Prodavajući Svoje Nošene Gaćice, Uživala sam dok nije Usledio ŠOK!

Kao mlada devojka i student u novom gradu, ja sam veoma seksualno otvorena osoba. Nemam ja toliko iskustva koliko imaju neke moje vršnjakinje, ali i dalje otkrivam sebe i znam da je seks stvar kojoj ću se uvek diviti i koju ću upražnjavati. Postoje i određeni fetiši koje želim da istražujem i iskusim, i može se reći da je ovo priča i o tome.

Za one koji me možda još uvek ne znaju, ja sam devojka koja voli gaćice. Volim da uživam u njima i da nosim razne modele i oblike. Moja guza i struk nisu veliki tako da nemam prepreka u smislu vrste i oblika donjeg veša. Osećam se seksi bez obzira da li su obične pamučne ili neke posebne, prozirne, tangice, koje god.

Ali nisam u početku znala da ih i muškarci toliko vole. Potpuno spontano sam saznala od mog bivšeg koji je uživao da se igra sa mojim nošenim gaćicama nakon što dođem u stan sa predavanja i to me je opasno napalilo. Tako sam došla na ideju da se mazim, da ih natopim, i posle da ih prodam onome koji ih želi. seksi devojka prodaje svoje gaćice

Imam svoje obožavaoce i sa njima je uvek ludo zezanje, ali stalno stupam u kontakt i sa novim ljudima koji obožavaju moje gaćice. Ako želite i vi mi se možete javiti, OVDE kliknite i tu vam je moj OGLAS.

Međutim, jedan događaj koji se desio nedavno je posebno važan i želim da ga podelim sa vama.

Na jednom sajtu je počeo da mi piše stariji muškarac, oženjen i očigledno veoma napaljen. Svidele su mu se moje slike a samim tim i moje gaćice. Dopisivali smo se danima i zajedno svršavali, on je veoma perverzan što me posebno loži. Ali onda je poželeo da mu prodam svoje gaćice. I to bi sve bilo u redu, ali sam onda pročitala adresu koju mi je poslao.

Tada sam shvatila da je to moja adresa! Da, moj tata je želeo moje gaćice! On naravno nije znao da sam to ja, ali ja sam znala ko je on i nisam se uplašila, nisam čak ni pomislila da je to loše. Zapravo… jebeno sam se napalila!!!Poslala sam mu i napisao mi je posle da mirišem seksi i da je svršio u njih.

Mokra sam dok ovo pišem… ovo je moja tajna za koju niko nije znao… do sada 🙂