Saška

fetis, zlatni, tus, piskenje, pis, pisanjeIme: Saška

Mesto: Beograd

Godište: 1988.

Zanimanje: Turistički Vodič

Fetiš: Piš piš

Opis: Kako volim kada mi se muškarac preda, kada legne ispred mene, drka svoj kurac i željno iščekuje da ga okupam svojim toplim, zlatnim mlazom. Celo telo mi se naježi na samu pomisao muškog tela prekrivenog mojom pišaćkom. Kad ti nabijem pičkicu na lice tada se trljam njome i piškim što snažnije mogu! Licni je, gucni je… mmmm jebeno je ukusna, zar ne?

Ne brini, kada te okupam njome celog ću te olizati u slast posebno tvoj upišani kurac i mokru guzu! A nakon toga želim da mi uzvratiš istom merom! Želim da pišaš po mojim divnim sisama, po mojoj glatkoj sočnoj pici… želim da umiješ moje lice… želim da me napojiš svojom toplom tečnošću!

A onda želim da me žestoko jebeš i pišaš dok si duboko u meni! Uffff kako predivan osećaj… toplina koja me obuzima i dovodi do ludila. Svrši u mene, napuni me vrelom spermom ali ne izlazi napolje! Nipošto! Želim da me ispereš pišaćkom, da mi se sve tvoje tečnosti mešaju u meni, da sve curi i prska iz mene… da budemo prljavi i perverzni.

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Saška i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.