Sekica

incest, fetis, fetisiIme: Sekica

Mesto: Kragujevac

Godište: 1992.

Zanimanje: Promoterka

Fetiš: Incest

 

Opis: Ne krijem, oduvek se ložim na svoga brata. Zvuči malo čudno, znam… ali ja mislim da je to sjajno, prirodno, predivno… napaljujuće. Dosta je stariji od mene i uvek sam bila mala sekica slatkica koju je čuvao, brinuo o meni i pazio da se upetljam sa nekim ženskarošima. Ali on nije znao da je zapravo on taj kojeg sam noćima sanjala. Krala sam njegove bokserice koje su često bile ulepljene i mirisne od osušene sperme. Noći sam provodila sa njima mirisala i lizala gaće rođenog brata. Zamišljala kako bi bilo lepo da tu spermu ne baca uzalud već da je pokloni meni.

Mrzela sam sve njegove devojke, želela sam ga samo za sebe, ali kako… kako da mu saopštim!? Zavodila sam ga a da nije ni bio svestan, ulazio kod njega u svojim gaćicama, kratkim šorčićima… pokazivala mu bujne grudi i guzu… i ubrzo su usledeli pogledi. Da, prepoznala sam te poglede… Znala sam da je počeo da drka na mene, osećala sam to. Par puta sam ga uhvatila da me špjunira. Bilo je jasno da želimo jedno drugog.

Provodila sam često vreme u njegovom krilu, uživala u osećaju njegovog tvrdog kurca pod mojom guzom… trljala sam se i šapnula mu – Braco, želim te, izjebi me! I jeste… jebao me je kao pravu napaljenu kučku… nazivao me svojom sekicom i praznio se u mene.

Mnogo toga smo prošli 🙂 Javi mi se, rado ću sve te trenutke podeliti sa tobom 😉

Pozovi: 0906/444-808 – lokal 300 kada se javi ljubazna sekretarica trazi Sekica i javiću ti se

Važi samo za Srbiju. Pozivi su mogući iz fiksne telefonije Srbije i mobilne mreže MTS-064,065 i 066 i A1 mreza 060 i 061.