazma. Doživljavao sam razne uspone i padove i čudne emocionalne senzacije, za koje sam siguran da su delom nastali zbog mog nemogućnosti svršavanja, a neke za koje sam siguran da su prouzrokovane iskustvom samog ropstva, gubitkom moje slobode, puki mučni bol, užas od straha i bola koji dolazi i prilagođavanje celom mom svetu koji se vrti oko Sare.

Nastavio sam da skupljam mrvice, stavljajući ih u levu ruku. Dvadeset minuta kasnije ustao sam. Okrenuo sam se i tiho i graciozno hodao po podu prema kanti za smeće i u njega ubacio sav otpad. Zatim sam zastao, okrenuo se graciozno držeći svoj uspravni stav i krenuo prema kupatilu, kako bih bio siguran da je svaka površina uglačana.

Radeći u kupatilu, pokušavao sam da se pridržavam tog osećaja zahvalnosti prema Sari što mi je dopustila da joj služim, što želim da učinim najbolji posao za nju. Mogao sam da čujem Saru kako razgovara telefonom – verovatno sa svojim dečkom ili možda sa roditeljima. Govorila je na španskom, prebrzo da bih mogao da razumem ono što govori. Podsetio sam se na svoje mesto. Ja sam Sarin rob, ništa drugo. I sa tom mišlju započeo sam čišćenje toaleta.

KRAJ 1. Dela